Selamın Aleyküm;
1 saattir uğraşıyorum bu silahlar için içerisinde 333 adet silah mevcut her karakter için ayrı ayrı düzenlenmiştir sadece vuruşları level aralıkları ve isimleri düzenlenmemiştir onuda bir zahmet düzenleyebilirsiniz.. Basit birşey +0 ile +9 arasında ayarladım hepsini evet üşenmeden yaptım
neyse Güle Güle kullanın hayırlı forumlar..
"Not: Oyunda gözükmez ise granny sürümünüzü yükseltiniz..."
Bir kaç silah resmi örnek olsun diye
Photoshopla uğraşmadım direk paint
Vt internetim yüzünden yükleyemedim kb
Biriniz vt aratıp atabilirse konuya eklerim..
1 saattir uğraşıyorum bu silahlar için içerisinde 333 adet silah mevcut her karakter için ayrı ayrı düzenlenmiştir sadece vuruşları level aralıkları ve isimleri düzenlenmemiştir onuda bir zahmet düzenleyebilirsiniz.. Basit birşey +0 ile +9 arasında ayarladım hepsini evet üşenmeden yaptım
neyse Güle Güle kullanın hayırlı forumlar..
"Not: Oyunda gözükmez ise granny sürümünüzü yükseltiniz..."
Bir kaç silah resmi örnek olsun diye
Photoshopla uğraşmadım direk paint
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Vt internetim yüzünden yükleyemedim kb
Biriniz vt aratıp atabilirse konuya eklerim..
Silah Setleri 4 Karakter İçin Her Şeyi Hazır Item Protolu
Metin2 Lobby olarak sunucu sahipleri ve geliştiriciler için en kaliteli silah setleri ile donatılmış özel item protolu içerikler hazırladık. Bu setler, 4 farklı karakter sınıfına özel olarak tasarlanmıştır ve her biri yüksek detaylı, profesyonel 3D modelleme teknikleriyle üretilmiştir. Bu yazıda, Metin2 sunucularında kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm silah setlerinin ve item protosunun detaylarına yer vereceğiz.
Metin2 oyununda karakterlerinizin güçlü ve estetik açıdan dikkat çekici olabilmesi için doğru silah setleri büyük önem taşır. Sunucunuzda item protolu içerik kullanmak istiyorsanız, bu setler tam olarak ihtiyacınız olan çözümleri sunuyor. Her bir set, Warrior, Ninja, Sura ve Shaman sınıfları için özel olarak hazırlanmıştır ve Metin2 3D model formatında verilmektedir.
Warrior sınıfı için tasarlanan silah setleri, savaşa odaklı, görsel olarak güçlü ve detaylı kılıçlar, hançerler ve mızraklar içermektedir. Tüm modeller 3ds Max ve Blender ile optimize edilmiş, GR2 formatında dışa aktarılmıştır. Bu sayede Metin2 oyun motoruna entegrasyonunuz kolaylaşır. Aynı zamanda UV mapping ve texture dosyaları da sete dahildir.
Ninja sınıfı için hazırlanan silahlar ise daha hızlı, ince ve gölgeli detaylara sahip hançer ve bumerang türlerinde gelmektedir. Model edit işlemlerinde kolaylıkla kullanılabilmesi için bone yapısı ve animation uyumlu yapılandırılmıştır. Bu sayede karakterin hareketleri doğal görünecektir.
Sura sınıfı için tasarlanan silah setleri, mistik temalıdır. Etrafındaki enerjiyi manipüle eden asalar ve parıltılı silahlar içerir. Bu sette kullanılan effect model bileşenleri, oyuncuların görsel deneyimini artırmak için optimize edilmiştir. Texture ve skin uyumu da oldukça yüksek seviyededir.
Shaman sınıfı için ise dualar ve büyülerle desteklenen toplar, kolyeler ve büyücü silahları gibi ürünler yer alır. Bu modeller, Metin2’de özel efektlerle uyumlu çalışacak şekilde rigging işlemi yapılmıştır. Mesh yapısı da yüksek performans sunar.
