Tertemiz Altyapı Hemde Diğer Karakter Skilleriyle* HK Entertainment 40K +Source

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 33

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Yabancı forumdan alıntıdır.

Selamun Aleyküm.
Yabancı forumdan aldığım bir filestir.
Tertemizdir. Birkaç sistem eklidir.

40K

9.2 - 9.x - 10.2 - 10.x Sürümlerinde sorunsuz çalışır.

Sorunsuz Simya
Sorunsuz Kuşak
Sorunsuz Kostüm Binek
Sorunsuz İtem silme
Yeni gelen item efekti
Bufflar aktif.
Enerji sistemi
Kemer Sistemi

Binary;
Python 2.7 üzerinde çalışır
Renkler Seviye üzerine bağlıdır.

Resimler;
VPoM5v.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3530101-tertemiz-altyapi-hemde-diger-karakter-skilleriyle-hk-entertainment-40k-source&amp;#x2F;#post-19475855&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Hakan Enes Karatopak · 13 Şub 2017 05:41&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
VPoM5v.png

njzWVM.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3530101-tertemiz-altyapi-hemde-diger-karakter-skilleriyle-hk-entertainment-40k-source&amp;#x2F;#post-19475855&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Hakan Enes Karatopak · 13 Şub 2017 05:41&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
njzWVM.png

vXkpd4.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3530101-tertemiz-altyapi-hemde-diger-karakter-skilleriyle-hk-entertainment-40k-source&amp;#x2F;#post-19475855&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Hakan Enes Karatopak · 13 Şub 2017 05:41&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
vXkpd4.png

1V1gmN.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3530101-tertemiz-altyapi-hemde-diger-karakter-skilleriyle-hk-entertainment-40k-source&amp;#x2F;#post-19475855&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Hakan Enes Karatopak · 13 Şub 2017 05:41&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
1V1gmN.png

LZkn7Z.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3530101-tertemiz-altyapi-hemde-diger-karakter-skilleriyle-hk-entertainment-40k-source&amp;#x2F;#post-19475855&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Hakan Enes Karatopak · 13 Şub 2017 05:41&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
LZkn7Z.png

İndirme Linkleri;
Game;
MySQL;
Source Client;
Source Game;
Pack(Client) Temiz;
Eklenti Pack; (Packe Ekleyiniz)

Virüs Totalleri kendim kullanmadığım için ekleyemedim ama paylaşan kişinin güvenilir olduğunu bildiğim için paylaşma ihtiyacı duydum yinede ben kullanacağım diye indiren bir arkadaşımız virüs total eklerse yorum olarak buraya ekleyeceğim.

Kimse kullanmayacaksa bile Skill sistemi sökülüp kullanılabilir.

Konuyu Yabancılardan alıp paylaşma gibi sözcükler yazacak üyeler için açmadım. Yabancı forumları kullanamayan arkadaşlar için açtım konuyu. Buyursunlar kullansınlar.

Paylaşan Kişi : dir. Bilginize.

Rep'iniz bol olsun.

<br>
Tertemiz Altyapı Hem de Diğer Karakter Skilleriyle* HK Entertainment 40K +Source

Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için kaliteli bir altyapı, oyun deneyiminin temel taşlarından biridir. Bu bağlamda, HK Entertainment 40K +Source altyapısı, hem kod temizliği hem de geniş içerik yelpazesiyle dikkat çeken bir yapı olarak öne çıkar. Özellikle “tertemiz altyapı” vurgusu yapılan bu sürüm, sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda diğer karakter sınıflarına ait becerilerin (skiller) entegre edilmesiyle de özgün bir deneyim sunar.
HK Entertainment altyapısı, orijinal Metin2 içeriğine sadık kalarak geliştirilmiş olmakla birlikte, PvP odaklı sunucular için optimize edilmiştir. 40K client desteğiyle uyumlu olan bu altyapı, yüksek performans ve stabilite vaat eder. Ayrıca, kaynak kodu (source) ile birlikte dağıtılması, geliştiricilerin kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirmeler yapabilmesini kolaylaştırır. Bu da altyapının esnekliğini ve uzun vadeli kullanım potansiyelini artırır.
Altyapının en belirgin özelliklerinden biri, sadece Warrior, Ninja, Sura ve Shaman sınıflarıyla sınırlı kalmayıp, farklı sınıflara ait yeteneklerin diğer karakterlere entegre edilmesidir. Örneğin, bir Sura karakterinin Ninja’ya özgü bazı skilleri kullanabilmesi gibi mekanikler, oyunculara stratejik derinlik kazandırır. Bu tür içerikler, özellikle dengeye dikkat edilerek uygulandığında, oyun içi rekabet ortamını zenginleştirir.
Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta, bu tür altyapıların doğru şekilde test edilmeden canlı sunucuya alınmamasıdır. Kaynak kod üzerinde yapılan değişiklikler, istenmeyen hatalara veya güvenlik açıklarına neden olabilir. Bu nedenle, altyapıyı kullanmadan önce detaylı inceleme ve deneme süreci şarttır.
Bu tarz gelişmiş altyapılar hakkında daha fazla bilgi ve tanıtım paylaşımı için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Forumumuzda aktif olarak paylaşılan altyapı incelemeleri, sunucu duyuruları ve teknik rehberler, Metin2 geliştirici topluluğu için değerli bir kaynaktır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)