Satılık metin2 server ve files [ içeri gir ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 69

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
SATILIK
FİLESİMİZ VE SERVERİMİZ

Özelliklerimiz;

l788Dl.png

- 1 Level Başlangıc 99 SINIR !
- Beta Dönüşümler YOK ! Tamamen Eski TR TİPİ (Sonradan oylama ile aktif edilebilir.)
- Petler Aktif . Ejderha-Cadı-Generalden Elde Edilir .
- Oto Toplama Hızlı CH Sistemi Aktif !
- Metinlerden 5 BK - Zen - Metal - Gizemli Sandık Düşmektedir . / Ruh Taşı +45 Lerden Düşmektedir.
- Sorunsuz Oyun İçi 5'li Efsun Botu Aktif (F5)
- Sorunsuz 5 Envanter!
- Hızlı Ekipman Sistemi
- +Basma İtemleri ve Biyalog İtemleri Ekli Değil.
- Yeni Köy Görünümü Eklidir
- Cesaret Pelerini - Metin Dedoktoru SINIRSIZ !
- Ruh Taşı +45 Metinlerden Elde Edilir. / Zen - Büyülü Metal Her Metinden Düşer.
- Sorunsuz Envanter Kilit Ve Banka SİSTEMİ !
- +45 Metinlerden Gizemli Sandık Düşer / BİNEK - Metal - İnci - Zen Çıkar .

Gizemli Sandık :

Her Metinlerden Çıkabilir . Sandıktan ; BİNEK - Büyülü Metal,İnciler ve Zen - BK - İstiridye Çıkmaktadır.

oga5Y9.png

ME38qg.png

&

7krWRY.png

&

PqZ2X5.png

&

qYZQ7R.png

&

vEvAMz.png

&

QAo8bZ.png

&

l76PaJ.png

&

ogRqDb.png

&

1ylazj.png

&

rQoXl7.jpg

&

7krW05.png

DENENMİŞ SERVER : ( )

İLETİŞİM;

<br>
Satılık Metin2 Server ve Files – Detaylı Rehber

Metin2 dünyasında kendi özel sunucunuzu kurmak istiyorsanız, doğru başlangıç noktası kaliteli server dosyaları (files) ve uygun altyapıdır. Satılık Metin2 server ve files arayışında olanlar için bu rehber, hem teknik bilgi hem de güvenli alışveriş konularında size yol gösterecektir.
Neden Satılık Files Tercih Edilmeli?
Çoğu zaman ücretsiz olarak paylaşılan files’lar güvenlik açıkları, eski kod tabanları veya eksik içerikler içerir. Bu da sunucunuzun kısa sürede çökmesine, oyuncu kaybına hatta veri sızıntısına neden olabilir. Profesyonel satılık files’lar ise genellikle düzenli olarak güncellenmiş, test edilmiş ve destek hattı ile birlikte sunulur. Ayrıca çoğu satıcı, kurulum sonrası teknik yardım hizmeti de sağlar.
Sunucu Dosyalarında Nelere Dikkat Etmelisiniz?
İlk olarak files’ın hangi sürümde olduğunu kontrol edin: 1-99, 1-105, 1-120 veya global 55-120 gibi popüler seviye aralıklarından birini seçmelisiniz. Ayrıca dosyanın client uyumluluğu, anti-cheat sistemi, quest yapısı ve özel içerikleri (örneğin PvP sistemleri, dungeon mekanikleri) ayrıntılı şekilde incelenmelidir.
Dikkat: Files satın alırken mutlaka satıcının geçmiş işlerini, referanslarını ve müşteri yorumlarını araştırın. Sahte ya da çalıntı dosyalarla karşılaşma riskini azaltmak için güvenilir platformlardan alışveriş yapmanız şarttır.
Metin2Lobby.com Üzerinden Güvenli Alışveriş
Metin2Lobby.com, Türkiye’nin en aktif Metin2 özel sunucu tanıtım ve geliştirme forumudur. Burada deneyimli satıcılarla doğrudan iletişime geçebilir, hem files hem de sanal sunucu (VPS/VDS) çözümleri bulabilirsiniz. Forumda yayınlanan ilanlar, yönetim ekibi tarafından belirli kurallara göre denetlenmektedir.
Öneri: Satın alma işleminden önce mutlaka detaylı görüşme yapın, demo erişimi talep edin ve ödeme yöntemini güvenli tutun. Özellikle büyük bütçelerde adım adım ödeme planları tercih edilmelidir.
Sonuç

Kaliteli bir Metin2 sunucusu başlatmak, sadece güzel bir client ile değil; sağlam, güncel ve iyi desteklenen files’larla mümkündür. Satılık server ve files arayışınızda Metin2Lobby.com adresini ziyaret ederek güvenilir satıcılarla tanışabilir ve projenize sağlam temellerle başlayabilirsiniz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt