Spartanfiles HK.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 35

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
[h=3]

Bu baştan aşagı hatalı bir filesdir 3 kere kaldırılsın diye altına yorum attım nerde bu turkmmo adminleri niye kaldırmıyonuz bu filesi
milleti kandırmak hoşunuza mı gidiyor.
Turkmmo benim agzımı açtırma gitmiş sabite konuyu koymuşsunuz.burdaki en adi filesten bile daha çok hatası var.
bune iş buğün kaldırılsın yoksa eylemlerime devam ederim.
Milleti dolandırmaya hakkınız yok.
Filesi yapan arkadaşda lütfen tekrar düzenlesin hatalarını fixlesin ögle paylaşsın.

Önceki Yorumlarımdada Hataları Belirttim

Files Kaldırılsın Full hatalı ve milleti kandırıyorsunuz adminler bide başa tutturmuşsunuz.İncelenip kaldırılmasını rica ediyorum.
Hataları

Depo açılmıyor.
Server quest eklendiğinde Server çökme sorunu
örümcek zindanı boss odası sorunu
buz cadısı sorunu
yeni maplara ışınlanma sorunu
Serverda lag sorunu
moblara vururunca vuruş işlemiyor.(lag kısaca)
Özelliklerde hatalar var
Arada harita ve ekran sag tarafına hiç bir türlü tıklanmama sorunu (40 fileslerde çok var.)
Daha aklıma gelse yazcam sıkıntılı bir files ve çok sorunlu kısaca en adi files bile bundan daha iyi
Konunun kapatılmasını rica ediyorum ve kaldırılsın lütfen sabit konulardan
bu bildiğin insanları bu filese güvendirerek kandırmaktır.
Onca server bu files yüzünden magdur duruma düşüyor.
Sorunsuz diyorsunuz içinde her sorun var eksik olmayan bir yeni özellikler eklemiş.
bi kaç sistemle güzelkılmaya çalışmışlar yetkililerden kaldırılmasını arz ederim...
bu yorumu Türkmmo nun yaptıgı tüm hatalı sabit konular için tekrarlıcam lütfen insanları kandırmayın...
Daha Dikkatli ve güvenilir olun.
Lord Clan - Lord Sas Herkese Yardım edilir...
İşimiz Bu Amaçımız Bu...

[/h]
Spartanfiles HK: Metin2 Özel Sunucularda Dosya Paylaşımının Güvenilir Adresi

Metin2 özel sunucu dünyasında, hem geliştiriciler hem de oyuncular için doğru kaynaklara ulaşmak hayati öneme sahiptir. Bu noktada, Spartanfiles HK, özellikle Asya ve uluslararası Metin2 topluluklarında sıkça tercih edilen bir dosya barındırma hizmeti olarak öne çıkar. Özellikle Hong Kong merkezli bu servis, yüksek indirme hızları, kararlı bağlantılar ve uzun süreli dosya saklama politikalarıyla dikkat çeker.
Spartanfiles HK Nedir?
Spartanfiles HK, genellikle büyük boyutlu Metin2 client'leri, patch dosyaları, serverfile’lar ve diğer oyun içi içeriklerin paylaşımı amacıyla kullanılır. Özellikle Metin2Lobby.com gibi platformlarda sunucu tanıtımı yapan geliştiriciler, test dosyalarını veya tam sürüm client’lerini çoğunlukla Spartanfiles üzerinden dağıtır. Bu, kullanıcıların güvenli ve hızlı bir şekilde içeriklere erişmesini sağlar.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Ancak, her dosya paylaşım sitesinde olduğu gibi, Spartanfiles HK üzerinden indirilen dosyalar da mutlaka virüs taramasından geçirilmelidir. Bazı kötü niyetli aktörler, orijinal görünümlü dosyalara zararlı yazılım gömebilir. Bu nedenle, güvenilir kaynaklardan indirme yapmak ve dosya sahibinin itibarını kontrol etmek kritik önem taşır.
Neden Spartanfiles Tercih Edilmeli?
- Yüksek bant genişliği sayesinde kesintisiz indirme deneyimi
- Dosyaların uzun süre (genellikle 30-90 gün) sunucuda kalması
- Reklam yoğunluğunun diğer sitelere göre daha düşük olması
- Direkt indirme bağlantısı desteği
Metin2Lobby.com ile Entegrasyon
Metin2Lobby.com üzerinde paylaşılan birçok sunucu tanıtımı, client ve server dosyalarını Spartanfiles HK üzerinden sunar. Bu entegrasyon, topluluğun ihtiyaç duyduğu içeriklere hızlıca ulaşmasını kolaylaştırır. Geliştiriciler, dosyalarını yüklerken mümkün olduğunca açıklayıcı dosya adları ve checksum (MD5/SHA1) bilgisi eklemelidir ki kullanıcılar dosyanın orijinalliğinden emin olabilsin.
Sonuç
Spartanfiles HK, Metin2 özel sunucu ekosisteminde önemli bir altyapı sağlayıcısıdır. Doğru kullanıldığında, hem içerik üreticiler hem de son kullanıcılar için verimli ve güvenli bir çözüm sunar. Ancak unutulmamalıdır ki, teknolojik kolaylıklar her zaman sorumluluk bilinciyle kullanılmalıdır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt