Arkadaşlar Önceliklikle selamun aleyküm daha önce bu forumda paylaşılmıştı açık vb herşey vardı konu kapatıldı clinet verisonunu artırıp açıları vb kapatıp sorunsuz şekilde sizlere sunma kararı aldım 1 105 emek server her şey tamamdır sadece dönüşüm itemlerini ayarlayınız onları ellemedim boslar ayarlı kırmızı ejder ve catacomb haricinde
ejder azrail barones vb ot atmaktadır otlu server gönlümüzce kulanma dileği ile bi kaç fotoraf atıyorum aşağıya bakınız.!!!
Şaman grup sistemi vb herşey var detaya girmedim
Artık linklere geçelim
Mysql
Game
Source
Full pack
game virüs total
myqsl virüs total
arkadaşlar gönlünüzce kulanın
tüm herşey tamamdır uploed edildi alt yapısı maxiye aittir uzun süre önce paylaşmıştı biç ok eksik vardı çoğunu nerdeyse giderdim client veriyounnuda arttırdım source dosyaları mevcut gönlünüzce kulaın eksik gidik varsa yazın tekrar uğraşıp düzeltelim bi teşekürü çok görmeyin
Not: Serveri kuranlar foto atarsa sevinirim kotam bitmiş olduğu halde bu kadar uğraştım + fortmat atmak zournda kadlım bilgisayara
bi çok soru geldi navicat şifresi nasıl değişlicek diye
GM Hesab: K.adı metin2 şifre: 12345
navicat şifresi aklımda değil putty bağlanıp kendiniz şifre oluşturunuz
ilk putty login oluyoruz sonra altaki kodları yazıyoruz
1 :/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
2:mysqld_safe --skip-grant-tables &
3 :mysql -u root
4 :mysql> use mysql;
5 :mysql> update user set password=PASSWORD("YENİ ŞİFRENİZ") where User='root';
6 :mysql> flush privileges;
7 :mysql> quit
8 :mysql> flush privileges;
9 :/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start
-----------------------------------------------
cd/usr [ENTER]
rm -rf game [ENTER]
tar zxvf serverfiles.tar.gz [ENTER]
MySQL yükleniş
cd /var/db [NTER]
rm -rf mysql[ENTER]
tar zxvf servermysql.tar.gz [ENTER]
Vee. Reboot
TecnoGames sunucusu, Metin2 oyuncularına tamamen özgün bir deneyim sunmayı hedefleyen nadir projelerden biri olarak öne çıkıyor. Bu sunucu, klasik Metin2 içeriğinin ötesine geçerek 1'den 120'ye kadar seviye atlamayı sağlayan dengeli ve keyifli bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Özellikle 40K EXP oranı ile hızlandırılmış ilerleme imkanı sunuluyor; bu da yeni başlayanlar için motive edici, deneyimli oyuncular için ise nostaljik ama taze bir yolculuk vaat ediyor.
Dikkat Çeken Özellikler:
• Yeni Haritalar: Klasik Metin2 haritalarının yanı sıra özel olarak tasarlanmış alanlar, oyunculara keşfedilecek yeni dünyalar sunuyor. Bu haritalar, hem görsel açıdan etkileyici hem de düşman dağılımı açısından stratejik olarak dengelenmiş.
• Özel NPC’ler: Oyuna entegre edilen benzersiz NPC’ler, görev sistemini canlandırırken aynı zamanda oyunculara özel eşya ve yetenek erişimi sağlıyor. Bazıları yalnızca belirli saatlerde aktif olabiliyor — bu da oyun içi sosyal etkileşimi artırıyor.
• Evcil Hayvan (Pet) Sistemi: TecnoGames, geliştirilmiş pet mekanikleriyle oyuncuların macerasını daha kişiselleştiriyor. Pet’ler sadece estetik değil, aynı zamanda savaşta destek veren aktif unsurlar haline getirilmiş.
Neden TecnoGames?
Sunucu, sadece içerik zenginliğiyle değil, aynı zamanda dengeli ekonomi politikaları ve anti-bot önlemleri ile de dikkat çekiyor. PvP dengelemesi, item güçlerinin kontrolü ve drop oranlarının akıllıca ayarlanması sayesinde rekabet ortamı adil kalıyor.
