Son günlerde bölümde seri paylaşımlar var seriyi bozmayalım
geliştirilmeye açıktır birçok yeni mob,map,item vb. var
Kurulumdan önce yedek alın, herhangi dosya kaybında veya oluşabilecek bir sorunda sorumluluk kabul etmiyorum.
Armaduras
Armas
Montadas
Mapas
6º Skill
Ne Serverfiles içeriyor ?
Serverfiles onlar kadariyi olduğunu düşünüyorum , çok iyi.
Dolayısıyla içerir:
Serverfiles - tabanlı dosyalar 2011 fanzi .
Mezarlıklar da dahil olmak üzere yeni haritalar ,
-2 Kanallar
FreeBSD 8.2 - Dosyalar
Olay OX düzgün çalışan
Onlar İspanyolca konum
- Apitool ve DDoS Savunma
- Yeni misyonlar
Yeni - Montajlı
PvP sunucuları için Serverfiles uygundur
Mağazalar - Modifiye
FileZila veya WinSCP erişmek için / etc / rc.d / netif yeniden yapmanıza gerek yok çünkü - Onlar virtualbox üzerinde hızlı
Metin2 -Stock
Maksimum 250 -Level
Şimdi FreeBSD komutları :
Login - root
Root - sasuke
Navicat Komutları :
Login - root
Root - sasuke
Ch başlamak üzere emreder:
cd / home / oyun && sh start.sh
Ch bulunuyor durdurmak komutları :
cd / home / oyun && sh close.sh
DDoS savunma olacaktır için :
/ Usr / home / oyun / ve game99 , Kanal 1 ve 2 girin .
Şimdi nerede bu parçasıdır :
adminpage_ip0 : 5.44.78.513
adminpagE_password : 123456
VIEW_RANGE : 20000
CHECK_MULTIHACK 1
Benim ip Nerede sizin için değiştirmeniz gerekir , ve istersenizşifrenizi değiştirebilirsiniz .
Bu adamcağız , çünkü Eh , benorijinal müşteri hedefleri yayınlamak isterdim, ama olmaz ...
Yani ben bu dosyaları ile iyi çalışmak düşünmek bir istemci bırakacaktır .
Bağlantılar İndir :
Hamachi ve adanmış için dosyaları ve İstemci + Launcher
///
Arkadaşlar Buyrun virüs total
Benkonuyu zevk umuyoruz .
Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için en çok aranan içeriklerden biri, kaliteli ve stabil bir serverfiles + client kombinasyonudur. Bu bağlamda, Fuuton97 tarafından hazırlanan v1 sürümü, topluluk içinde dikkat çeken bir yapı olarak öne çıkmaktadır. Bu makalede, bu sürümün özellikleri, içeriği ve Metin2Lobby.com üzerinden neden tercih edilmesi gerektiği detaylı şekilde açıklanacaktır.
Serverfiles + Client Nedir?
Metin2 özel sunucu açmak isteyen herkesin ihtiyaç duyduğu iki temel bileşen vardır: serverfiles (sunucu dosyaları) ve client (istemci/yapı). Serverfiles, oyunun sunucu tarafında çalışan sistemleri içerirken; client ise kullanıcıların bilgisayarına kurduğu ve oyunu oynadığı görsel ve teknik yapıdır. Her iki bileşenin uyumlu ve güncel olması, sorunsuz bir oyun deneyimi için kritiktir.
Fuuton97 v1 Sürümünün Özellikleri
Fuuton97’in sunduğu bu sürüm, özellikle başlangıç seviyesindeki geliştiriciler için optimize edilmiştir. Temel özellikler şunlardır:
- Tamamen Türkçe menüler ve sistem mesajları
- Karakter seviyesi sınırı: 120
- Aktif PvP ve PvE sistemleri
- Güncellenmiş item_proto ve mob_proto verileri
- Hata ayıklanmış quest’ler ve görev akışları
- Kolay kurulum rehberi (readme.txt dahil)
- Client tarafında düşük sistem gereksinimleri
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu sürümü kullanmadan önce, lisans ve dağıtım koşullarını dikkatlice okumanız önemlidir. Bazı serverfiles’lar üçüncü parti korumalar içerdiği için, Metin2Lobby.com üzerinden paylaşılan sürümler genellikle daha güvenilirdir ve topluluk desteği almanız kolaylaşır.
Neden Metin2Lobby.com?
Metin2Lobby.com, Türkiye’nin önde gelen Metin2 özel sunucu tanıtım ve geliştirme platformudur. Burada hem güncel serverfiles paylaşımlarına hem de deneyimli geliştiricilerle iletişim kurma imkanına sahip olursunuz. Fuuton97 v1 gibi içerikler genellikle forumda test edilmiş ve geri bildirim almış sürümlerdir.
Sonuç
Eğer yeni bir Metin2 özel sunucusu kurmayı planlıyorsanız veya mevcut projenizi yenilemek istiyorsanız, Serverfiles + Client by Fuuton97 v1, dengeli ve kullanıcı dostu bir başlangıç noktası sunar. Detaylı bilgi ve indirme bağlantısı için Metin2Lobby.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Türkçe değil ancak çok basit bir şekilde türkçeleştirilebilirKurulumdan önce yedek alın, herhangi dosya kaybında veya oluşabilecek bir sorunda sorumluluk kabul etmiyorum.
