Not : Metin2 oyununa ara verdim.
Catacomb Azraili'nden düşen itemler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
ile ilgili sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz. Sadece Turkmmo üzerinden sorulan sorulara cevap verilecektir ve skype kullanmıyorum. Skype ekle gibi mesajlara geri dönüş olmayacaktır. Ben filesi kuramadım bilgisayarıma bağlanıp kurarmısın gibi mesajlar atmayın. Kurulum videosu 1080P HD olarak konu ilk açıldığı zaman verilmiştir. Anlayışınız için teşekkürler.Catacomb Azraili'nden düşen itemler.
Sandığından Düşen İtemler
(Ve Daha Çoğu)
Kostüm Sistemi Kanıt
Enerji Sistemi Kanıt
~~~~~~~~~Videolar~~~~~~~~
Files Tanıtım Videosu :
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum Videosu:
Giriş yap veya üye ol.
~~~~~~~~Server Files~~~~~~~
MySQL İndirmek İçin :
Giriş yap veya üye ol.
Files İndirmek İçin :
Giriş yap veya üye ol.
~~~~~~~~Oyun Pack~~~~~~~
Mini Pack :
Giriş yap veya üye ol.
Full Pack ( Eklenti ):
Giriş yap veya üye ol.
~~~~~~~~~Sonuçlar~~~~~~~~
Files
Mysql
Full Pack
Mini Pack
----------------------------------
Kurulum
-----------------
İndirdiğiniz Dosyaları
SkySouLFilesV1.tar.gz ---> /usr
SkySouLMysqlV1.tar.gz ---> /var/db
ye Atıp
putty - virtual pc ye login oluyoruz.
-----------------------------------------------
Files Yükleniş
cd/usr [ENTER]
rm -rf game [ENTER]
tar zxvf SkySouLFilesV1.tar.gz [ENTER]
MySQL yükleniş
cd /var/db [ENTER]
rm -rf mysql[ENTER]
tar zxvf SkySouLMysqlV1.tar.gz[ENTER]
Vee. Reboot
Oyunu Açmak İçin ;
cd /usr/game
sh baslat.sh
Komutunu Veriniz.
Yeni Navicat Şifresi : fuzywuzy ' dir.
Gm Çarın Id ve Şifresi; ID= 0 Şifre= 0 ' dır.
Herkese teşekkürler.
SkySouL Server Files V1 ( Kostüm - Enerji Sistemleri Ekli )
Metin2 dünyasında özgün içerik ve yenilikçi sistemlere sahip server dosyaları, oyuncuların ilgisini çekebilmek için kritik öneme sahiptir. Bu bağlamda SkySouL Server Files V1, hem görsel açıdan hem de oynanış mekanikleriyle dikkat çeken bir yapı sunmaktadır. Özellikle Kostüm Sistemi ve Enerji Sistemi gibi iki temel bileşeniyle, SkySouL Server Files V1, Metin2 özel sunucu geliştiricileri için cazip bir seçenek haline gelmiştir.
Bu sürümde yer alan Kostüm Sistemi, karakterinizin görünümünü tamamen özelleştirmenize olanak tanır. Geleneksel zırh ve silah görünümlerinin ötesine geçerek, oyuncular kostümler aracılığıyla eşsiz bir kimlik yaratabilir. Kostümler sadece estetik değil; bazıları ekstra bonuslar da sağlayabilir. Bu sayede PvP veya PvE performansınızda fark yaratmanız mümkün olur. Ayrıca bu sistem, NPC’lerden veya özel etkinlik kutularından elde edilebilen koleksiyon esaslı bir yapıya sahiptir.
Enerji Sistemi ise SkySouL Server Files V1’in en dikkat çekici yeniliklerinden biridir. Karakteriniz belirli seviyelere ulaştıkça veya görevleri tamamladıkça enerji puanı kazanır. Bu enerji puanı, özel becerileri aktif hale getirmek, geçici güç artışı sağlamak veya nadir eşyaları üretmek için kullanılabilir. Enerji sistemi, oyunculara stratejik derinlik kazandırırken aynı zamanda oyun içi ilerlemeyi daha dinamik hale getirir.
Dikkat: SkySouL Server Files V1, başlangıç seviyesindeki geliştiriciler için uygun olmayabilir. Dosyaların doğru şekilde kurulması ve sistemlerin entegre edilmesi için temel C++ ve Python bilgisi gereklidir. Ayrıca MySQL veritabanı yapılandırması konusunda deneyim sahibi olmanız önerilir.
Bu tür gelişmiş server dosyalarını test etmek veya tanıtmak istiyorsanız, Metin2Lobby.com üzerinden sunucunuzu ücretsiz olarak listeleyebilir ve geniş bir oyuncu kitlesine ulaşabilirsiniz. SkySouL Server Files V1, Metin2 özel sunucu ekosisteminde fark yaratmak isteyen geliştiriciler için güçlü bir temel sunmaktadır.