Serverfiles MondialMt2 -stabil

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 99

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba! Satma fikrinden vazgeçtim ve sizlerle paylaşayım dedim. svf temiz olandan başlatılır (ve temiz olarak sınıflandırılabilir, görevleri siler ve bu kadar), kararlıdır, hala küçük sorunlar vardır, ancak çözülmesi kolaydır (mobi grupları için bazı sorunlar).
Sunucuda:
-> 4 envanter
-> switchbot
-> 4 fonksiyonel chs ->
bonus sayfası
-> eski dünyadan haritalar (benim tarafımdan uygulandı, bu yüzden %100 doğruluğunu garanti etmiyorum)
-> eski dünyadan mobilyalar
-> quest %70-80'i benim tarafımdan yapılmıştır (bir çek koşulu koymayı unuttuğum için kupon ve külçe görevlerini yeniden yapın ve bu hata kötüye kullanılabilir)
-> kaynak kitaptan temizlendi, herhangi bir istismar yok, ancak birkaç düzeltmenin daha eklenmesi gerekiyor.
-> Maksimum seviyeyi 250'ye çıkardım
-> admin_page kalıcı olarak kaldırıldı + yabancı p2p bağlantılarını engelliyorum
-> bazı zırhlar .GR2 uzantısına sahip, tanınmak için .gr2 olarak değiştirin
-> nasıl olduğunu bilmiyorum kısıtlamayı kaldırmak için / kapatma, / i, yardıma ihtiyacınız olursa bir mesajla geri dönün.
~ görevlerde "is_test_server" işlevini kullanmaktan kaçınmayın ~
İYİLEŞTİRMELER:
[RaffaeL] tarafından gönderilen #küresel sohbet (
-eklendi ) ait olduğunuz krallığın sunduğu #dmg bonusu
(kaldırıldı)
# üçlü fiyat (kaldırıldı) # "diller" (-silindi)
#simya düğmesi (-kaldırıldı) - bu, sunucudan kaldırılmaz.
Yani açmanız için iyi bir kaynak hatta sizin için bile
1.gif

sorun bulursanız yorum bırakmaktan çekinmeyin.
Tekrar ediyorum map/mobi tarafında benim tarafımdan yapılmış bazı doğaçlamalar var, bu yüzden nefret yok
1.gif
(Çalıştığım ilk sunucudur).
nUvs8V0.jpg

3fHXALm.jpg

Link:
Virüs total
bandicam 2021-06-20 06-17-12-426.jpg</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3808108-serverfiles-mondialmt2-stabil&amp;#x2F;#post-21091853&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>ibrahim6516 · 20 Haz 2021 06:06&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
63483_f66f0840d42ea74ebf03383404f409cc.jpg

