Sabit konu kuralı logo ekleme videolu anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 90

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

logo.png

Sabitlenmesini istediğiniz konuların içerisindeki resimlerin herhangi bir kenarına turkmmo logosunu koymanız gerekmektedir.
Videolu anlatım;
[/FONT]

Turkmmo logosu resimlere nasıl eklenir.
1. RESİMLİ ANLATIM

1 - Logoya sağ tıklayıp farklı kaydet ile indiriyoruz.

121.png

2 - Hangi Resme Turkmmo Logosu Ekliyeceksek Photoscapeyi açıp sürüklüyoruz resmi

1.png

3- Resmi Sürükledikten Sonra Photoscapeden Nesne Menüsüne Tıklayıp Foto >Foto Butonuna Tıklayın

2.png

4 - Turkmmo Logosunu Seçin Ve Aç'a Tıklayın Tıkladıktan Sonra Tamam 'a Tıklayın.

3.png

5- Turkmmo Logosunu Uygun Biyere Koyduktan Sonra Alt Menüden Kaydet > Farklı Kaydet ile Kaydediniz.

4.png

Ve Turkmmo Logomuz Eklenmiş Olacaktır

Örnek

pomVDN.png

Bu tarihten sonra açılan ve sabitlenilmesi istenilen konular için geçerlidir.

Sabit Konu Kuralı Logo Ekleme Videolu Anlatım

Metin2 lobby kullanıcıları için önemli bir güncelleme olan sabit konu kuralı ve logo ekleme işlemleri artık daha kolay hale geliyor. Bu yazıda, Metin2 özel sunucularında sabit konu kuralı nasıl yapılır, logo nasıl eklenir ve bu işlemlerin videolu anlatımı nasıl izlenebilir gibi konulara değineceğiz. Metin2 özel sunucu geliştirme sürecinde karşılaşılan en yaygın ihtiyaçlardan birisi, forumda belirli konuların sabitlenmesi ve marka bilincini artırmak için logonun görünür olmasıdır.

Sabit Konu Nedir?
Sabit konu (sticky thread), bir forumda en üstte kalması sağlanan önemli mesajlardır. Özellikle Metin2 özel sunucularında, duyurular, olaylar veya yeni sistem açıklamaları gibi önemli konular sabit konu olarak tanımlanır. Bu sayede üyeler, giriş yaptıklarında bu önemli bilgilere kolayca ulaşabilirler.

Logo Ekleme ve Marka Bilinci
Metin2 özel sunucularında tanıtım ve marka bilinci oldukça önemlidir. Sunucunuzun logosunu forumda sabit konu altında veya başlıkta göstermek, ziyaretçilerin dikkatini çekecek güçlü bir unsurdur. XenForo tabanlı forumlarda bu işlem, CSS ve HTML düzenlemeleriyle yapılabileceği gibi, bazı eklentilerle de kolaylaştırılmıştır.

Videolu Anlatım Neden Gerekli?
Görsel öğrenme, teknik işlemleri anlamada büyük kolaylık sağlar. Metin2 lobby kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı bu tür ayarlarda, adım adım videolu anlatımlar büyük fayda sağlar. Bu sayede, özellikle C++ kaynak kodlama veya Python GUI sistemlerine yeni başlayan geliştiriciler bile bu işlemleri rahatça yapabilir.

XenForo ve BBCode Kullanımı
XenForo platformunda forum yönetimi sırasında BBCode kullanımı oldukça yaygındır. BBCode, forumlarda içerik biçimlendirme için kullanılan basit bir etiket sistemidir. Örneğin, bir metni kalın yapmak için etiketi, resim eklemek için
etiketi kullanılır. Aynı zamanda, sabit konu başlıklarında logo eklemek için özel CSS sınıfları veya HTML div etiketleriyle birlikte BBCode da kullanılabilir.

