Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Renklendirilmiş Azrail Kostümleri x2
Metin2Lobby olarak, Metin2 sunucuları için özgün ve görsel açıdan çarpıcı 3D kostüm modelleri üretmeye devam ediyoruz. Bu seferki projemizde Renklendirilmiş Azrail Kostümleri x2 adlı özel kostüm paketini siz oyuncularımıza sunuyoruz. Bu kostüm seti, Metin2’de karakterlerinizi benzersiz kılan görsel yeniliklerle donatmayı amaçlamaktadır.
Azrail Kostümünün Teması ve Tasarımı
Azrail, Mitolojide ölüm meleği olarak bilinir ve bu kostüm, bu karakterin karanlık, mistik havasını yansıtmak için özel olarak tasarlanmıştır. Karanlık tonlar, siyah ve kırmızı kombinasyonları ile dikkat çeken bu kostüm, Metin2 dünyasında karakterinize güçlü bir aura kazandıracaktır. Kostüm seti iki farklı renk varyasyonuna sahiptir, bu da kullanıcıya özelleştirme özgürlüğü sunar.
Teknik Özellikler
Bu kostüm seti GR2 formatında hazırlanmıştır ve doğrudan Metin2 sistemine entegre edilebilir. Kullanılan UV mapping teknikleri sayesinde doku kalitesi yüksek ve sorunsuz bir şekilde render alınmaktadır. Kostüm, bone yapısı açısından karakter animasyonlarına uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir. Rigging işlemleri tamamlanmış olup, modelin doğru hareket etmesi sağlanmıştır.
Nasıl Kullanılır?
Azrail kostümünü Metin2 sunucunuzda kullanmak oldukça kolaydır. Model import işlemi sonrasında, kostümünüzün doğru şekilde gözükmesi için texture dosyalarını uygun konumlara yerleştirmeniz yeterlidir. Paket, EterPack formatında gelmekte olup, sunucu tarafında kolayca aktif hale getirilebilir. Custom model olarak tanımlanan bu kostüm, sunucu yönetim panelleri aracılığıyla oyunculara açılabilir.
Kostümün Yaratıcılığı ve Görsel Etkisi
Bu kostüm, Metin2 3D modelleme alanında uzman ekiplerimiz tarafından özel olarak üretilmiştir. Blender[/COORD] ve 3DS Max ortamlarında geliştirilen bu model, hem estetik hem de teknik açıdan yüksek standartlara sahiptir. Visual mod olarak değerlendirilebilecek bu kostüm, karakterinizin Metin2 dünyasında fark yaratmasını sağlayacaktır. Martysama model tarzında detaylı yüzey dokuları sayesinde, kostümün görsel etkisi maksimum seviyeye çıkarılmıştır.
Sonuç
Renklendirilmiş Azrail Kostümleri x2 paketi, Metin2 sunucularında karakterinizi özelleştirmek isteyen herkes için ideal bir çözümdür. Yüksek kaliteli model yapısı, renk varyasyonları ve teknik uyumluluğuyla bu kostüm, Metin2 dünyasında farklı bir deneyim sunmayı vaat eder. Metin2Lobby olarak, oyuncuların beklentilerini karşılamak için sürekli yenilikler üretiyoruz.
Colored Azrael Costumes x2
At Metin2Lobby, we continue creating original and visually impressive 3D costume models for Metin2 servers. This time, we present you with the special costume package called Colored Azrael Costumes x2. This costume set aims to equip your characters in Metin2 with unique and eye-catching visual enhancements.
Theme and Design of the Azrael Costume
Azrael, known in mythology as the angel of death, has inspired this costume designed specifically to reflect its dark and mystical aura. With dark tones, combining black and red, this costume attracts attention and will give your character a powerful aura within the world of Metin2. The costume set includes two different color variations, offering users customization freedom.
Technical Specifications
This costume set has been prepared in GR2 format and can be directly integrated into the Metin2 system. Thanks to the UV mapping techniques used, the textures are high quality and render smoothly. In terms of bone structure, the costume is optimized to align with character animations. The rigging process is completed, ensuring that the model moves correctly.
How to Use
Using the Azrael costume on your Metin2 server is very simple. After the model import process, placing the texture files in the correct locations will ensure your costume appears correctly. The package comes in EterPack format, allowing easy activation on the server side. As a custom model, this costume can be unlocked for players via server management panels.
Creativity and Visual Impact of the Costume
This costume was specially created by our expert teams in the field of Metin2 3D modeling. Developed in Blender and 3DS Max environments, this model meets both aesthetic and technical high standards. With detailed surface textures similar to Martysama models, the visual impact of this costume reaches maximum levels. It can be considered a visual mod that adds uniqueness to your character in the world of Metin2.
Conclusion
The Colored Azrael Costumes x2 package is an ideal solution for anyone wanting to customize their character on Metin2 servers. With its high-quality model structure, color variations, and technical compatibility, this costume promises a different experience in the world of Metin2. At Metin2Lobby, we continuously create innovations to meet player expectations.