Riwals2 Server Files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId13"> Spoyler: VT </button>
58756_91686b51bc77a4eb4935b8ef2d874c3f.jpg

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId14"> Spoyler: Link </button> yedek
Baktım söylenen yalanlar parmaklarımın sayısını geçti dedim yallah
<a href=" " class="link link--internal" target="" rel="" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fforum.turkmmo.com%2Fkonu%2F3796380-redbull44-sikayeti-konu-tekrari%2F&amp;hash=bf894350c9b12b025d8d317275e4e499"> </a> Kanıt
58291_7c471b657cbc8603e3ae927118dadbfd.jpg</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3802932-riwals2-server-files&amp;#x2F;#post-21059391&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>OwnerShip · 3 May 2021 15:33&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
58765_7c471b657cbc8603e3ae927118dadbfd.jpg

Filesten etcyi ben sildim kötü duruyo diye bana kimseyi savunmayın kimseyi kötülemiyom paramı atmamaları derdim değil beni bikaç ay uğraştırdılar
NOT:Konu kapatılma gibi bişey olursa söylim filesteki biçok şeyi değiştirip 4 5 sistem ekledim deaktif biçok sistemi aktif hale getirdim ve tamamen etc diğeşti

MySql sürümü :5.6
GCC:8.0

İçinde olan packler dışında bunları kapatın ama en günceller konuda verdiğim linklerdir onlar harici olarak bunları kullanın

<iframe data-s9e-mediaembed="imgur" allowfullscreen="" scrolling="no" style="height:400px;width:542px" data-s9e-mediaembed-api="2" src=" " loading="eager"></iframe>

Keyler public olarak ayarlamıştım yinede söylüyorum
İNDEX:B99EB0026F69810563989B2879181A00
DATA:22B8B40464B26E1FAEEA1800A6F6FB1C

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId15"> Spoyler: Dump Proto </button>

Bu Şekilde olması gerekiyor ,bende sorunsuz kapatıp açıp oyuna giriş sağlıyorum
Riwals2 Server Dosyaları Nedir?
Metin2 dünyasında özel sunuculara odaklanan oyuncular için Riwals2 server files, güçlü ve optimize edilmiş bir sunucu altyapısıdır. Bu dosyalar sayesinde oyuncular, kendi Metin2 sunucularını kolayca kurabilir ve özelleştirebilirler. Özellikle 1-99, 1-105 veya 55-120 seviye aralıklarında oyun deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir çözümdür. Riwals2, güvenilir ve kararlı performans sunarak Metin2 özel sunucu sahiplerinin dikkatini çekmektedir.

Riwals2 Server Files Özellikleri
Riwals2 server files, güçlü bir anti-hile sistemiyle birlikte gelir. Bu sistem, Rascal AC olarak bilinir ve Metin2 Anti-Cheat (AC) sistemleri arasında en etkililerden biridir. Oyuncuların adil bir şekilde oynamasını sağlar ve hile kullanımını önler. Ayrıca, server files içinde bulunan yapılar sayesinde özel etkinlikler, turnuvalar ve özel NPC'ler eklenebilir. Bu da sunucunuzun daha etkileşimli ve eğlenceli hale gelmesini sağlar.

Neden Riwals2 Kullanmalısınız?
Metin2 özel sunucu kurmak isteyenler için Riwals2 server files, hem teknik destek hem de kullanıcı dostu yapısıyla öne çıkar. Sunucu yöneticileri, bu dosyalar sayesinde kolayca güncelleme yapabilir, oyun içi ekonomiyi ayarlayabilir ve sunucuyu kendi stilinize göre şekillendirebilirsiniz. Ayrıca, Rascal AC entegrasyonu sayesinde sunucunuz daha güvenli olur. Royale2 ve Mobile2 gibi alternatif varyasyonlarla da uyumlu olması, Riwals2'yi daha geniş bir kitleye hitap eder hale getirmektedir.

Kurulum ve Yapılandırma
Riwals2 server files kurulumu, doğru adımlar izlenerek kolayca yapılabilir. Öncelikle gerekli olan tüm dosyalar indirilmeli ve sunucu ortamına aktarılmalıdır. Ardından, database ayarları yapılarak oyun sunucusu başlatılabilir. Bu süreçte, Metin2 server client ile uyumlu çalışması için gerekli ayarlar yapılmalıdır. Rascal AC sistemi, sunucuya entegre edildiğinde hile engelleme süreci başlatılır. Bu sayede, sunucunuzda adil oyun ortamı sağlanmış olur.

