The PRNCE - VIP System

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar Selamun Aleyküm:

The PRNC - Arkadaşın VIP Sistemini ararken bunu buldum, Bu olduğu söyleniyor sistemin orjinal dosyalarının.

KİMSENİN EMEĞİNİN HEBA ETMEK İSTEMEM AMA

'e bu sistemi satın almak için defalrca yazmama rağmen hiçbir geri dönüş yapmadı.

Bende kendim arayarak bunu buldum.

Orjinali bu değilse bile hangi filesde ekli olduğunu bilen varsa linkiyle beraber yazsın, ordan söker paylaşırız

Video: { Not : Bunun Vip olanını ve biraz daha geliştirilmişini düşünün 0 }

Link:

V.t:

VirüsTotal.

The PRNCE - VIP Sistemi ile Metin2 Sunucularında Yeni Bir Dönem

Metin2 özel sunucularında gelişmiş yetkilendirme sistemleri, oyuncu deneyimini ciddi anlamda etkilemektedir. The PRNCE - VIP Sistemi, Metin2 geliştiricileri tarafından tasarlanmış güçlü ve esnek bir üyelik yönetimi çözümüdür. Bu sistem, oyuncuların belirli avantajlardan yararlanabilmesini sağlarken, aynı zamanda sunucu sahiplerine gelir elde etme imkanı sunar.

PRNCE Nedir?

PRNCE, Metin2 özel sunucularında kullanılmak üzere geliştirilmiş bir VIP üyelik sistemidir. C++ tabanlı kaynak kodlarla entegre çalışarak, oyunculara VIP seviyesine göre çeşitli bonuslar ve özellikler sunar. Bu sistem, hem oyun içi performansı artırıcı hem de oyuncu sadakatini artırmaya yönelik olarak tasarlanmıştır.

VIP Sisteminin Özellikleri

PRNCE - VIP sistemi ile oyuncular, VIP statüsüne göre aşağıdaki avantajlardan faydalanabilir:

- Ekstra EXP kazanımı
- Arttırılmış drop oranları
- Özel oyun içi yetkiler
- VIP kanallarına erişim
- VIP depo kapasitesi artışı

Teknik Altyapı

Sistem, Metin2 server src üzerinde çalışacak şekilde optimize edilmiştir. C++ script yapıları kullanılarak geliştirilen bu sistem, hem game hem de auth sunucusuna entegre edilebilir. PRNCE, aynı zamanda Python GUI arayüzlerle de kolay yönetim sunmaktadır.

Oyun sunucularında PRNCE - VIP sisteminin kurulumu oldukça kolaydır. Geliştiriciler, mevcut Metin2 compile dosyalarına entegre ederek hızlıca aktif edebilirler. Ayrıca, Martysama gibi popüler kaynak kodlarla da uyumlu çalışmaktadır.

VIP Seviyeleri ve Avantajları

PRNCE sistemine göre VIP üyeler, farklı seviyelere sahip olabilir. Her seviye, oyuncuya özel bonuslar sunar:

VIP 1: Temel bonuslar, küçük EXP ve drop artışı.
VIP 2: Orta seviye bonuslar, ekstra yetkiler.
VIP 3: En yüksek seviye bonuslar, özel roller ve özel efektler.

Sunucu Yöneticisi İçin Kolay Yönetim

PRNCE, admin paneli sayesinde sunucu sahiplerine kolay yönetim sunar. Oyuncuların VIP seviyesini manuel olarak ayarlamak veya otomatik sistem üzerinden yönetmek mümkündür. Bu sayede gelir modeli kurulabilir ve oyuncu sadakati artırılabilir.

Sonuç

The PRNCE - VIP Sistemi, Metin2 özel sunucularında güçlü bir üyelik yönetim aracıdır. Hem teknik hem de kullanıcı dostu yapısıyla, Metin2 geliştiricileri için ideal bir çözümdür.

The PRNCE - VIP System: A New Era for Metin2 Servers

In Metin2 private servers, advanced authorization systems significantly affect the player experience. The PRNCE - VIP System is a powerful and flexible membership management solution designed by Metin2 developers. This system allows players to benefit from specific advantages based on their VIP status while offering server owners opportunities to generate revenue.

What is PRNCE?

PRNCE is a VIP membership system developed for use in Metin2 private servers. Working seamlessly with C++ based source codes, it offers various bonuses and features depending on the player's VIP level. Designed to enhance both in-game performance and boost player loyalty, this system serves dual purposes effectively.

Features of the VIP System

With the PRNCE - VIP system, players can benefit from the following perks according to their VIP status:

- Extra EXP gains
- Increased drop rates
- Special in-game privileges
- Access to VIP channels
- Enhanced VIP storage capacity

Technical Infrastructure

The system is optimized to run on Metin2 server source code. Developed using C++ scripting structures, it can be integrated into both game and auth servers. Additionally, PRNCE supports easy management through Python GUI interfaces.

Installation of the PRNCE - VIP system on game servers is straightforward. Developers can integrate it into existing Metin2 compile files and activate it quickly. Moreover, it is compatible with popular source codes such as Martysama.

VIP Levels and Benefits

According to the PRNCE system, VIP members can have different levels, each providing unique bonuses to the player:

VIP 1: Basic bonuses, minor EXP and drop rate increases.
VIP 2: Mid-level bonuses, additional privileges.
VIP 3: Highest-level bonuses, special roles, and exclusive effects.

Easy Management for Server Admins

Thanks to its admin panel, PRNCE provides server owners with easy management options. It is possible to manually assign VIP levels to players or manage them automatically. This enables the establishment of revenue models and enhances player loyalty.

Conclusion

The PRNCE - VIP System is a robust membership management tool for Metin2 private servers. With its technical and user-friendly design, it is an ideal solution for Metin2 developers.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)