- <li data-xf-list-type="ul">
[*=center]DEV KONU BİR İLK
[*=center]TAMAMİYLE KENDİ YAPIMIM DEĞİL ŞUANDA KENDİ SERVERİMDE DAHİ TEK FARK AMD KULLANMAK AŞŞAĞIDA GÖRÜCEKSİNİZ ZATEN!!!!
[*=center]
[*=center]Lafı Uzatıp Abartılı Şeyler Yapmıyıcam İlk Olarak Sınırsız Bir Vds İçin 100 liranızı Gözden çıkarmalısınız
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]100 Lira Niçin Lazım
[*=center]
[*=center]
[*=center]Arkadaşlar Birçok Alım Satım Sitelerinde Hatta Forumlarda Alım-Satım Kısmı Var Oralara Bakarsanız Pentium 4 İşlemcili 80 gb Harddiskli 1gb ramli Bilgisayarlar 100 liradan satılıyor . Birtanesini Alın ... Şimdi Diceksinizki Benim Evimde 1 adet Pc Saten Var 2.ciyi neden alıyım .. Siz Alın çünkü bu alacağınız pc sizin vds niz olucak Bu Pc ye Siz Windows xp windows 7 veya windows vista kurmicaksınız yani bu pc yi fare takıpta kullanmıyacaksınız
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]Bu Bilgisayara FreeBsd İşletim Sistemi Kurucaz Arkadaşlar Vmvare Veya Virtual Pc Deil Yani Makinamız Sanal Olmayacak Reel Olacak VDS olcak Gerçek Olcak .
[*=center]
[*=center]Freebsd Sistemi Nasıl kurulur Ben Aşağıda Anlatıcam Size Makinayı Alıp Fişlerini Taktıktan Sonra Aşağıdan Freebsd'yi Googlede Aratıp İndirin ve Dwd'ye Yazdırın :
[*=center]
[*=center]Amd İşlemcili Pc İçin : FreeBSD AMD 64 7.4 Sürümü Kullansın (TAVSİYE)
[*=center]
[*=center]İntel işlemcili Pc İçin : FreeBSD İntel i3 X86 7.4 Sürümü Kullansın (TAVSİYE)
[*=center]
[*=center]Dwd yaptıktan SOnra Pcmizi Çalıştırıyoruz Ve Biostan Önyüklemeyi Cd-Dwdrom Yapıyoruz Daha SOnra Cd Mizi Takıp Pc Ye Rest Basıyoruz ....
[*=center]
[*=center]Rest Attıktan SOnra Karşımıza Aşağıdaki Ekran Geliyor Ve Bekliyoruz ....
[*=center]
[*=center][/CENTER]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]Bu Ekran Geçtikten Sonra Aşağıdakileri Bir Bir Uyguluyoruz ...
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]
[*=center]İşlemler Tamam Artık Başka Bir Pc Den Putyy İle ve Filezilla İle Modemimizin İp Adresini Yazarak Örneğin Benimki "212.154.11.46" Yazarak Girebiliriz YANLIZ İP ADRESİNİZİN SABİT OLMASI İYİ OLUR BENİMKİ SABİT . İP ADRESİ SABİT OLMAYAN MODEMLERDE DENEMEDİM SADECE BENİMKİNDE DENEDİM SABİT BENİMKİ .
[*=center]
[*=center]
[*=center]Bunları Uyguladıktan Sonra FreeBsd Kurulum İşlemimiz Bitti Pc'yi rest tuşuna basarak bi rest atın cd yi çıkartın Bekleyin . Şimdi Metin2 Kurulumuna Başlıyoruz ...
[*=center]
[*=center]Localhost# Yazısı Geldiğinde Karşımıza .. Aşağıda Verdiğim Benim Konumdaki Kodları uyguluyoruz ...
[*=center]
[*=center]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız! Giriş yap veya üye ol.
[*=center]
[*=center]
- <li data-xf-list-type="ul">Artık Metin2 Kurulumumuzda Tamamlandı Şimdi Aldığımız Pc Nin Monitörünü Faresini Klavyesini Çıkartıyoruz Pc Ye Yanlızca İnternet Kablosu Ve Güç Kablosu Takılı Olucak . Gerisi Önemli Değil ..
<li data-xf-list-type="ul">
<li data-xf-list-type="ul">Artık Aldığımız Pc İle İşimiz Bitti Ona Güç Ve İnternet Gitsin Yeter Bi köşede Çalışa Dursun biz başka pc den Yönetebiliriz .. Sv Çöker Felan Tekrar Freebsd Kuracağınız Zaman Tekrar Monitöre Takar klavye felan takar Formatınızı Atarsınız Aksi Taktirde Gerisini Tıpkı Bir SUnucudan Aldığınız Gibi Yönetebilirsiniz ...
<li data-xf-list-type="ul">Şimdi Diyeceksiniz Ona Elektrikmi Dayanır Faturalar Kabarır Bilmem Ne Olur Arkadaşlar 250 w lık bi power İle Pc Rahat Çalışabiliyor Ve Bizim Normalde aylık 100 lira gelen elektrik faturamız 110 ile 120 arası gelemye başladı kesinlkle 120 aşdığını görmedim .. ben sadece deneyip yaptığımı Söylüyorum Siz Gider 500 w power takarsınız gelir elektrik 200 lira Oda Sizin Probleminiz ... <li data-xf-list-type="ul">
<li data-xf-list-type="ul">Bazı Bilgisayardan Anladığını Sanan Arkadaşlar " Pentium 4 işlemci İle 8 Megabit İnternet İle 10 kişi bile oyuna giremez " Diyenler Olucak ... Arkadaşlar Reminiz 1 gb veya 512 altı olmasın Gerisi Önemli Değil Sadece İnternet Hızı Önemli İnternet Hızından Dolayı Lag Olabilir Ama Pentium 4 işlemci Ve 1 gb Ram İle EMin Olun 150-250 Arası online Kaldırır ... Benim Hat Hızım 16 Megabit ve 60 onlineye Kadar Lag Sıkıntı Yok 60 ın üstüne çıkamadım Saten Bu Arada Upload Hızınızda Çok Önemli Ama Normal Bi Ttnet Kullanıcısı Biraz Sıkıntı Çeksede Kendi Serverinin Sahibi Olabilir.
