[FONT=&amp][FONT=&amp]Arkadaşlar Çevremde Bir Kaç Arkadaşın Tek Tık Sistemini Aradığını Biliyorum.
Bende Arıyordum. Ancak Kimden İstediysem Vermiyordu.
Bende Bazı Questleri Değiştirip Bu Hale Getirdim. Tek Tık Şekilde 200 Sandıgı Tek Seferde Açıyor.
[FONT=&amp]Sizlerinde Bundan Faydalanmanızı İstedim. Umarım İşinizi Görür Buyrun Resimler ;
200 Sandık Envanterinizde Varsa ;
[/FONT][/FONT]
Bende Arıyordum. Ancak Kimden İstediysem Vermiyordu.
Bende Bazı Questleri Değiştirip Bu Hale Getirdim. Tek Tık Şekilde 200 Sandıgı Tek Seferde Açıyor.
[FONT=&amp]Sizlerinde Bundan Faydalanmanızı İstedim. Umarım İşinizi Görür Buyrun Resimler ;
200 Sandık Envanterinizde Varsa ;
[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]200 Sandık Envanterinizde YOKSA
Quest Linki
Kod:
http://www.dosyaupload.com/2FRw
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
05.08.2017 / 19:50 VİRUSTOTAL RAMBO312 TARAFINDAN EKLENMİŞTİR.
Quest Çalışmazsa Sandığın Type Kodunu 18 Yapın. Emege Saygı +1 Yorum
Saltanat Tipi Serverler İçin TEK TIK SİSTEMİ (200 Olunca Açılır)
Metin2 oyuncularının en çok merak ettiği ve aradığı konulardan biri, özellikle Saltanat tipi serverlerde nasıl daha hızlı, daha verimli ve minimum tıklama ile ilerleyebileceğidir. Bu tür serverlerde genellikle belirli bir puan eşiği (örneğin 200 TP – Tecrübe Puanı) geçildiğinde yeni yetenekler, bölge erişimleri veya güçlendirmeler açılır. Ancak bu süreçte oyuncular, her şeyi manuel olarak yapmak zorunda kalır ve bu da hem zaman kaybına hem de oyundan keyif almayı engeller.
İşte bu noktada devreye giriyor Tek Tik Sistemi! Bu sistem, özellikle Metin2Lobby.com tarafından geliştirilen ve MaviRuh paketiyle entegre edilen akıllı bir çözümdür. Sistem, oyuncunun belirli bir eşiğe (örneğin 200 TP) ulaştığında otomatik olarak gerekli tıklamaları, menü açmaları veya komut girişlerini gerçekleştirerek oyuncuya maksimum rahatlama sunar.
Örneğin, 200 TP’ye ulaştığında otomatik olarak:
- Beceri ağacındaki ilgili yeteneği aktive eder,
- Gerekli NPC’ye tıklar ve görevi alır/tamamlar,
- Yeni açılan bölgeye yönlendirme yapar,
- Otomatik yama uygular veya güncellemeleri kontrol eder.
Bu sistem, özellikle yeni başlayanlar veya yoğun iş temposundan mustarip oyuncular için büyük bir kolaylık sağlar. Manuel işlemler yerine akıllı scriptler devreye girerek, oyuncunun sadece bir kez tıkladığı butonla tüm sürecin otomatik tamamlanmasını sağlar. Bu sayede oyuncu, oyunun zevkini daha çok yaşayabilir ve teknik detaylara girmeden ilerleyebilir.
Dikkat! Bu tür sistemlerin doğru çalışabilmesi için güncel ve uyumlu bir Metin2 client paketi gereklidir. Eski veya modifiye edilmemiş client’lar bu otomasyonu desteklemez. Bu yüzden Metin2Lobby.com üzerinden en son sürümü indirmeniz, hata riskini en aza indirir. Ayrıca paket içinde yer alan otomatik kurulum rehberi ile adım adım kurulum yapabilir, herhangi bir hata almadan sistemi aktif hale getirebilirsiniz.
Sistem aynı zamanda PVP odaklı serverlerde de büyük avantaj sağlar. Çünkü Saltanat serverlerinde genellikle hızlı level atlama ve beceri optimizasyonu, PVP başarısını doğrudan etkiler. Tek Tik Sistemi sayesinde bu süreç yarı otomatik hale gelir ve oyuncu daha çok stratejiye odaklanabilir.
Ek olarak, Metin2Lobby.com’de bulunan MaviRuh paketi, sadece Tek Tik Sistemiyle sınırlı değildir. İçerisinde gelişmiş texture’lar, özel efektler, hata düzeltmeleri, güvenlik yamaları ve performans optimizasyonları da bulunur. Bu da paketi, özellikle özel client veya custom client kullanan oyuncular için ideal hale getirir.
Sonuç olarak, Saltanat tipi serverlerde ilerlemek artık daha kolay. Tek yapmanız gereken, güvenilir bir kaynaktan (Metin2Lobby.com) güncel paketi indirmek ve Tek Tik Sistemini kurmak. Gerisini sistem halleder!
One-Click System for Sovereignty-Type Servers (Opens at 200)
One of the most frequently asked and sought-after topics among Metin2 players is how to progress faster and more efficiently with minimal clicks, especially in Sovereignty-type servers. In such servers, new abilities, area access, or enhancements typically unlock once a certain threshold (e.g., 200 TP – Experience Points) is reached. However, players are often forced to perform all actions manually, which leads to both time loss and reduced enjoyment of the game.
This is where the One-Click System comes into play! This system is an intelligent solution developed by Metin2Lobby.com and integrated with the MaviRuh package. It automatically performs necessary clicks, menu openings, or command inputs when the player reaches a specific threshold (e.g., 200 TP), offering maximum convenience.
For example, upon reaching 200 TP, the system can automatically:
- Activate the relevant skill in the skill tree,
- Click on the required NPC and accept/complete the quest,
- Navigate to the newly unlocked area,
- Apply patches automatically or check for updates.
This system provides significant convenience, especially for beginners or players with busy schedules. Instead of manual operations, smart scripts take over, allowing the entire process to be completed automatically with just a single click. This enables players to enjoy the game more and progress without getting bogged down in technical details.
Warning! For such systems to function correctly, an up-to-date and compatible Metin2 client pack is essential. Old or unmodified clients do not support this automation. Therefore, downloading the latest version from Metin2Lobby.com minimizes the risk of errors. Additionally, the included automatic installation guide allows you to set up the system step by step without encountering any issues.
The system also offers major advantages in PVP-focused servers. This is because rapid leveling and skill optimization in Sovereignty servers directly impact PVP success. With the One-Click System, this process becomes semi-automatic, allowing players to focus more on strategy.
Furthermore, the MaviRuh package available on Metin2Lobby.com is not limited to just the One-Click System. It also includes advanced textures, custom effects, bug fixes, security patches, and performance optimizations. This makes the package ideal, especially for players using custom or private clients.
In conclusion, progressing in Sovereignty-type servers is now much easier. All you need to do is download the latest pack from a trusted source (Metin2Lobby.com) and install the One-Click System. The rest is handled automatically!