Metin2 Hile ve Güvenlik
Metin2 oyununda hile kullanımı, birçok özel sunucuda ciddi sorunlara yol açmaktadır. Riwals2 server files ile birlikte gelen Rascal AC sistemi, bu tür tehditlere karşı güçlü bir bariyer oluşturur. Bu anti-hile sistemi, gerçek zamanlı olarak hile tespiti yapar ve kullanıcıların oyun deneyimini korur. Ayrıca, sunucu sahipleri için kolay yönetim paneli sunar. Bu sayede, hile yapan kullanıcılar kolayca tespit edilip engellenebilir.

Metin2 Global ve Özel Sunucular
Metin2 global sunuculara alternatif olarak çalışan birçok oyuncu, kendi topluluklarını kurabilmek adına özel sunuculara yönelmektedir. Riwals2 server files, bu doğrultuda profesyonel bir çözüm sunar. 1-99, 1-105 veya 55-120 gibi seviye sistemleri, oyuncuların farklı deneyim yaşamasını sağlar. Ayrıca, özel sunucular sayesinde oyuncular kendi kurallarını belirleyebilir ve daha sosyal bir oyun ortamı yaratabilirler.

Sonuç
Riwals2 server files, Metin2 özel sunucu sahipleri için güçlü, güvenli ve esnek bir çözümdür. Rascal AC gibi gelişmiş anti-hile sistemleriyle birlikte, sunucunuzu daha kaliteli ve adil bir oyun ortamına dönüştürebilirsiniz. Hem teknik hem de oyun içi yönleriyle detaylı planlanmış bu sistem, Metin2 dünyasında fark yaratmak isteyenler için idealdir.

What are Riwals2 Server Files?
Riwals2 server files are a powerful and optimized server infrastructure for players focusing on private servers in the world of Metin2. With these files, players can easily set up and customize their own Metin2 servers. It is especially ideal for those looking to experience gameplay in level ranges such as 1-99, 1-105, or 55-120. Riwals2 attracts attention among Metin2 private server owners with its stable and reliable performance.

Features of Riwals2 Server Files
Riwals2 server files come equipped with a robust anti-cheat system known as Rascal AC. This system is one of the most effective among Metin2 Anti-Cheat (AC) systems and ensures fair play while preventing cheating. Additionally, thanks to structures within the server files, custom events, tournaments, and NPCs can be added, making your server more interactive and enjoyable.

Why Should You Use Riwals2?
For those wanting to create a Metin2 private server, Riwals2 server files stand out due to both technical support and user-friendly structure. Server administrators can easily update, adjust in-game economy, and customize their server according to their style. Moreover, integration with the Rascal AC system makes your server more secure. Its compatibility with alternative versions like Royale2 and Mobile2 allows Riwals2 to appeal to a wider audience.

Installation and Configuration
Installing Riwals2 server files can be done easily by following correct steps. First, all necessary files must be downloaded and transferred to the server environment. Then, database settings should be configured and the game server started. During this process, adjustments need to be made for compatibility with the Metin2 server client. Once the Rascal AC system is integrated into the server, cheat prevention begins, ensuring a fair gaming environment.

Metin2 Cheats and Security
Cheating in Metin2 creates significant issues on many private servers. The Rascal AC system included with Riwals2 server files acts as a strong barrier against such threats. This anti-cheat system detects cheats in real-time and preserves the gaming experience. Furthermore, it provides server owners with an easy-to-use management panel, allowing cheaters to be detected and blocked effortlessly.

Metin2 Global and Private Servers
Many players who look for alternatives to Metin2 global servers prefer private servers to build their own communities. Riwals2 server files offer a professional solution in this direction. Level systems like 1-99, 1-105, or 55-120 allow players to experience different gameplay styles. Additionally, private servers enable players to set their own rules and create a more social gaming environment.

Conclusion
Riwals2 server files provide a strong, secure, and flexible solution for Metin2 private server owners. Together with advanced anti-cheat systems like Rascal AC, you can transform your server into a higher-quality and fair gaming environment. This well-planned system, detailed both technically and in-game, is ideal for those wanting to make a difference in the world of Metin2.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)