Şaman Kostüm Sizlerle - Azra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Kostüm Biraz +18 Ama kusura bakmayın.

Beğenmeniz Önemli.

TTHTLs0.png

SZZV2um.png

Metin2 Lobby olarak sizi özel bir Metin2 kostümüyle karşılıyoruz: Azra Şaman Kostümü.

Bu kostüm, Metin2 sunucularında dikkat çeken, estetik ve işlevsel bir NPC model veya character model olarak tasarlanmıştır. Özellikle Metin2 3D modelleme dünyasında farklı stiller ve detaylar arayan oyuncular için ideal bir örnektir.

Azra Şaman Kostüm'ünün tasarımı, geleneksel şaman temalarıyla modern Metin2 texture ve skin tekniklerinin birleşiminden doğmuştur. Bu kostüm, 3ds Max veya Blender gibi platformlarda geliştirilmiş, gr2 export ve granny3d formatlarına uyumlu hale getirilmiştir. Böylece Metin2 model import ve export işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir.

Bu kostüm, hem görsel açıdan etkileyici hem de UV map ve rigging süreçlerinde profesyonel bir işçilik gerektiren bir yapıya sahiptir. Bone yapısı dikkatlice ayarlanmış, animation uyumu yüksek olan bu model, Metin2 oyununda canlandırılmaya hazır bir şekilde paketlenmiştir.

Metin2 lobby kullanıcıları, bu kostüm sayesinde karakterlerini özelleştirebilir ve sunucularda daha özgün bir görünüm elde edebilirler. Aynı zamanda bu tür custom model tasarımları, Metin2 development model sürecine katkı sağlayarak topluluk arasında tanınmanızı sağlar.

Kostümün detaylı mesh yapısı sayesinde Metin2 texture uyumu oldukça yüksek olup, effect model entegrasyonu da kolaydır. Bu sayede hem savaş hem de hareket animasyonlarında doğal bir görüntü sağlanır. Map object veya terrain uyumu gibi gelişmiş yapılar için de referans alınabilir.

Tüm Metin2 3D model entegrasyonları gibi, Azra Şaman Kostüm de eterpack ve Metin2 eter sistemleriyle uyumlu çalışmaktadır. Martysama model kalitesinde bir tasarım hedeflenerek, visual mod ve graphic mod kategorilerinde de değerlendirilebilir durumdadır.

Neden Azra Şaman Kostümünü Seçmelisiniz?

Özgünlük: Oyun içinde daha önce görülmemiş bir stil.
Kalite: Yüksek çözünürlüklü dokular ve detaylı mesh yapısı.
Kolay Kurulum: GR2 import ve export işlemleri kolaydır.
Topluluk Desteği: Metin2 lobby forumlarında aktif destek alınabilir.

Not: Bu model, Metin2 model replace işlemleri için de uygundur. Yeni başlayanlar için Metin2 model edit rehberleri forumumuzda mevcuttur.

Metin2 Lobby presents you with a special Metin2 costume: Azra Shaman Costume.

This costume has been designed as an eye-catching, aesthetic and functional NPC model or character model for Metin2 servers. It is an ideal example for players who seek different styles and details within the Metin2 3D modeling world.

The design of the Azra Shaman Costume combines traditional shaman themes with modern Metin2 texture and skin techniques. This costume has been developed on platforms like 3ds Max or Blender, and made compatible with gr2 export and granny3d formats. Therefore, Metin2 model import and export processes can be performed easily.

With its visually impressive appearance and professional craftsmanship in UV map and rigging processes, this costume features a carefully adjusted bone structure and high animation compatibility. It is packaged ready for animation within the Metin2 game.

Thanks to this costume, Metin2 lobby users can customize their characters and achieve a more unique look on servers. Additionally, such custom model designs contribute to the Metin2 development model process and help you gain recognition within the community.

Thanks to its detailed mesh structure, the costume offers high Metin2 texture compatibility and easy effect model integration. Thus, a natural appearance is achieved during both combat and movement animations. It can also serve as a reference for advanced structures such as map object or terrain compatibility.

Like all Metin2 3D models, the Azra Shaman Costume works compatibly with eterpack and Metin2 eter systems. With its Martysama model-quality design, it can also be evaluated within visual mod and graphic mod categories.

Why Should You Choose the Azra Shaman Costume?

Originality: An unseen style within the game.
Quality: High-resolution textures and detailed mesh structure.
Easy Installation: GR2 import and export processes are simple.
Community Support: Active support is available on Metin2 lobby forums.

Note: This model is suitable for Metin2 model replace operations. For beginners, Metin2 model edit guides are available on our forums.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)