Adım Adım Logo Ekleme İşlemi
1. XenForo admin paneline giriş yapın.
2. Stil ve şablonlar bölümünden ilgili sabit konu şablonuna gidin.
3. CSS düzenlemesi yaparak logo ekleyin.
4.
etiketiyle logonuzu sabit konu başlığına ekleyin.
5. Değişiklikleri kaydedin ve forumda test edin.

Metin2 Özel Sunucu Geliştirme ve Forum Yönetimi
Metin2 özel sunucu geliştirme, hem C++ hem de Python bilgisi gerektiren kapsamlı bir alandır. Sunucu tarafında game server programming, auth ve db gibi sistemlerle çalışmak, istemci tarafında ise client src, uiscript ve py root gibi yapılar üzerinde çalışmak gerekir. Forum yönetimi de bu süreçte doğrudan destekleyici bir rol oynar. Sabit konu kuralı ve logo ekleme işlemleri, kullanıcı deneyimini artıran küçük ama etkili adımlardır.

Sonuç
Metin2 lobby kullanıcıları için forum yönetimi ve marka bilinci, sunucu gelişim sürecinde ihmal edilmemesi gereken önemli unsurlardır. Sabit konu kuralı ve logo ekleme işlemleri, bu bağlamda kullanıcıların dikkatini çekmekte oldukça etkilidir. Videolu anlatımlarla bu işlemleri daha hızlı ve hatasız yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve rehber için Metin2 Lobby sitesini takip etmeyi unutmayın.

Sticky Thread Rule Logo Addition Video Tutorial

An important update for Metin2 lobby users, the sticky thread rule and logo addition processes are becoming easier than ever. In this article, we will cover how to apply sticky rules in Metin2 private servers, how to add logos, and where to find video tutorials on these operations. In the process of developing Metin2 private servers, one of the most common needs is to pin certain topics in the forum and ensure that the brand logo is visible.

What is a Sticky Thread?
A sticky thread is an important message that stays at the top of a forum. Particularly in Metin2 private servers, announcements, events, or new system explanations are often designated as sticky threads. This allows members to easily access this crucial information upon logging in.

Logo Addition and Brand Awareness
Brand awareness and promotion are very important in Metin2 private servers. Displaying your server's logo under or within a sticky thread title can be a powerful tool to catch visitors' attention. On XenForo-based forums, this can be done through CSS and HTML edits, or simplified with certain plugins.

Why Do We Need Video Tutorials?
Visual learning significantly aids in understanding technical procedures. For common configurations like this one encountered by Metin2 lobby users, step-by-step video tutorials offer great convenience. This way, even developers who are new to C++ source coding or Python GUI systems can perform these tasks effortlessly.

XenForo and BBCode Usage
BBCode usage is quite common when managing forums built on the XenForo platform. BBCode is a simple tagging system used for formatting content in forums. For example, the tag makes text bold, while the
tag is used to embed images. Additionally, custom CSS classes or HTML div tags combined with BBCode can be used to add logos to sticky thread titles.

Step-by-Step Logo Addition Process
1. Log into the XenForo admin panel.
2. Navigate to the relevant sticky thread template under Styles and Templates.
3. Edit the CSS to add the logo.
4. Use the
tag to embed your logo into the sticky thread title.
5. Save changes and test on the forum.

Metin2 Private Server Development and Forum Management
Developing Metin2 private servers requires comprehensive knowledge of both C++ and Python. On the server side, you work with systems such as game server programming, auth, and db. On the client side, structures like client src, uiscript, and py root must be handled. Forum management directly supports this process. Sticky thread rules and logo additions are small but impactful steps that enhance user experience.

Conclusion
For Metin2 lobby users, forum management and brand awareness are essential components of server development. Implementing sticky thread rules and adding logos effectively capture user attention in this context. You can perform these tasks faster and more accurately with video tutorials. For more guides and updates, don't forget to follow the Metin2 Lobby site.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)