#SINIRSIZ Metin2 Vds Ve Hostunuz Olsun #H4CK5R Farkıyla!
Metin2Lobby olarak sunucu sahipleri ve oyuncular için en gelişmiş teknik altyapıyı sunuyoruz. Özellikle FreeBSD tabanlı sistemlerde Metin2 sunucusu kurulumları, derlemeleri ve optimizasyonları konusunda uzmanlaşmış bir ekip olarak, kullanıcılarımızın sınırsız performansla oyun deneyimi yaşamasını hedefliyoruz. Bu yazıda, Metin2 için kendi VDS ve host sunucunuzu nasıl sınırsız şekilde kurabileceğinizi ve #H4CK5R farkıyla neden bizimle olmanız gerektiğini detaylıca ele alacağız.
Neden FreeBSD Tabanlı Metin2 Sunucular?
FreeBSD, kararlılığı, güvenliği ve performansıyla bilinen bir işletim sistemidir. Özellikle Metin2 gibi yoğun işlem gücü ve ağ trafiği gerektiren oyun sunucularında tercih edilmektedir. Metin2 sunucularında FreeBSD kullanımı sayesinde:
- Daha az kaynak tüketimi
- Daha yüksek güvenlik seviyesi
- Daha iyi ağ yönetimi
- Jail ve ZFS gibi gelişmiş izolasyon teknolojileri
Metin2 FreeBSD Kurulumu ve Derleme İşlemi
Metin2 sunucularının FreeBSD üzerinde derlenmesi, doğru yapılandırma ve port yönetimi ile mümkün olur. Bizim sistemimizde:
- GCC veya Clang derleyicileri kullanılır
- Boost, MySQL, MariaDB, Python gibi gerekli kütüphaneler doğru versiyonlarla yüklenir
- Auth Server, Game Server ve DB Server yapılandırması yapılır
- Güvenlik duvarı (PF) ayarları optimize edilir
Sınırsız VDS ve Host Hizmeti
Metin2Lobby olarak, kullanıcılarımızın kendi VDS ve host sunucularını sınırsız şekilde yönetebilmesi için eksiksiz bir altyapı sağlıyoruz. Sistemimizde:
- Her sunucu özel IP ve port ile donatılır
- Ağ bandı ve bağlantı limitleri optimize edilir
- Shell ve Bash erişimi sunulur
- FreeBSD Jail sistemleri ile sunucular izole edilir
#H4CK5R Farkı Nedir?
#H4CK5R farkı, yalnızca teknik değil aynı zamanda hizmet kalitesiyle öne çıkar. Bizimle olan farkınız:
- FreeBSD tabanlı tüm işlemlerde uzman destek
- Metin2 özel derlemeler ve modifikasyonlar
- Kernel seviyesinde optimizasyonlar
- 7/24 sistem monitörizasyonu
Sonuç
Metin2Lobby ile artık kendi Metin2 sunucunuzu sınırsız bir şekilde yönetebilir, FreeBSD tabanlı sistemlerde yüksek performans ve güvenlikle oyun deneyiminizi en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. #H4CK5R farkıyla birlikte, sadece bir sunucu değil, gerçek bir oyun ortamı yaratıyoruz.
#UNLIMITED Metin2 VPS And Hosting With You #H4CK5R Difference!
At Metin2Lobby, we offer the most advanced technical infrastructure for server owners and players. As a team specialized in FreeBSD-based systems, including Metin2 server installations, compilations, and optimizations, our goal is to provide unlimited performance gaming experiences to our users. In this article, we will explain in detail how you can set up your own VPS and host server unlimitedly for Metin2, and why you should be with us thanks to the #H4CK5R difference.
Why FreeBSD-Based Metin2 Servers?
FreeBSD is known for its stability, security, and performance. It is preferred especially for game servers like Metin2 that require high processing power and network traffic. Using FreeBSD for Metin2 servers provides:
- Lower resource consumption
- Higher security levels
- Better network management
- Advanced isolation technologies like Jail and ZFS
Metin2 FreeBSD Installation and Compilation Process
Compiling Metin2 servers on FreeBSD is possible with correct configuration and port management. In our system:
- Compilers such as GCC or Clang are used
- Required libraries like Boost, MySQL, MariaDB, Python are installed with correct versions
- Auth Server, Game Server, and DB Server configurations are made
- Firewall (PF) settings are optimized
Unlimited VPS and Hosting Services
At Metin2Lobby, we provide a complete infrastructure allowing our users to manage their own VPS and host servers unlimitedly. In our system:
- Each server is equipped with a dedicated IP and ports
- Network bandwidth and connection limits are optimized
- Shell and Bash access provided
- Servers are isolated using FreeBSD Jail systems
What Is The #H4CK5R Difference?
The #H4CK5R difference stands out not only technically but also in service quality. Your difference with us includes:
- Expert support in all FreeBSD-based operations
- Metin2 specific compilations and modifications
- Kernel-level optimizations
- 7/24 system monitoring
Conclusion
With Metin2Lobby, you can now manage your own Metin2 server unlimitedly and elevate your gaming experience to the highest level with high performance and security on FreeBSD-based systems. Together with the #H4CK5R difference, we create not just a server, but a real gaming environment.