Sunucu Üzerinde Mt2 Kurulumu Bilen Arkadaşlar şirketimize alıcaktır .. ücretli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 37

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
merhaba mt2 sunucu üzerinde kurulumunu yabilen arkadaşlar ekibe alınacaktır eni bir online oyun bilisim firmamızı açıyorum ilgi kişiler bugun benimle iletişime geçsin tel Cep Telefon Numarası Yayınlamak Yasaktır. 841 59 79 ben tüm kurumları yaptım ftp bağlantı oluyor putty bağlanıyor navicat bağlanıyor not: uzaktan ve sunucadan sıkıntı yok pasnel sonrunsuz üyelik alımı sorunsuz birtek sunucuya bağlanmıyor hatası veriyor bunu çözecek yetenekli arkadaşlar varsa yazssın ödül olrak 1 aylık sro knight veya mt2 sunucu hediye vereceğim
Sunucu Üzerinde Mt2 Kurulumu Bilen Arkadaşlar Şirketimize Alınacaktır – Ücretli

Merhaba Metin2 topluluğu
Metin2Lobby.com ekibi olarak, sunucu üzerinde Metin2 (Mt2) kurulumu yapabilecek ve bu alanda tecrübeli bireyleri şirketimize entegre etmeyi planlıyoruz. Bu iş ilanı, özellikle Virtual PC ve VE dosya yapılarıyla çalışan, aynı zamanda Linux tabanlı sistemlerde Mt2 sunucusu kurulumu konusunda yetkin olan arkadaşlar içindir.
Neden Biz?
Metin2Lobby.com, sadece bir tanıtım forumu değil; aynı zamanda Türkiye’nin en aktif ve teknik bilgi paylaşımının yoğun şekilde yapıldığı Metin2 geliştirici ve operatör ağıdır. Projemiz bünyesine alacağımız kişilerle hem mevcut sunucularımızı optimize edecek, hem de yeni nesil PvP sunucular geliştirmeyi hedefliyoruz.
Aranan Nitelikler:
- Linux (özellikle FreeBSD veya Debian) üzerinde Metin2 sunucu kurulumu tecrübesi,
- Virtual PC ortamında test ve dağıtım yapma becerisi,
- VE (Virtual Environment) dosya yapılarını anlama ve yönetme yeteneği,
- Sunucu optimizasyonu, güvenlik önlemleri ve anti-cheat entegrasyonu konularında bilgi sahibi olmak,
- Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi ve iletişim becerileri güçlü bireyler.
Ne Sunuyoruz?
- Uzaktan çalışma imkanı,
- Aylık sabit ücret + performansa göre prim sistemi,
- Teknik gelişim için sürekli eğitim ve kaynak desteği,
- Yeni nesil global PvP sunucularında doğrudan rol alma fırsatı.
Başvuru süreci tamamen gizlidir. İlgilenen adaylar lütfen detaylı öz geçmişlerini ve daha önce gerçekleştirdikleri Mt2 kurulum örneklerini (GitHub, video demo, vs.) içeren bir başvuru e-postası göndermelidir.
Websitemiz: https://metin2lobby.com/
Not: Başvurularınızda sadece “biliyorum” demek yeterli değildir. Lütfen somut örnekler ve teknik detaylar paylaşınız. Serbest çalışan ya da tam zamanlı çalışabilecek tüm adaylar değerlendirilecektir.
Geleceğin Metin2 altyapısını bugün inşa edelim!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)