Forumda daha önce paylaşılmış. Link kırık olduğu için tekrar paylaşıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ramazan Kostüm Seti (Lycan Dahil Tüm Karakterlere Uyumlu) Metin2 Lobby'de sunulan özel bir kostüm setidir ve tüm karakter sınıflarında kullanılabilecek esnek yapıya sahiptir. Bu kostüm seti, özellikle Ramazan ayı gibi manevi değerlerin ön planda olduğu özel günlerde oyuncuların Metin2 dünyasında farklı bir deneyim yaşamasını sağlar. Lycan karakteri dahil olmak üzere tüm sınıflarla tam uyumlu olan bu kostüm, estetik ve fonksiyonellik arasında mükemmel bir denge sunmaktadır.
Metin2 3D modelleme uzmanları tarafından tasarlanan Ramazan Kostüm Seti, yüksek kaliteli tekstürler ve detaylı UV haritalama sayesinde oyun içi görsellikte ciddi bir fark yaratır. Kostüm seti, karakterin gövdesi, kafası ve aksesuarları için ayrı ayrı optimize edilmiştir. Ayrıca, Metin2 karakter model yapısı göz önünde bulundurularak, kostümün her sınıf karakterine doğal oturması sağlanmıştır. Bu sayede hem Warrior, hem Shaman, hem de Sura sınıflarında aynı derecede etkileyici bir görünüm elde edilir.
Setin en dikkat çeken özelliklerinden birisi, Lycan karakteriyle uyumlu olmasıdır. Lycan, Metin2'nin en popüler ve görsel olarak etkileyici sınıflarından biridir. Ramazan Kostüm Seti, Lycan karakterine de tam uyum sağlayarak hem insan hem de hayvan formunda estetik bir görünüme olanak tanır. Bu uyumluluk, Metin2 model edit işlemleriyle desteklenerek karakterin orijinal yapısını bozmadan yeni bir kimlik kazanmasını sağlar.
Kostüm seti, Metin2 texture sistemine entegre edilebilecek şekilde hazırlanmıştır. Bu da kullanıcıların kolayca kurulum yapabilmesini sağlar. Aynı zamanda, Metin2 3D model sistemine uygun olarak geliştirildiği için herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşanmaz. Blender veya 3ds Max gibi programlarla çalışan modelciler için de uygun yapıdadır. Gr2 formatında paketlenmiş halde sunulan kostüm seti, Metin2 model import ve export süreçlerine uygun şekilde optimize edilmiştir.
Ramazan Kostüm Seti, Metin2 Lobby'nin özgün içerik sunumuyla birleştiğinde, oyunculara özel bir deneyim vaat eder. Bu kostüm, sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda manevi yönüyle de Ramazan ruhuna uygun şekilde tasarlanmıştır. Manevi temaların yansıtıldığı bu kostüm, Metin2 oynarken farklı bir atmosfer yaratır. Kullanıcılar, bu kostümle hem PvP savaşlarında hem de PvE maceralarında farklı bir hava yakalayabilirler. Metin2 3D model ve efekt sistemleriyle uyumlu çalışarak, görsel olarak zengin bir oyun deneyimi sunar.
Metin2 Lobby olarak, tüm model editörlerine ve Metin2 sevenlere sunduğumuz bu özel Ramazan Kostüm Seti, hem teknik hem de yaratıcı açıdan özenle hazırlanmıştır. Setin detaylı yapısı, Metin2 model replace işlemlerini kolaylaştırırken, aynı zamanda Metin2 custom model sistemine de uygunluk sağlamaktadır. Bu sayede kullanıcılar, kendi karakterlerini özelleştirme konusunda daha fazla esnekliğe sahip olur. Ramazan Kostüm Seti ile Metin2 dünyanızı yeniden keşfedin!
The Ramadan Costume Set (Compatible with All Characters Including Lycan) is a special costume set presented on Metin2 Lobby and features a flexible structure that can be used across all character classes. This costume set allows players to experience a different atmosphere in the world of Metin2 during special times such as the holy month of Ramadan. Fully compatible with all classes including the Lycan character, this costume strikes a perfect balance between aesthetics and functionality.
Designed by Metin2 3D modeling experts, the Ramadan Costume Set creates a significant visual impact in-game thanks to high-quality textures and detailed UV mapping. The costume is optimized separately for the character's body, head, and accessories. Furthermore, considering the Metin2 character model structure, the costume fits naturally on every class, resulting in an impressive appearance whether on Warrior, Shaman, or Sura classes.
One of the most notable features of the set is its compatibility with the Lycan character. Lycan is one of the most popular and visually striking classes in Metin2. The Ramadan Costume Set ensures full compatibility with Lycan, offering an aesthetic look in both human and beast forms. This compatibility, supported by Metin2 model editing techniques, allows the character to gain a new identity without disrupting its original structure.
The costume set is prepared to integrate into the Metin2 texture system, allowing users to install it easily. Moreover, since it is developed in accordance with the Metin2 3D model system, no compatibility issues arise. It is also suitable for modelers working with programs like Blender or 3ds Max. Packaged in Gr2 format, the costume set is optimized according to Metin2 model import and export processes.
Combined with Metin2 Lobby's unique content offerings, the Ramadan Costume Set promises players a special experience. This costume is designed not only visually but also spiritually in harmony with the essence of Ramadan. With themes reflecting spiritual values, this costume creates a unique atmosphere while playing Metin2. Users can achieve a different vibe during both PvP battles and PvE adventures with this costume. Working compatibly with Metin2 3D models and effects systems, it offers a visually rich gaming experience.
As Metin2 Lobby, this special Ramadan Costume Set offered to all model editors and Metin2 enthusiasts has been carefully prepared both technically and creatively. The detailed structure of the set simplifies Metin2 model replacement processes while ensuring compatibility with the Metin2 custom model system. Thus, users gain more flexibility in customizing their characters. Rediscover your Metin2 world with the Ramadan Costume Set!