Serverinde 120 Level Silahları Olsun ! ( Resimli )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 57

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar Merhaba.
Serverine 120 Level Silahları Eklemek İsteyen Arkadaşlarımız Bayağı Bir Arttı.Bendede Bu Dosyalar Vardı.( Pack'ıyla Birlikte )
Bende Sizlerle Paylaşayım Dedim. Neyse Anlatıma Geçeyim.
_____
Link 1 :
_____
Link 2 :
_____
2 Linkte Aynıdır.Sadece Alternatif.
_____
ANLATIM :
1-) Dosyayı İndirin.
2-) Navicatı Açın.
3-) Player'e Tıklayın.
4-) Player Açıldı. ( Player'in İçindeki player Değil )
5-) Player Açılınca Sağ Tıklayıp Execute SQL File...'ye Basıyoruz.
6-) File'nin Karşısında ... Diye Bir Buton Vardır.O Butona Basıyoruz Ve Dosyalar ( item_proto.sql vs. ) Nereye Çıkarttıysak Oradan Seçiyoruz.( Tek Tek Aynı İşlemi Yapın )
7-) Start'a Basıp Başlatıyoruz.
🆒 Succefuly Mi Öyle Bişey Yazar Bitince.

Göremeyenler :
ADIM 2 :
15dxhu8.jpg

Göremeyenler :
ADIM 3 :
vsp5lj.jpg

Göremeyenler :
SON ADIM 4 :
idrl15.jpg

Göremeyenler :

Serverinde 120 Level Silahları Olsun ! ( Resimli )

Metin2 Lobby olarak sunucularınızda en yüksek kalitede oyun deneyimi sunmanızı istiyoruz. Bu nedenle, 120 level silah içeriklerini sunucunuza entegre etmeniz için gerekli adımları bu makalede detaylı şekilde anlatıyoruz. Oyuncularınızın dikkatini çekecek güçlü içeriklerle sunucunuzu öne çıkarabilirsiniz.

120 Level Silahlar Nedir?

120 level silahlar, Metin2 oyununda en yüksek seviye silahlardan biridir. Bu silahlar genellikle PVP sunucularında büyük önem taşır. Oyuncuların karakterlerini güçlendirmesi ve rakiplerine karşı üstünlük elde etmesi için vazgeçilmezdir. Bu silahlar genellikle özel efektler, dokular ve görsel stillerle gelir.

Sunucuna Nasıl Eklenir?

Sunucunuza 120 level silah eklemek için bazı teknik bilgilerinizin olması gerekir. Ancak, doğru client pack veya custom client kullanarak bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Sunucu dosyalarınıza uyumlu olan paketi seçmek önemlidir. Metin2Lobby üzerinden erişebileceğiniz paketlerden birini kullanabilirsiniz.

Client Pack Dosyalarını Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Metin2 client dosyaları içerisine silah verilerini içeren item_proto ve mob_proto gibi dosyaları güncellemelisiniz. Bu dosyalarla birlikte, effect ve texture dosyalarını da değiştirmeniz gerekir. Bu sayede silahlar hem görünüm hem de etki anlamında sunucuda aktif olacaktır.

Silahların Efekt ve Görüntüleri

120 level silahlar, sadece güçlü değil aynı zamanda görsel olarak etkileyici olmalıdır. Bu nedenle client skin ve texture dosyalarını güncellemeniz gerekir. Oyuncuların dikkatini çekecek parlak efektler ve özel animasyonlar ile silahlarınızı özelleştirebilirsiniz.

Güncellemeler ve Hata Düzeltmeleri

Yeni silahlar ekledikten sonra client patch veya client update işlemleriyle oyuncularınızın yeni içerikleri sorunsuz şekilde görebilmesini sağlamanız gerekir. Eğer hatalar oluşursa, client fix işlemleriyle bu sorunları giderebilirsiniz.

Sonuç

Sunucunuzda 120 level silahlar barındırmak, oyuncularınız için daha heyecanlı ve rekabetçi bir oyun ortamı yaratır. Bu sayede sunucunuzun popülerliğini artırabilirsiniz. Metin2Lobby olarak, Metin2 client pack ve PVP client konularında size yardımcı olacak kaynaklara sahibiz. Dilerseniz pack aç veya pack extract işlemlerinde de destek alabilirsiniz.

weapon_120level_example.jpg

Have 120 Level Weapons on Your Server! (With Images)

Metin2 Lobby aims to provide you with the highest quality gaming experience on your servers. Therefore, in this article we will explain in detail how to integrate 120 level weapon content into your server. You can highlight your server with powerful content that attracts players' attention.

What Are 120 Level Weapons?

120 level weapons are among the highest level weapons in Metin2 game. These weapons are especially important on PVP servers. They are indispensable for players to strengthen their characters and gain advantage over opponents. These weapons usually come with special effects, textures, and visual styles.

How to Add to Your Server?

To add 120 level weapons to your server, you need some technical knowledge. However, you can easily do this by using the correct client pack or custom client. It's important to choose a package compatible with your server files. You can use one of the packages available through Metin2Lobby.

How to Use Client Pack Files?

Firstly, you need to update files like item_proto and mob_proto inside the Metin2 client files which contain the weapon data. Alongside these files, you also need to replace effect and texture files so that the weapons become active in both appearance and effect within the server.

Effects and Visuals of the Weapons

120 level weapons should not only be powerful but also visually impressive. Therefore, you must update client skin and texture files. You can customize your weapons with bright effects and special animations that catch players' attention.

Updates and Bug Fixes

After adding new weapons, you must ensure that players can see the new content without issues via client patch or client update processes. If errors occur, you can resolve them with client fix procedures.

Conclusion

Having 120 level weapons on your server creates a more exciting and competitive gaming environment for your players. This way, you can increase your server's popularity. As Metin2Lobby, we have resources to assist you regarding Metin2 client pack and PVP client topics. Additionally, you can receive support for pack extract or pack open operations if needed.

weapon_120level_example.jpg

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt