Sayles Server Files 1-99 Alt Yapı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 135

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Fatih Saylesin paylaştığı filestir
Linkleri silinmiş konu kapatılmış silinmeyecek bir linkle yükledim
Konu altında linkini isteyen birkaç arkadaş ve belki işine yarayacak olanlar için konu aktif.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VT :
Link :
Hata & Sorun Yaşayan Arkadaşlar İçin DC :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saylesin Yaptıkları
*Daha birsürü şey yaptım ama hatırlamıyorum yaptıklarımı hatırladıklarımı yazdım
*Hicbir sistem eklemedim bos beles oldugu dusundugum seyleri kendimce kaldirdim
*45 Server ekledim
*Envanterdeki Kostum,nesne market,kemer envanterini kaldirdim
*Enerji bari kaldirdim
*Loading bari eski haline getirdim
*Mysql temizledim
*Official Gorevlerin %80 ini ekledim,at gorevlerini ekleyemedim
*Baslangic lvl item orjinal haline getirdim
*questi elimden geldigi kadar eski haline getirdim
*Kullandigim server icin herkese tesekkur ederim

-------------------------------------------------------------------
Filesin Kütüphane Bilgileri
-------------------------------------------------------------
Client Derleyici: Visual Studio 2022
Server Derleyici: GCC 14
FreeBSD Sürümü: 14.2 (amd64, i386)
Veritabanı: MariaDB 11.4.3

Lisanssız veya güncel build edilmiş game db linki aşagıya bıraktım.

264830_3e45a37b5ffbfd5d48aec8f5fef962b3.jpg

Sayles Server Files 1-99 Alt Yapı Hakkında Bilgi
Metin2 dünyasında sunucu açmak isteyen oyuncular için en popüler alt yapılar arasında Sayles Server Files önemli bir yer tutmaktadır. Bu yapı, özellikle 1-99 seviye aralığına odaklanan Metin2 sunucuları için optimize edilmiştir. Metin2lobby.com olarak sizlere bu yapı hakkında kapsamlı bir rehber sunuyoruz.

Sayles Server Files Nedir?
Sayles Server Files, Metin2 oyunu için geliştirilmiş ve özellikle 1-99 seviye sistemine uyumlu olan bir sunucu alt yapısıdır. Bu yapı sayesinde, oyuncular Metin2'nin klasik seviye sistemini yaşarken, sunucu sahipleri daha stabil ve gelişmiş bir sistem üzerinde oyun sunabilirler. Metin2lobby.com üzerinden birçok benzer yapıyı da inceleyebilirsiniz.

Alt Yapının Özellikleri
Sayles, kullanıcı dostu arayüzüyle bilinir. Sunucu kurulumu kolaydır ve Metin2 private server başlatmak isteyenler için idealdir. 1-99 seviye sistemine özel ayarlar içerir. Sunucu yöneticileri, bu yapı sayesinde karakter gelişimini kontrol altında tutabilir, item balansını düzenleyebilir ve oyun içi ekonomiyi stabilize edebilir.

Anticheat ve Güvenlik
Sayles alt yapısı, Metin2 AC (anticheat) entegrasyonuna da uygundur. Bu sayede hile kullanımını minimum seviyeye indirgeyerek adil bir oyun ortamı oluşturulabilir. Metin2 hile önleme açısından oldukça önemlidir ve bu yapı bu konuda destek verir.

Sunucu Tanıtımı ve Topluluk
Sayles tabanlı sunucular, Metin2 topluluğu tarafından da büyük ilgi görür. Metin2lobby.com üzerinden birçok 1-99 sunucusunu keşfedebilir ve tanıtım yapabilirsiniz. Bu yapı sayesinde, hem yeni oyuncuları çekebilir hem de mevcut oyuncu kitlenizi memnun edebilirsiniz.

Sonuç
Sayles Server Files, Metin2 oyununda 1-99 seviye sistemine odaklanan oyuncular ve sunucu sahipleri için güçlü bir çözümdür. Hem teknik hem de oyun dengesi açısından avantajlıdır. Metin2 online sunucularınızda deneyebileceğiniz bu yapı, sizi öne çıkaracak niteliktedir.

About Sayles Server Files 1-99 Infrastructure
Among the most popular infrastructures for players wanting to create servers in the world of Metin2 is Sayles Server Files. This structure is optimized especially for Metin2 servers focused on the 1-99 level range. As Metin2lobby.com, we provide you with a comprehensive guide about this infrastructure.

What is Sayles Server Files?
Sayles Server Files is a server infrastructure developed for the Metin2 game, tailored specifically for the 1-99 level system. With this structure, players can experience the classic level system of Metin2 while server owners can run games on a more stable and advanced system. You can examine many similar structures via Metin2lobby.com.

Features of the Infrastructure
Sayles is known for its user-friendly interface. Server installation is easy and ideal for those looking to launch a Metin2 private server. It includes specific settings for the 1-99 level system. Thanks to this structure, server administrators can control character progression, adjust item balance, and stabilize in-game economy.

Anticheat and Security
The Sayles infrastructure is compatible with Metin2 AC (anticheat). This helps minimize cheating and create a fair gaming environment. Preventing Metin2 cheats is very important, and this structure provides support in that area.

Server Promotion and Community
Servers based on Sayles are also highly regarded by the Metin2 community. You can discover and promote many 1-99 servers via Metin2lobby.com. With this structure, you can attract new players while keeping your existing player base satisfied.

Conclusion
Sayles Server Files is a powerful solution for players and server owners focusing on the 1-99 level system in the Metin2 game. It offers advantages both technically and in terms of game balance. This structure, which you can test on your Metin2 online servers, has the quality to set you apart.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt