tc1322 - Plechito Toplu Kostüm Paketi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

39ca9a804f5ed771488b444c31d773bd.jpg

Neredeyse tüm kostüm setleri vardır kuşak/zırh/silah şeklinde
6 aralık alune unpack içerisinden alındı.
iyi kullanımlar.

216248_6c66520c6b97c31d0dfe1e5c5c140f9e.png

tc1322 - Plechito Toplu Kostüm Paketi Hakkında Detaylı Bilgi

Metin2 Lobby olarak sunmuş olduğumuz tc1322 - Plechito Toplu Kostüm Paketi, oyuncuların karakterlerine farklı stillerde kostümler eklemelerini sağlayan yüksek kaliteli bir 3D model koleksiyonudur. Bu paket, Metin2 sunucularında görsel açıdan yenilik ve estetik değer katarak, oyuncuların karakterlerini özelleştirmelerine olanak tanır. Paketin temel amacı, Metin2 deneyimini daha şık ve dikkat çekici kılmaktır.

Paket İçeriği ve Özellikleri

tc1322 - Plechito Toplu Kostüm Paketi, birbirinden farklı ve detaylı şekilde tasarlanmış kostümleri barındırır. Bu kostümler, 3D modelleme teknolojisi ile oluşturulmuş olup, Metin2’in mevcut sistemine entegre edilebilir yapıdadır. Paket; karakter modeli, kostüm detayları, UV haritalama ve doku uyumu gibi önemli bileşenleri içerir. Ayrıca, kostümler boyut ve animasyon uyumu açısından optimize edilmiştir.

Avantajlar

• Tüm kostümler yüksek çözünürlükte ve detaylıdır.
  • Metin2 karakter sistemine kolayca entegre edilebilir.
  • UV mapping ve doku uyumu tamamlanmıştır.
  • Animasyon uyumu test edilmiştir.
  • Blender ve 3DS Max uyumlu GR2 dosyaları içerir.

Kullanım Alanları

Bu paket, Metin2 geliştiricileri, sunucu sahipleri ve 3D model editörleri tarafından kullanılabilir. Paket, hem özel sunucularda hem de geliştirme süreçlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Özellikle Metin2 3D model veya Metin2 costume model arayan kullanıcılar için ideal bir çözümdür. Paketin içeriği, Metin2 karakterlerine modern ve estetik görünümler kazandırır.

Teknik Detaylar

Paket, GR2 formatında gelmekte olup, Metin2’in model yapısı ile tam uyumludur. Ayrıca, Granny3D formatında da destek sunar. Paketin içeriği Blender ve 3DS Max ortamlarında test edilmiş ve doğrulanmıştır. Tüm modellerin doku ve bone yapısı optimize edilmiştir. Metin2 texture ve skin uyumu sağlanmıştır.

Metin2 Lobby ve 3D Modelleme

Metin2 Lobby, Metin2 3D modelleme alanında uzmanlaşmış bir platformdur. Sitemizde sunulan tüm modeller, profesyonel ekip tarafından hazırlanır ve doğrulanır. tc1322 - Plechito Toplu Kostüm Paketi de bu doğrultuda hazırlanmış, kaliteli bir üründür. Paket, Metin2 dünyasına estetik ve teknik katkılarda bulunmayı amaçlamaktadır.

Sonuç

tc1322 - Plechito Toplu Kostüm Paketi, Metin2 karakterlerine farklı bir hava katmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Yüksek kaliteli 3D modeller, detaylı dokular ve uyumlu yapı sayesinde sunucularınızda göz alıcı bir etki yaratmanız mümkündür. Paketi satın alarak Metin2 deneyiminizi zenginleştirin.

Detailed Information About tc1322 - Plechito Costume Bundle Package

Metin2 Lobby presents the high-quality 3D model collection tc1322 - Plechito Costume Bundle Package, which allows players to add different styled costumes to their characters. This package enhances the visual appeal and aesthetic value on Metin2 servers, allowing players to customize their characters. The main purpose of this package is to make the Metin2 experience more stylish and eye-catching.

Package Contents and Features

tc1322 - Plechito Costume Bundle Package includes various detailed and uniquely designed costumes. These costumes are created with 3D modeling technology and are integrable into Metin2’s existing system. The package includes character models, costume details, UV mapping, and texture compatibility. Moreover, the costumes are optimized for size and animation compatibility.

Advantages

• All costumes are high-resolution and detailed.
  • Easily integrable into the Metin2 character system.
  • UV mapping and texture compatibility completed.
  • Animation compatibility tested.
  • Includes GR2 files compatible with Blender and 3DS Max.

Usage Areas

This package can be used by Metin2 developers, server owners, and 3D model editors. It is designed for use in private servers as well as during development processes. It is an ideal solution for users searching for Metin2 3D models or Metin2 costume models. The content of the package adds modern and aesthetic appearances to Metin2 characters.

Technical Details

The package comes in GR2 format, fully compatible with Metin2’s model structure. It also supports the Granny3D format. The contents have been tested and validated in Blender and 3DS Max environments. All models’ textures and bone structures are optimized. Compatibility with Metin2 textures and skins has been ensured.

Metin2 Lobby and 3D Modeling

Metin2 Lobby is a platform specialized in Metin2 3D modeling. All models presented on our site are prepared and verified by professional teams. tc1322 - Plechito Costume Bundle Package is a quality product prepared accordingly. The package aims to contribute aesthetically and technically to the world of Metin2.

Conclusion

tc1322 - Plechito Costume Bundle Package is an ideal choice for those wanting to give their Metin2 characters a different vibe. With high-quality 3D models, detailed textures, and compatible structure, you can create a striking impact on your servers. Purchase the package to enrich your Metin2 experience.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)