Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşımın pvpsinde packte sorun vardı pm atınca oyundan atıyordu.Sabittekini denedim diğerlerini denedim vs.olmadı
Arşivlerim arasından eski pvpmin packini buldum denedim oldu.
Arkadaşımın pvpsinde packte sorun vardı pm atınca oyundan atıyordu.Sabittekini denedim diğerlerini denedim vs.olmadı
Arşivlerim arasından eski pvpmin packini buldum denedim oldu.
Nasıl Kurulur ? >>
Metin2'nin kurulu olduğu dizini aç '' pack '' klasorunun içine benim verdiğim uiscript packlerini atın.
100% Çalışmaktadır.Alıntı vs.değildir.
Tekrar söylüyorum sabitteki çalışmadığı için upload ettim
İndirmek İçin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
VirusTotal İçin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
BlueKinqs
PM Atınca & Okuyunca Oyundan mı Atıyor ? Diğer Packler Çalışmadı mı ? İÇERİ DAL !
Metin2 oyununda yaşanan PM (özel mesaj) gönderme veya okuma esnasında oyundan atılma sorunu, birçok oyuncu tarafından bildirilmektedir. Bu durum genellikle özel olarak hazırlanmış client paketlerinde (pack) meydana gelmektedir. Bu yazıda, nedenlerini ve çözüm önerilerini detaylıca ele alacağız.
PM Atarken ve Okurken Oyundan Atma Sorununun Nedenleri
Bu sorun genellikle client tarafında bulunan bazı sistemsel eksikliklerden veya hatalı yapılandırılmış dosyalardan kaynaklanmaktadır. Özellikle özel client veya pvp client kullanıyorsanız, bu tür paketlerdeki chat system dosyalarında eksiklikler olabilir. Bu eksiklikler, sunucuya istek gönderilirken beklenmedik davranışlara neden olabilir.
Client Paketi Hataları
Bazı Metin2 client pack dosyalarında, mesajlaşma sistemi tam olarak entegre edilmemiştir. Bu durumda, mesaj gönderdiğinizde veya gelen bir mesajı okurken, client sunucuya hatalı paketler gönderebilir ve bu da sunucunun bağlantınızı kesmesine neden olabilir.
Yanlış Dosya Yolları veya Eksik Kaynaklar
Client içindeki bazı dosyaların eksik olması veya hatalı dosya yolları, mesaj sistemini etkileyebilir. Bu durumda, hem PM alma hem de gönderme sırasında oyundan atılma yaşanabilir.
Sunucu Tarafında Ayarlar
Yukarıdaki sebeplerin yanında, bazı sunucular özel client kullanıcılara karşı daha katı politikalar uygulamaktadır. Eğer kullandığınız client pack tanınmamışsa veya sunucu tarafından engelleniyorsa, bu da PM esnasında atılmanıza neden olabilir.
Diğer Packler Neden Çalışmıyor ?
Eğer farklı Metin2 client indirip deneme yapmaya çalışıyorsanız ve hepsi aynı şekilde PM esnasında atıyorsa, muhtemelen bu clientlar arasında benzer hatalar mevcuttur. Bu durumda genellikle iyi bilinen ve güvenilir Metin2Dev client veya MartySama client gibi sistemler tercih edilmelidir.
Pack Açma ve Paket Kontrolü
Bir Metin2 pack aç işlemi sırasında, tüm dosyalar doğru şekilde çıkarılmazsa, bu da sistemin düzgün çalışmamasına yol açabilir. Paketinizi güvenilir araçlarla açıp, pack dosyaları kontrolünü yapmanız önemlidir.
Client Fix ve Güncelleştirme
Eğer mevcut clientinizde hata varsa, client fix işlemleri yaparak eksiklikleri giderebilirsiniz. Ayrıca, client güncelleme süreçleri düzenli olarak takip edilmelidir. Bazı clientlerin eski versiyonları, sunucu tarafındaki güncellemelerle uyumsuzluk gösterebilir.
Metin2lobby.com ile Güvenli ve Kaliteli Client Paylaşımı
Tüm bu sorunlardan kaçınmak için, Metin2Lobby.com üzerinden sunulan güvenilir ve test edilmiş Metin2 client paylaşım ve pack indir imkanlarından faydalanabilirsiniz. Sitemizdeki clientler, hem PM sistemini desteklemekte hem de stabil oyun deneyimi sunmaktadır.
Sonuç
PM sırasında oyundan atılma sorunu, genellikle client tarafındaki küçük ama önemli hatalardan kaynaklanır. Bu sorunun üstesinden gelmek için, güvenilir client kullanmak, pack dosyaları üzerinde dikkatli olmak ve gerekirse client fix işlemleri gerçekleştirmek büyük önem taşır.
Are You Getting Disconnected When Sending Or Reading PMs? Are Other Packs Not Working? COME IN !
The issue of getting disconnected during sending or reading private messages (PMs) in Metin2 is frequently reported by many players. This problem usually occurs in specially prepared client packs. In this article, we will examine its causes and solution suggestions in detail.
Reasons Behind Getting Disconnected While Sending or Reading PMs
This issue typically stems from certain systemic flaws or incorrectly configured files on the client side. Particularly if you are using a custom client or PvP client, there may be missing elements in the chat system files of these packs. These deficiencies can cause unexpected behaviors when requests are sent to the server.
Client Pack Errors
In some Metin2 client packs, the messaging system might not be fully integrated. In such cases, while sending a message or reading an incoming one, the client might send incorrect packets to the server, causing the server to terminate your connection.
Incorrect File Paths or Missing Resources
Missing files or incorrect file paths within the client can affect the messaging system. This could result in disconnections both when receiving and sending PMs.
Server-Side Settings
Besides the above reasons, some servers apply stricter policies against users of custom clients. If your client pack is unrecognized or blocked by the server, this could also lead to disconnections during PM exchanges.
Why Aren’t Other Packs Working?
If you're trying different Metin2 clients to download and they all disconnect you during PM usage, then likely these clients share similar errors. In such cases, well-known and trusted systems like Metin2Dev client or MartySama client should be preferred.
Extracting and Checking Pack Files
During the process of extracting a Metin2 pack, if all files are not properly extracted, this can lead to malfunctioning systems. It's important to extract your pack with reliable tools and check the pack files.
Client Fixes and Updates
If there are errors in your current client, you can resolve them through client fix procedures. Moreover, client updates should be regularly followed. Older versions of some clients may be incompatible with server-side updates.
Secure and High-Quality Client Sharing via Metin2lobby.com
To avoid all these issues, you can use the secure and tested Metin2 client sharing and pack download options provided via Metin2Lobby.com. The clients available on our site support PM systems and offer stable gaming experiences.
Conclusion
Disconnection during PM sessions is generally caused by small but significant errors on the client side. To overcome this issue, it's crucial to use reliable clients, pay attention to pack files, and perform client fixes when necessary.