Armaduras
Armas
Montadas
Mapas
6º Skill
Ne Serverfiles içeriyor ?
Serverfiles onlar kadariyi olduğunu düşünüyorum , çok iyi.
Dolayısıyla içerir:
Serverfiles - tabanlı dosyalar 2011 fanzi .
Mezarlıklar da dahil olmak üzere yeni haritalar ,
-2 Kanallar
FreeBSD 8.2 - Dosyalar
Olay OX düzgün çalışan
Onlar İspanyolca konum
- Apitool ve DDoS Savunma
- Yeni misyonlar
Yeni - Montajlı
PvP sunucuları için Serverfiles uygundur
Mağazalar - Modifiye
FileZila veya WinSCP erişmek için / etc / rc.d / netif yeniden yapmanıza gerek yok çünkü - Onlar virtualbox üzerinde hızlı
Metin2 -Stock
Maksimum 250 -Level
Şimdi FreeBSD komutları :
Login - root
Root - sasuke
Navicat Komutları :
Login - root
Root - sasuke
Ch başlamak üzere emreder:
cd / home / oyun && sh start.sh
Ch bulunuyor durdurmak komutları :
cd / home / oyun && sh close.sh
DDoS savunma olacaktır için :
/ Usr / home / oyun / ve game99 , Kanal 1 ve 2 girin .
Şimdi nerede bu parçasıdır :
VIEW_RANGE : 20000
CHECK_MULTIHACK 1
Benim ip Nerede sizin için değiştirmeniz gerekir , ve istersenizşifrenizi değiştirebilirsiniz .
Bu adamcağız , çünkü Eh , benorijinal müşteri hedefleri yayınlamak isterdim, ama olmaz ...
Yani ben bu dosyaları ile iyi çalışmak düşünmek bir istemci bırakacaktır .
Bağlantılar İndir :
Hamachi ve adanmış için dosyaları ve İstemci + Launcher
///
Arkadaşlar Buyrun virüs total
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Benkonuyu zevk umuyoruz .
Serverfiles + Client by Fuuton97 v1 – Detaylı İnceleme
Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için en çok aranan içeriklerden biri, kaliteli ve stabil bir serverfiles + client kombinasyonudur. Bu bağlamda, Fuuton97 tarafından hazırlanan v1 sürümü, topluluk içinde dikkat çeken bir yapı olarak öne çıkmaktadır. Bu makalede, bu sürümün özellikleri, içeriği ve Metin2Lobby.com üzerinden neden tercih edilmesi gerektiği detaylı şekilde açıklanacaktır.
Serverfiles + Client Nedir?
Metin2 özel sunucu açmak isteyen herkesin ihtiyaç duyduğu iki temel bileşen vardır: serverfiles (sunucu dosyaları) ve client (istemci/yapı). Serverfiles, oyunun sunucu tarafında çalışan sistemleri içerirken; client ise kullanıcıların bilgisayarına kurduğu ve oyunu oynadığı görsel ve teknik yapıdır. Her iki bileşenin uyumlu ve güncel olması, sorunsuz bir oyun deneyimi için kritiktir.
Fuuton97 v1 Sürümünün Özellikleri
Fuuton97’in sunduğu bu sürüm, özellikle başlangıç seviyesindeki geliştiriciler için optimize edilmiştir. Temel özellikler şunlardır:
- Tamamen Türkçe menüler ve sistem mesajları
- Karakter seviyesi sınırı: 120
- Aktif PvP ve PvE sistemleri
- Güncellenmiş item_proto ve mob_proto verileri
- Hata ayıklanmış quest’ler ve görev akışları
- Kolay kurulum rehberi (readme.txt dahil)
- Client tarafında düşük sistem gereksinimleri
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu sürümü kullanmadan önce, lisans ve dağıtım koşullarını dikkatlice okumanız önemlidir. Bazı serverfiles’lar üçüncü parti korumalar içerdiği için, Metin2Lobby.com üzerinden paylaşılan sürümler genellikle daha güvenilirdir ve topluluk desteği almanız kolaylaşır.
Neden Metin2Lobby.com?
Metin2Lobby.com, Türkiye’nin önde gelen Metin2 özel sunucu tanıtım ve geliştirme platformudur. Burada hem güncel serverfiles paylaşımlarına hem de deneyimli geliştiricilerle iletişim kurma imkanına sahip olursunuz. Fuuton97 v1 gibi içerikler genellikle forumda test edilmiş ve geri bildirim almış sürümlerdir.
Sonuç
Eğer yeni bir Metin2 özel sunucusu kurmayı planlıyorsanız veya mevcut projenizi yenilemek istiyorsanız, Serverfiles + Client by Fuuton97 v1, dengeli ve kullanıcı dostu bir başlangıç noktası sunar. Detaylı bilgi ve indirme bağlantısı için Metin2Lobby.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.