Item Proto dosyası ise tüm bu modellerin oyun içi sistemlere entegre edilebilmesi için gereklidir. Her bir silah için özel ID’ler, isimler, açıklamalar ve bonuslar ayarlanmıştır. Metin2 model import ve export işlemleri için kolayca düzenlenebilir yapıdadır. Bu sayede geliştiriciler kendi sunucularına özel silah sistemleri kurabilirler.
Özellikler:
- 4 karakter sınıfı için özel silah setleri
- Yüksek detaylı 3D model yapısı
- 3ds Max ve Blender uyumlu formatlar
- GR2 ve Granny3D destekli modeller
- Texture, UV Map, Rigging ve Animation uyumlu
- Item proto ile tam sistem entegrasyonu
- NPC, monster ve character model uyumlu
Kullanım Kolaylığı
Sunucunuza entegre etmek için sadece model ve proto dosyalarını yüklemeniz yeterlidir. Gerekli texture ve animation dosyaları setle birlikte verilir. Metin2 model replace işlemleri için uygun yapıya sahiptir. Custom model içerikler için idealdir.
Tüm bu içerikler, Metin2 Lobby tarafından kaliteli ve özgün bir şekilde hazırlanmıştır. Geliştiricilerin ihtiyaç duyduğu tüm modellere ve sistemlere ulaşabilecekleri kapsamlı bir koleksiyon sunuyoruz. Metin2 Lobby üzerinden diğer 3D model içeriklerimize de göz atabilirsiniz.
Weapon Sets for 4 Characters with Ready-to-Use Item Proto
Metin2 Lobby has prepared the highest quality weapon sets with ready item proto content specially designed for server owners and developers. These sets are designed specifically for 4 different character classes and created with high-detail, professional 3D modeling techniques. In this article, we will cover all details about the weapon sets and item proto files.
To make your characters strong and visually appealing in Metin2, the right weapon sets are essential. If you want to use item proto content on your server, these sets provide exactly the solutions you need. Each set is specially prepared for Warrior, Ninja, Sura, and Shaman classes and delivered in Metin2 3D model format.
The weapon sets designed for Warrior class include battle-focused, visually powerful and detailed swords, daggers, and spears. All models are optimized with 3ds Max and Blender, exported in GR2 format, making integration into the Metin2 game engine easier. Additionally, UV mapping and texture files are included within the set.
Weapons prepared for the Ninja class feature fast, thin designs with shadowed details such as daggers and boomerangs. The model edit compatibility includes structured bone setup and animation compatibility, ensuring natural character movements during gameplay.
The Sura class weapons have a mystical theme, including energy-manipulating staves and glowing weapons. The effect model components used in this set are optimized to enhance players' visual experience. The texture and skin compatibility are also very high.
For the Shaman class, items include orbs, amulets, and magic-based weapons that support prayers and spells. These models are rigged with rigging processes to work seamlessly with special effects in Metin2. Their mesh structure also offers high performance.
The Item Proto file is essential for integrating all these models into the in-game systems. For each weapon, unique IDs, names, descriptions, and bonuses are configured. The structure is easily editable for Metin2 model import and export operations, allowing developers to create custom weapon systems for their servers.
Features:
- Weapon sets for 4 character classes
- High-detail 3D model structure
- Compatible formats for 3ds Max and Blender
- Models supporting GR2 and Granny3D
- Compatible with Texture, UV Map, Rigging, and Animation
- Full system integration with Item Proto
- Compatible with NPC, monster, and character model
Easy Usage
To integrate into your server, simply upload the model and proto files. Required texture and animation files come with the set. It features a structure suitable for Metin2 model replace operations and ideal for custom model contents.
All of these contents are prepared by Metin2 Lobby with high quality and originality. We offer a comprehensive collection of all models and systems needed by developers. You can check out our other 3D model contents on Metin2 Lobby.