Sadece yardım istiyorum sonra konu kilit yapabilirsiniz arkadaşlar lütfen :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 40

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar Apo444 server vhd halini indirdim. Vurtical pc ile kurdum ama hamachi server. Peki oyuna nasıl giricem? Bu oyunun pack dosyasında mc filan yok? 2 dakika yardım arkadaşlar nolursun​z.
Sadece yardım istiyorum sonra konu kilit yapabilirsiniz arkadaşlar lütfen :(

Merhaba Metin2 topluluğu,
Öncelikle hepinize Metin2Lobby.com üzerinden selamlarımı göndermek isterim. Bu platform, Metin2 özel sunucuları için tanıtım, paylaşım ve destek alabileceğiniz en güvenilir adreslerden biridir. Ancak bugün burada teknik ya da içerikle ilgili bir rehber paylaşmak yerine, sizlere daha samimi bir çağrıda bulunuyorum.
Yardım ihtiyacım var ve gerçekten umutsuz bir noktadayım. Belki bu başlıkla forumda sıkça karşılaşmışsınızdır: “Sadece yardım istiyorum sonra konu kilit yapabilirsiniz arkadaşlar lütfen :(”. Bu tür başlıklar genellikle acil destek beklentisiyle atılır ve çoğu zaman göz ardı edilir. Fakat unutmayın ki her kullanıcı, bir zamanlar sizin gibi bilgi arayışındaydı.
Benim yaşadığım sorun şu: Virtual PC üzerinde Metin2 client kurulumu sırasında .ve dosyalarını doğru şekilde entegre edemiyorum. Client açılıyor ancak sunucuya bağlanamıyor veya karakter seçim ekranında donuyor. Kullandığım sistem Windows 10 tabanlı ve sanal ortamda çalıştırıyorum. Dosya yolları, IP ayarları ve launcher yapılandırmalarını kontrol ettim; fakat hâlâ bir eksiklik var gibi hissediyorum.
Eğer bu konuda tecrübeniz varsa, özellikle .ve dosyası yapısı ve Virtual PC uyumluluğu hakkında bilgi verebilecek birileri var mı? Lütfen kısa bir açıklama veya örnek yapılandırma paylaşabilir misiniz?
Unutmayın, Metin2 özel sunucu dünyası yalnızca kodlarla değil, topluluk desteğiyle de ayakta durur. Bugün benim için birkaç dakikanızı ayırarak çok büyük bir fark yaratabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim. Konu çözülür çözülmez moderatörlere kilitletmeyi unutmayacağım.
— Saygıyla, bir Metin2Lobby üyesi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt