SkoriK - Hasan Fidan Offline Shop - Kuşak - Silah Kostum Sourceli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 80

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
/////////////////////////////////////​

SkoriK - Hasan Fidan Offline Shop - Kuşak - Silah Kostum Sourceli

Metin2 özel sunucu dünyasında, oyuncuların en çok aradığı içeriklerden biri kesinlikle offline shop sistemidir. Bu sistem sayesinde oyuncular, karakterleri oyunda değilken bile eşyalarını satmaya devam edebilir. İşte tam da bu noktada, SkoriK tarafından geliştirilen ve Hasan Fidan’ın katkılarıyla desteklenen sourceli paket, topluluk içinde büyük ilgi görüyor.
Bu paket özellikle kuşak (belt) ve silah kostüm (weapon costume) sistemlerini de kapsayacak şekilde genişletilmiş olup, sunucu sahiplerine modern ve kullanıcı dostu bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor. Offline shop sistemi sadece eşya satışını kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda oyuncuların oyun içi ekonomiye daha aktif katılımını sağlıyor.
Offline Shop Özelliği Nedir?
Offline shop, karakteriniz oyunda aktif değilken bile belirlediğiniz eşyaları satmanıza olanak tanıyan bir eklentidir. SkoriK’in sunduğu bu sürüm, güvenlik açıklarını minimize edecek şekilde optimize edilmiş ve veritabanı entegrasyonu ile sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, mağaza sahibinin ismi, eşya listesi ve fiyat bilgileri oyunculara net bir şekilde gösterilir.
Kuşak ve Silah Kostüm Desteği
Paket, Metin2’nin son yıllardaki popüler sistemlerinden olan kuşak ve silah kostüm özelliklerini de içerir. Kuşak sistemiyle oyuncular ekstra envanter alanı kazanırken, silah kostümü sayesinde silahlarının görünümünü özelleştirebiliyorlar. Bu iki sistem offline shop ile birleştiğinde, oyuncular kostümlü eşyalarını bile mağazalarında sergileyebiliyor.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu tür sourceli içerikleri kullanırken, mutlaka orijinal kaynak sahibinin iznini almanız ve kredi vermeniz gerekir. SkoriK ve Hasan Fidan’ın emeklerine saygı duyulmalı, ticari amaçla izinsiz kullanılması engellenmelidir. Ayrıca, sourcenizi entegre ederken uyumsuzluklar oluşmaması için mevcut sistemlerinizle test ortamında uyumluluğunu kontrol etmeniz önemlidir.
Detaylı bilgi ve indirme linkleri için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt