1.Gamecore2089;
2.10 kanal;
3. Görev yükleme sistemine sahiptir;
4. Manuel sistem yedeklemesi;
5.Energy sistemi;
6. takım elbise sistemi;
7.Voucher sistemi
8.Pet sistemi;
9.Guildwars düzeltildi;
10.OX QUIZ düzeltildi;
11. Krallık Savaşları;
12.Tüm resmi kızaklar;
13. Tüm görevlilerin saçları taranır;
14. Altıncı beceri ve ninja savaşçısı;
15. Metin2 Official'dan yeni donanım;
Sunucuda yaptıklarım :
Çevrilmiş görevler / yenileri eklendi / Çevrilmiş NPC'ler / haritalarda istemci yeni arayüz yükleme isimleri / Silahları ve zırhları yenileyin, (yeni) ve çok daha fazlası.!
Şifreler / Girişler :
Sanal Kutu / Flezila : Giriş: root Şifre: sanqtum
Navicat / Xamp : Giriş: rancoroso Şifre: 123456
Oyuna Giriş : Giriş: sane1234 Şifre: 123456
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Beta zırh ve silah eklemek için çok packlar
Link:
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Totall
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Totall
bandicam 2021-09-04 03-40-47-369.jpg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3812860-russian-server-files-sanqtum-mt2&#x2F;#post-21124293" class="js-lightboxCloser">ibrahim6516 · 4 Eyl 2021 03:20&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
bandicam 2021-09-04 03-10-23-268.jpg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3812860-russian-server-files-sanqtum-mt2&#x2F;#post-21124293" class="js-lightboxCloser">ibrahim6516 · 4 Eyl 2021 03:20&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Geri kalan fotoraflara vkden bakabilirsiniz linki birakiyorum alta
Giriş yap veya üye ol.
Russian Server Files♛(Sanqtum-Mt2)
Metin2 evreninde sunucu dosyaları (server files) her zaman en çok merak edilen ve aranan unsurlardan biridir. Özellikle Rusya menşeli server dosyaları son yıllarda global Metin2 topluluğu arasında büyük ilgi görüyor. Bu yazımızda Sanqtum-Mt2 adlı Russian Server Files'ı detaylı şekilde inceleyeceğiz. Eğer kendi özel Metin2 sunucunuzu kurmayı düşünüyorsanız veya mevcut projenizi daha da geliştirmek istiyorsanız bu içerik tam size göre.
Sanqtum-Mt2 Nedir?
Sanqtum-Mt2, Rus geliştiriciler tarafından hazırlanmış yüksek kaliteli bir Metin2 sunucu dosyasıdır. Hem stabilitesi hem de içerdiği özgün içeriklerle dikkat çeker. Dosya; PvP odaklı oyun deneyimi sunarken aynı zamanda ekonomik dengenin korunmasına da önem verir. Bu sayede oyuncular hem rekabetçi ortamda keyif alır hem de sunucuda uzun süre kalma isteği duyar.
Öne Çıkan Özellikler
• Güncel Client Desteği: Sanqtum-Mt2, 40k client ile uyumludur ve gerekli tüm patch'ler hazır şekilde gelir. Bu sayede kullanıcı dostu bir giriş sağlarsınız.
• Anti-Cheat Sistemi: Sunucu dosyası içerisinde gelişmiş anti-cheat koruması bulunur. Bu sistem, hile yapan oyuncuların tespit edilmesini kolaylaştırır ve sunucunuzun güvenliğini artırır.
• Özel Ekipman ve NPC’ler: Rusya kökenli bu dosya, orijinal Metin2 içeriğine sadık kalırken bazı özgün ekipmanlar ve NPC’ler de ekler. Bu da sunucunuzun diğerlerinden ayrışmasını sağlar.
• Kolay Kurulum Rehberi: Dosya paketi içerisinde Türkçe ve İngilizce destekli kurulum rehberi yer alır. Linux tabanlı sistemlerde bile sorunsuzca kurulum yapılabilir.
Uyarı: Sanqtum-Mt2 dosyasını kullanmadan önce lisans koşullarını dikkatlice okumanız gerekir. Bazı sürümler açık kaynak değildir ve ticari kullanım için izin alınması zorunludur.
Neden Russian Server Files?[COLOR][/BR][/BR]Rus geliştiriciler genellikle güvenlik ve performans konularında oldukça titizdir. Bu nedenle Russian Server Files genellikle daha az bug barındırır ve daha verimli çalışır. Ayrıca, birçok Rus sunucu dosyası kripto para entegrasyonu, Discord bot desteği ve web tabanlı yönetim panelleri gibi modern özellikler sunar.
Metin2Lobby.com Üzerinden Keşfedin
Eğer Sanqtum-Mt2 ya da benzer Russian Server Files arıyorsanız, Metin2Lobby.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın. Sitemizde yüzlerce Metin2 özel sunucu tanıtımı, dosya paylaşımı ve teknik rehber bulabilirsiniz. Üye olarak yeni paylaşımlardan anında haberdar olabilir ve kendi projenizi toplulukla paylaşabilirsiniz.
Sonuç Olarak
Sanqtum-Mt2, hem estetik hem de teknik açıdan dengeli bir yapı sunar. Kurulumu kolay, yönetimi pratik ve oyuncu deneyimi zengindir. Eğer Metin2 dünyasında yeni bir adım atmak istiyorsanız bu Russian Server Files kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken seçeneklerden biridir.
Russian Server Files♛(Sanqtum-Mt2)
In the Metin2 universe, server files have always been one of the most sought-after elements. Recently, Russian-origin server files have gained significant attention within the global Metin2 community. In this article, we will thoroughly examine the Sanqtum-Mt2 Russian Server Files package. If you are considering setting up your own private Metin2 server or enhancing an existing project, this content is tailored for you.
What Is Sanqtum-Mt2?
Sanqtum-Mt2 is a high-quality Metin2 server file developed by Russian developers. It stands out due to its stability and unique built-in content. The package offers a PvP-focused gameplay experience while maintaining economic balance, encouraging players to stay engaged over extended periods.
Key Features
• Up-to-Date Client Support: Sanqtum-Mt2 is compatible with the 40k client and includes all necessary patches ready for deployment, ensuring a smooth user onboarding experience.
• Anti-Cheat System: The package features an advanced anti-cheat protection mechanism that helps detect cheaters and enhances overall server security.
• Custom Equipment and NPCs: While staying faithful to the original Metin2 content, this Russian file also introduces unique equipment and NPCs, helping your server stand out from others.
• Easy Installation Guide: The package includes installation instructions in both English and Turkish, enabling seamless setup even on Linux-based systems.
Warning: Before using Sanqtum-Mt2, carefully review its license terms. Some versions are not open-source and require explicit permission for commercial use.
Why Choose Russian Server Files?
Russian developers are typically meticulous about security and performance. As a result, Russian server files often contain fewer bugs and operate more efficiently. Additionally, many Russian server packages include modern features such as cryptocurrency integration, Discord bot support, and web-based admin panels.
Discover More on Metin2Lobby.com
If you're searching for Sanqtum-Mt2 or similar Russian server files, be sure to visit Metin2Lobby.com. Our platform hosts hundreds of Metin2 private server promotions, file shares, and technical guides. By registering, you can instantly receive updates on new releases and share your own projects with the community.
In Conclusion
Sanqtum-Mt2 delivers a balanced structure both aesthetically and technically. It is easy to install, simple to manage, and offers a rich player experience. If you're looking to take a new step in the Metin2 world, this Russian server file is undoubtedly a strong option worth serious consideration.