Detaylı tanıtım ve güncel duyurular için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada TecnoGames sunucusuyla ilgili tüm teknik bilgiler, topluluk yorumları ve canlı destek bağlantıları yer alıyor.
ejder azrail barones vb ot atmaktadır otlu server gönlümüzce kulanma dileği ile bi kaç fotoraf atıyorum aşağıya bakınız.!!!
Şaman grup sistemi vb herşey var detaya girmedim
Artık linklere geçelim
Mysql
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Game
Giriş yap veya üye ol.
Source
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
GüncellendiFull pack
Giriş yap veya üye ol.
game virüs total
myqsl virüs total
arkadaşlar gönlünüzce kulanın
tüm herşey tamamdır uploed edildi alt yapısı maxiye aittir uzun süre önce paylaşmıştı biç ok eksik vardı çoğunu nerdeyse giderdim client veriyounnuda arttırdım source dosyaları mevcut gönlünüzce kulaın eksik gidik varsa yazın tekrar uğraşıp düzeltelim bi teşekürü çok görmeyin
Not: Serveri kuranlar foto atarsa sevinirim kotam bitmiş olduğu halde bu kadar uğraştım + fortmat atmak zournda kadlım bilgisayara
bi çok soru geldi navicat şifresi nasıl değişlicek diye
GM Hesab: K.adı metin2 şifre: 12345
navicat şifresi aklımda değil putty bağlanıp kendiniz şifre oluşturunuz
ilk putty login oluyoruz sonra altaki kodları yazıyoruz
1 :/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
2:mysqld_safe --skip-grant-tables &
3 :mysql -u root
4 :mysql> use mysql;
5 :mysql> update user set password=PASSWORD("YENİ ŞİFRENİZ") where User='root';
6 :mysql> flush privileges;
7 :mysql> quit
8 :mysql> flush privileges;
9 :/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start
Giriş yap veya üye ol.
Yükleniş-----------------------------------------------
cd/usr [ENTER]
rm -rf game [ENTER]
tar zxvf serverfiles.tar.gz [ENTER]
MySQL yükleniş
cd /var/db [NTER]
rm -rf mysql[ENTER]
tar zxvf servermysql.tar.gz [ENTER]
Vee. Reboot
Metin2'de Yeni Bir Dönem: [TECNOGAMES] [40K] 1 - 120 Efsane Files
TecnoGames sunucusu, Metin2 oyuncularına tamamen özgün bir deneyim sunmayı hedefleyen nadir projelerden biri olarak öne çıkıyor. Bu sunucu, klasik Metin2 içeriğinin ötesine geçerek 1'den 120'ye kadar seviye atlamayı sağlayan dengeli ve keyifli bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Özellikle 40K EXP oranı ile hızlandırılmış ilerleme imkanı sunuluyor; bu da yeni başlayanlar için motive edici, deneyimli oyuncular için ise nostaljik ama taze bir yolculuk vaat ediyor.
Dikkat Çeken Özellikler:
• Yeni Haritalar: Klasik Metin2 haritalarının yanı sıra özel olarak tasarlanmış alanlar, oyunculara keşfedilecek yeni dünyalar sunuyor. Bu haritalar, hem görsel açıdan etkileyici hem de düşman dağılımı açısından stratejik olarak dengelenmiş.
• Özel NPC’ler: Oyuna entegre edilen benzersiz NPC’ler, görev sistemini canlandırırken aynı zamanda oyunculara özel eşya ve yetenek erişimi sağlıyor. Bazıları yalnızca belirli saatlerde aktif olabiliyor — bu da oyun içi sosyal etkileşimi artırıyor.
• Evcil Hayvan (Pet) Sistemi: TecnoGames, geliştirilmiş pet mekanikleriyle oyuncuların macerasını daha kişiselleştiriyor. Pet’ler sadece estetik değil, aynı zamanda savaşta destek veren aktif unsurlar haline getirilmiş.
Neden TecnoGames?
Sunucu, sadece içerik zenginliğiyle değil, aynı zamanda dengeli ekonomi politikaları ve anti-bot önlemleri ile de dikkat çekiyor. PvP dengelemesi, item güçlerinin kontrolü ve drop oranlarının akıllıca ayarlanması sayesinde rekabet ortamı adil kalıyor.
Detaylı tanıtım ve güncel duyurular için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada TecnoGames sunucusuyla ilgili tüm teknik bilgiler, topluluk yorumları ve canlı destek bağlantıları yer alıyor.
Hazır mısınız efsanenizi yazmaya?