Perso Works - Kostüm Seti (2021)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 30

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Herkes Hayırlı Kullanımlar Güle Güle Kullanın
yY40ucD.jpg
rKRko58.jpg

Perso Works - Kostüm Seti (2021)

Metin2 Lobby olarak, Metin2 sunucularında kullanılmak üzere özel 3D kostüm setlerinden bahsetmek istiyoruz. Bu yazıda özellikle Perso Works - Kostüm Seti (2021) adlı koleksiyonu inceleyeceğiz. Bu kostüm seti, Metin2 3D modelleme konusunda uzman geliştiriciler tarafından hazırlanmış, yüksek kaliteli ve estetik açıdan dikkat çekici bir koleksiyondur. Bu set, oyuncuların karakterlerini özelleştirmek istemesi durumunda harika bir alternatif sunar.

Perso Works adından da anlaşılacağı gibi, kişiselleştirme odaklı bir yapıya sahiptir. 2021 yılında piyasaya sürülen bu kostüm seti, Metin2 karakter model tasarımlarında önemli bir yere sahiptir. İçerisinde farklı sınıflara uygun kostümler barındıran bu set, aynı zamanda Metin2 NPC model ve Metin2 monster model gibi diğer öğelerle de uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Kostüm Setinin Özellikleri

Bu kostüm seti, Metin2 3D model standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Set, hem görsel açıdan etkileyici hem de performans kaybı olmadan çalışan bir yapıya sahiptir. İçerisindeki modeller, GR2 formatında gelmekte olup, Metin2 model import işlemleri sırasında kolayca entegre edilebilir. Granny3D ve GR2 export süreçleri için optimize edilmiş bu set, hem Blender Metin2 hem de 3DS Max Metin2 ortamlarında rahatça düzenlenebilir.

UV Map ve Texture Detayları

Perso Works kostüm seti,_texture_ dosyaları ile birlikte gelmekte olup, yüksek çözünürlüklü UV haritaları sayesinde karakterlerinizde keskin ve net bir görüntü elde edebilirsiniz. Metin2 texture ve Metin2 skin sistemleri ile uyumlu olan bu set, aynı zamanda özelleştirilebilirlik açısından da esneklik sunar. Kullanıcılar, kendi UV haritalarını oluşturarak ya da mevcut şablonları kullanarak farklı stiller yaratabilirler.

Model Edit ve Animasyon Uyumluğu

Set içerisindeki kostümler, Metin2 character model animasyonlarına tam uyumludur. Bone yapısı ve mesh düzenlemeleri dikkatlice yapılmıştır. Bu sayede kostümler, karakterin hareketlerine doğal bir şekilde adapte olur. Metin2 animation sistemleri ile sorunsuz çalışması, bu setin en büyük artılarından biridir. Aynı zamanda Metin2 rigging işlemleri için de örnek alınabilecek niteliktedir.

Yedekleme ve Paketleme

Bu kostüm seti, Metin2 pack model formatında sunulmuştur. İçerdiği tüm dosyalar, Metin2 sunucularına kolayca entegre edilebilecek şekilde paketlenmiştir. EterPack ve benzeri sistemlerle uyumlu olan set, aynı zamanda Metin2 model replace işlemlerinde de kullanılabilir. Yedekleme işlemlerini göz önünde bulundurarak, kullanıcılar kendi modellerini güvenli bir şekilde değiştirebilir.

Neden Perso Works?

Bu kostüm seti, Metin2 dünyasında özgün ve estetik bir görünüm arayan oyuncular için idealdir. Martysama model ve diğer profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanan bu set, hem teknik hem de sanatsal açıdan yüksek kaliteye sahiptir. Metin2 visual mod veya graphic mod arayanlar için harika bir başlangıç noktası oluşturur.

Sonuç olarak, Perso Works - Kostüm Seti (2021), Metin2 3D modelleme konusunda ciddi bir referans niteliğindedir. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için faydalı bir kaynaktır. Dilerseniz sete özel örnek ekran görüntüleri ve kullanım videoları için Metin2 Lobby sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Perso Works - Costume Set (2021)

Metin2 Lobby team wants to discuss special 3D costume sets designed for Metin2 servers. In this article, we will examine the collection called Perso Works - Costume Set (2021). This costume set has been prepared by professional developers specialized in Metin2 3D modeling and presents an aesthetically appealing and high-quality collection. This set serves as an excellent option for players who wish to customize their characters.

As the name Perso Works implies, it focuses on personalization. Released in 2021, this costume set holds an important place in Metin2 character model designs. Featuring costumes suitable for different classes, the set has been designed to work compatibly with other elements such as Metin2 NPC models and Metin2 monster models.

Features of the Costume Set

This costume set is produced according to Metin2 3D model standards. The set features visually impressive models that operate without performance loss. The included models come in GR2 format and can be easily integrated during Metin2 model import processes. Optimized for Granny3D and GR2 export operations, this set can also be edited effortlessly within both Blender Metin2 and 3DS Max Metin2 environments.

UV Map and Texture Details

The Perso Works costume set comes with _texture_ files and provides sharp and clear visuals on your characters thanks to its high-resolution UV maps. Compatible with Metin2 texture and Metin2 skin systems, the set also offers flexibility in terms of customization. Users can create different styles by either using their own UV maps or existing templates.

Model Edit and Animation Compatibility

The costumes within the set are fully compatible with Metin2 character model animations. The bone structure and mesh adjustments have been carefully handled. Thus, the costumes naturally adapt to the character's movements. Its seamless operation with Metin2 animation systems is one of the biggest advantages of this set. Additionally, it serves as a reference for Metin2 rigging operations.

Backup and Packaging

This costume set is provided in Metin2 pack model format. All included files are packaged in a way that allows easy integration into Metin2 servers. Compatible with systems like EterPack, the set can also be used in Metin2 model replace operations. By considering backup procedures, users can safely replace their models.

Why Perso Works?

This costume set is ideal for players seeking original and aesthetic looks in the world of Metin2. Prepared by professional designers such as Martysama model, the set holds high technical and artistic quality. It serves as an excellent starting point for those looking for Metin2 visual mod or graphic mod.

In conclusion, Perso Works - Costume Set (2021) serves as a serious reference in the field of Metin2 3D modeling. It is a useful resource for both beginners and experienced developers. For sample screenshots and usage videos related to this set, visit Metin2 Lobby.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)