Merhaba
Farklı bir forumda gördüm göze güzel geliyor
Daha önce paylaşıldıysa kapatıla bilir
Kanıt:
Farklı bir forumda gördüm göze güzel geliyor
Daha önce paylaşıldıysa kapatıla bilir
Kanıt:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
:
Giriş yap veya üye ol.
FOR:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
PESEGE | New Şaman Kostüm Şekilcilere
Metin2 oyununda karakter geliştirme, özel efektler ve görsel değişiklikler konusunda uzman olan tüm oyuncular için heyecan verici bir duyuru! Bu yazıda, PESEGE tarafından sunulan yeni Şaman kostümü ve bu kostümün şekillendirme süreçlerinden bahsedeceğiz. Özellikle Metin2 Lobby üzerinden takip edilen bu tür yenilikler, modelleme ve görsel modlama meraklıları için büyük bir değer teşkil ediyor.
Yeni Şaman kostümü, Metin2’deki karakterlerin görünümünü köklü şekilde değiştirme potansiyeline sahiptir. Bu kostüm özellikle grafik modlamacılar ve model editörleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kostüm, hem görsel olarak dikkat çekici hem de teknik olarak optimize edilmiş bir yapıya sahip.
Kostümün tasarımı sırasında 3DS Max ve Blender gibi profesyonel modelleme araçları kullanılmıştır. Ayrıca, GR2 formatında dışa aktarım yapılarak Metin2 motoruyla uyumlu hale getirilmiştir. Bu sayede kullanıcılar, kostümü kolayca oyun içine entegre edebilmektedir.
Şaman kostümü, hem NPC hem de oyuncu karakteri olarak kullanılabilir niteliktedir. Tasarımda dikkat edilen en önemli detaylardan birisi, UV mapping[/BR] işleminin doğru yapılmasının sağlanmasıdır. Böylece, kostüm üzerindeki dokular ve renkler doğru şekilde yansımaktadır.
Modelin bone[/BR] yapısı da dikkate alınarak, karakter animasyonlarına uyumlu çalışması sağlanmıştır. Bu sayede kostüm, hareket sırasında bozulmalar yaşamaz ve doğal bir görüntü ortaya çıkar.
Tüm bu teknik detayların yanı sıra, kostümün estetik açıdan da oldukça etkileyici olduğu belirtilmelidir. Texture[/BR] ve skin[/BR] düzenlemeleri sayesinde, kostüm Metin2’in görsel atmosferine uyum sağlarken, aynı zamanda farklı bir estetik katman da sunmaktadır.
Metin2 modelleme dünyasında yer edinmek isteyen herkes için bu tür içerikler, hem öğrenme hem de ilham alma açısından çok önemlidir. PESEGE tarafından sunulan bu yeni şaman kostümü, hem custom model[/BR] üreticileri hem de visual mod[/BR] kullanıcıları için harika bir referans noktası olabilir.
Eğer siz de Metin2 dünyasında farklı bir hava yaratmak istiyorsanız, bu yeni kostüm mutlaka denemeye değerdir. Metin2 Lobby üzerinden paylaşılacak güncellemeleri takip etmeyi unutmayın!
PESEGE | New Shaman Costume for Shapemakers
An exciting announcement for all players who specialize in character development, special effects, and visual modifications in Metin2! In this article, we will discuss the new Shaman costume presented by PESEGE and its modeling processes. Such updates are highly valued by those interested in modeling and visual modifications, especially followed via Metin2 Lobby.
The new Shaman costume has the potential to fundamentally alter the appearance of characters in Metin2. This costume has been welcomed with great interest among graphic modders and model editors. Visually striking and technically optimized, the design stands out for its quality.
Professional tools like 3DS Max and Blender were used during the costume's design process. Additionally, the model was exported in GR2 format to ensure compatibility with the Metin2 engine, allowing users to easily integrate the costume into the game.
The shaman costume can be used both for NPCs and player characters. One of the key details in the design was ensuring correct UV mapping, resulting in accurate texture and color rendering on the costume.
Attention was also paid to the costume’s bone structure, ensuring compatibility with character animations. As a result, the costume remains intact during movement, providing a natural look.
Beyond technical details, the aesthetic appeal of the costume is also noteworthy. Thanks to texture and skin adjustments, the costume blends well with Metin2's visual atmosphere while adding a unique artistic touch.
For anyone aiming to make their mark in the world of Metin2 modeling, such content is invaluable for both learning and inspiration. The new shaman costume from PESEGE can serve as an excellent reference for custom model creators and visual mod enthusiasts alike.
If you're looking to create a different vibe in the world of Metin2, this new costume is definitely worth trying. Don’t forget to follow updates shared through Metin2 Lobby!