(TATSUMARU) - Youtuber & Twitcher Costume Set (+Hair) - [+Wolfman]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 43

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Modeller : 80 Euro Değerindedir.

cc4120c900a37845612dcd023afda4f6.png

İcons :
Models :

Vt :

Kanıt :

3ba730b38bdd41a4e70c15162cba861d.gif

TATSUMARU - Youtuber & Twitcher Costume Set (+Hair) - Wolfman Eklentisi ile Metin2 İçin Özgün ve Görsel Zengin Kostüm Paketi

Metin2 oyununda karakterlerinize özgünlük katmak istiyorsanız, TATSUMARU tarafından hazırlanan Youtuber & Twitcher Costume Set (+Hair) - Wolfman tam da aradığınız şey olabilir. Bu özel kostüm seti, hem Twitch yayını yapan oyuncular hem de Metin2 macerasını farklı bir tarzla yaşamak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu makalede, bu kostüm setinin detaylarına, içerdiği unsurlara ve Metin2 sunucularında nasıl kullanılacağına dair bilgilere yer vereceğiz.

Kostüm Setinin İçeriği ve Özellikleri

TATSUMARU kostüm paketi, özellikle Metin2 3D modelleme dünyasında tanınmış isimlerden biri olan geliştirici tarafından üretilmiştir. Bu set, Youtuber ve Twitch temalı kostümleri barındırır. Ayrıca Wolfman versiyonuyla birlikte, hayvanvari bir görünüm de tercih edilebilir. Kostümün içeriğinde;
- Tam donanımlı kostüm parçaları
- Özel saç modelleri
- Uyumlu gövde ve aksesuar objeleri
- Metin2 standartları çerçevesinde optimize edilmiş GR2 dosyaları
bulunmaktadır.

Metin2 3D Model ve Costume Editing Alanında Önemi

Metin2 oyununda karakter modelleme ve kostüm değişiklikleri, son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Özellikle model edit konusunda uzmanlaşmış geliştiriciler, oyunculara benzersiz deneyimler sunuyor. TATSUMARU’nun bu kostüm seti de bu doğrultuda önemli bir örnek teşkil ediyor. Paket, Blender ve 3DS Max ortamlarında geliştirilmiş, Metin2 formatına uygun şekilde dışa aktarılmıştır. Bu sayede, kullanıcılar kolayca içe aktarma işlemleri yaparak kostümleri kullanabilirler.

Nasıl Kurulur ve Kullanılır?

Paketin kurulumu oldukça basittir. Öncelikle Metin2 sunucunuzda model değiştirme izni olup olmadığından emin olmalısınız. Daha sonra, kostüm setindeki GR2 ve texture dosyalarını sunucu klasörlerinize uygun şekilde yerleştirmeniz gerekir. Eğer custom model sistemini destekleyen bir sunucudaysanız, bu işlem çok daha hızlı ve sorunsuz gerçekleşir. Paket aynı zamanda hair modeli içerdiğinden, karakterinizin başındaki detaylara da sahip olursunuz.

Wolfman Versiyonu ve Tasarım Detayları

Wolfman teması, kostüm setinin en dikkat çeken bölümlerinden biridir. Bu versiyon, hem görsel açıdan etkileyici hem de Metin2 karakterlerine uyum sağlayacak şekilde optimize edilmiştir. UV mapping ve rigging işlemleri eksiksiz yapılmış olup, animasyon uyumu da oldukça yüksektir. Bu sayede, karakterinizi dolaştırırken kostümünüzün doğal hareket ettiğini fark edeceksiniz.

Sonuç ve Değerlendirme

TATSUMARU tarafından hazırlanan bu kostüm seti, Metin2 camiası için özgün bir alternatif sunar. Hem Twitch hem de Youtuber temalı kostümlerle karakterinize farklı bir kimlik kazandırabilir, hem de oyun içi deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz. Wolfman eklentisiyle birlikte, hayal gücünüzü sınırlamadan kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Bu gibi custom costume paketleri, Metin2 3D modelleme dünyasında sürekli gelişen bir alanın parçasıdır. Dilerseniz bu seti Metin2Lobby üzerinden inceleyebilir ve kendi sunucunuzda kullanabilirsiniz.

TATSUMARU - Youtuber & Twitcher Costume Set (+Hair) - Wolfman Add-on for Unique and Visually Rich Costume Pack for Metin2

Metin2 players looking to add uniqueness to their characters can consider the special costume set Youtuber & Twitcher Costume Set (+Hair) - Wolfman created by TATSUMARU. This unique costume package has been specially designed for users who stream on Twitch or wish to experience Metin2 in a different style. In this article, we will cover details about this costume set, its content, and how it can be used on Metin2 servers.

Contents and Features of the Costume Set

The TATSUMARU costume package is developed by a well-known name in the Metin2 3D modeling community. The set includes Youtuber and Twitch themed costumes. Moreover, with the Wolfman version, you can also choose a more animalistic look. The package contains:
- Full costume pieces
- Custom hair models
- Compatible body and accessory objects
- GR2 files optimized according to Metin2 standards

Importance in Metin2 3D Modeling and Costume Editing

Character modeling and costume modifications in Metin2 have become increasingly popular in recent years. Developers specialized in model editing offer unique experiences to players. This costume set by TATSUMARU is a significant example in this direction. The package was developed in Blender and 3DS Max environments and exported in accordance with Metin2 formats, allowing users to easily import and use the costumes.

Installation and Usage

Installing the package is straightforward. First, ensure that your Metin2 server allows model modifications. Then, place the GR2 and texture files from the costume set into the appropriate server folders. If your server supports custom model systems, the process becomes much smoother. Additionally, since the package includes hair models, you'll also gain detailed head customization options.

Wolfman Version and Design Details

The Wolfman theme is one of the most striking parts of the costume set. This version is visually impressive and optimized to blend seamlessly with Metin2 character models. UV mapping and rigging are completed thoroughly, ensuring high-quality animation compatibility. As a result, you will notice the costume moves naturally while moving your character.

Conclusion and Evaluation

The costume set created by TATSUMARU offers an original alternative for the Metin2 community. With both Twitch and Youtuber-themed costumes, you can give your character a distinct identity and enrich your gameplay experience. Combined with the Wolfman addon, you can unleash your creativity without limits. Such custom costume packages represent a continuously evolving area within Metin2 3D modeling. You can review and use this set on your own server through Metin2Lobby.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt