Direk Konu Linki Vercem Filesin
Linkler Kırılmıstı Bende Upload
Ettim Tekrardan Arıyanlar
Vardır Yada yoktur İsteyen
Kullanır.
Tarama Eset İle Taradım
İndirme Link
Tarma Resim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Linkler Kırılmıstı Bende Upload
Ettim Tekrardan Arıyanlar
Vardır Yada yoktur İsteyen
Kullanır.
Tarama Eset İle Taradım
İndirme Link
Giriş yap veya üye ol.
Tarma Resim
İçinde Olanlar Resim
Eger Normal Winrar İle
Acılmazsa 7 zip İndirim Acabilirsiniz
7 Zip İndirme Link
Giriş yap veya üye ol.
Sincap Women Maxmi 3.6 12.11.15 Güncel Pack Hakkında Detaylı Bilgi
Metin2 özel sunucu dünyasında sıkça tercih edilen ve topluluk tarafından beğenilen pack’lerden biri olan Sincap Women Maxmi 3.6 versiyonu, 12 Kasım 2015 tarihinde yayımlanmış olup, özellikle kadın karakter modellerine odaklanan bu sürüm, görsel açıdan zengin içerik sunmaktadır.
Bu pack, orijinal Metin2 içeriğine sadık kalarak ancak aynı zamanda modern dokunuşlarla yenilenmiş bir görünüm sunar. Özellikle Sincap Women serisi, NPC’ler, düşmanlar ve oyuncu karakterleri için özelleştirilmiş yüksek kaliteli model ve doku setlerini içerir. Maxmi 3.6 sürümüyle birlikte gelen güncellemeler arasında animasyon iyileştirmeleri, yüz ifadelerinin detaylandırılması ve giysi fiziklerinin daha akıcı hale getirilmesi yer alır.
Teknik Özellikler: Sincap Women Maxmi 3.6, 12.11.15 tarihli sürümüyle birlikte hem istemci (client) hem de sunucu tarafı dosyalarını kapsar. Bu pack genellikle Virtual PC (VPC) ortamları ile uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca, dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta, bu pack’in bazı eski sistemlerde veya eksik dosya yapılandırmalarında çakışmalara neden olabilmesidir. Bu nedenle kurulum öncesi yedek alınması ve gerekli tüm bağımlılıkların kontrol edilmesi önerilir.
Pack içinde yer alan içerikler şunlardır:
- Yenilenmiş kadın karakter modelleri
- Özel saç stilleri ve aksesuarlar
- Geliştirilmiş yüz geometrileri ve animasyon geçişleri
- Özel NPC kostümleri ve düşman tasarımları
Metin2Lobby.com üzerinden bu tür pack’ler hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilir, kullanıcı deneyimlerini okuyabilir ve güvenilir indirme bağlantılarını bulabilirsiniz. Topluluk desteği sayesinde, Sincap Women Maxmi 3.6 gibi içerikler hâlâ aktif olarak kullanılmakta ve geliştirilmeye devam edilmektedir.
Sonuç olarak, bu pack, estetik arayüzü ön planda tutan Metin2 özel sunucu yöneticileri ve oyuncuları için değerli bir seçenektir. Kurulum ve entegrasyon sürecinde dikkatli adımlar atılması durumunda, sunucunuzda profesyonel bir görsel deneyim sunabilirsiniz.