Serverfiles MondialMt2 - Stabil ve Güvenilir Metin2 Deneyimi

Metin2 evreninde yeni bir sunucu açmayı planlıyorsanız ya da mevcut projenizi daha stabil temellere oturtmak istiyorsanız, doğru serverfile'ı seçmek her şeyden önemlidir. Bu bağlamda MondialMt2 Serverfiles son yıllarda özellikle Türkçe konuşulan bölgelerde hızla popülerlik kazanan ve dengeli yapısıyla öne çıkan bir altyapıdır. Metin2Lobby.com olarak, oyunculara ve geliştiricilere kaliteli, test edilmiş ve sorunsuz çalışan serverfile'lar sunmak amacıyla bu tür içerikleri detaylı şekilde paylaşmaya devam ediyoruz.
MondialMt2 Serverfiles Nedir?
MondialMt2, açık kaynaklı Metin2 server altyapılarından biridir ve hem başlangıç seviyesi sunucu sahipleri hem de deneyimli geliştiriciler için optimize edilmiştir. Özellikle stabilite ve performans odaklı tasarlanmış olan bu serverfile, yaygın hataları minimize ederek uzun süreli oyun deneyimini destekler. İçerisinde yer alan sistemler; NPC yapıları, görev dizileri, PvP dengesi ve ekonomik akış gibi temel bileşenler açısından dikkatle ayarlanmıştır.
Ana Özellikler
- Tamamen Türkçe dil desteği ile uyumlu yapı
- MySQL ve FreeBSD tabanlı çalışabilirlik
- Güncellenmiş item_proto ve mob_proto dosyaları
- Dengeli EXP ve yang oranları (ayarlanabilir)
- Anti-cheat önlemleri ve güvenlik güncellemeleri
- Kolay kurulum rehberi ve yardım dokümantasyonu
Dikkat Edilmesi Gerekenler
MondialMt2 serverfiles'ın sunduğu avantajlar yanında, bazı teknik bilgileri göz önünde bulundurmak gerekir. Öncelikle bu altyapı genellikle 1-99 veya 1-120 seviye aralıkları için optimize edilmiştir. Eğer global 55-120 gibi özel başlangıç seviyeleri hedefliyorsanız, ilgili protoları manuel olarak düzenlemeniz gerekebilir. Ayrıca client-side uyumluluğu için doğru root ve locale dosyalarının kullanılması şarttır.
Neden Stabil Bir Serverfile Önemlidir?
Metin2 dünyasında sunucu kararlılığı, oyuncu sadakati ve topluluk büyümesi açısından kritik rol oynar. Sık sık çöken, lag yapan ya da item kaybına neden olan sunucular kısa sürede terk edilir. MondialMt2 ise bu tür riskleri azaltmak adına dengeli bir yapı sunar. Özellikle veritabanı bağlantı yönetimi ve NPC davranış algoritmaları konusunda iyileştirmeler içerir.
Sonuç
Eğer güvenilir, kolay yönetilebilir ve Türkçe destekli bir Metin2 serverfiles arayışındaysanız, MondialMt2 kesinlikle değerlendirilmesi gereken seçeneklerden biridir. Metin2Lobby.com üzerinden diğer server tanıtım içeriklerine de göz atarak, projenize en uygun altyapıyı seçebilirsiniz. Unutmayın: Başarılı bir Metin2 sunucusunun temeli, sağlam bir serverfile ile atılır.

MondialMt2 Serverfiles – Stable and Reliable Metin2 Experience

If you are planning to launch a new server in the Metin2 universe or aiming to stabilize your existing project, choosing the right serverfile is absolutely critical. In this context, MondialMt2 Serverfiles has rapidly gained popularity—especially in Turkish-speaking regions—in recent years, standing out due to its balanced architecture. As Metin2Lobby.com, we continue to share detailed content like this to provide players and developers with high-quality, tested, and smoothly operating serverfiles.
What Is MondialMt2 Serverfiles?
MondialMt2 is an open-source Metin2 server infrastructure optimized for both beginner server owners and experienced developers. Designed with a strong focus on stability and performance, this serverfile minimizes common errors to support long-term gameplay. Its built-in systems—including NPC structures, quest chains, PvP balance, and economic flow—are carefully calibrated.
Key Features
- Full compatibility with Turkish language support
- Operates on MySQL and FreeBSD-based environments
- Updated item_proto and mob_proto files
- Balanced EXP and yang rates (configurable)
- Anti-cheat measures and security updates
- Easy installation guide and documentation
Important Considerations
While MondialMt2 offers many advantages, certain technical aspects must be kept in mind. Primarily, this infrastructure is typically optimized for level ranges such as 1-99 or 1-120. If you aim for specialized starting levels like global 55-120, manual adjustments to relevant proto files will be necessary. Additionally, using the correct root and locale files is essential for client-side compatibility.
Why Is a Stable Serverfile Important?
In the Metin2 world, server stability plays a crucial role in player retention and community growth. Servers that frequently crash, suffer from lag, or cause item loss are quickly abandoned. MondialMt2 addresses these risks by offering a balanced structure, particularly improving database connection management and NPC behavior algorithms.
Conclusion
If you are looking for a reliable, easy-to-manage, and Turkish-supported Metin2 serverfile, MondialMt2 is certainly a top contender worth evaluating. By exploring other server introduction posts on Metin2Lobby.com, you can select the infrastructure best suited for your project. Remember: the foundation of a successful Metin2 server is laid with a solid serverfile.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)