TR'YE YENİ GELEN KOSTÜM SETİ (5 KARAKTER) + İCON

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

unknown.png

TR'ye Yeni Gelen Kostüm Seti (5 Karakter) + Icon

Metin2 dünyasında grafiksel yenilikler ve özelleştirme imkanları her zaman oyuncuların dikkatini çekmiştir. Özellikle kostüm setleri, hem estetik hem de oyun içi statü göstergesi olarak büyük önem taşır. Bu sebeple TR'ye yeni gelen kostüm seti, hem mevcut karakterlerin hem de yeni başlayanların ilgisini çekecek niteliktedir. Bu kostüm seti, 5 farklı karaktere özel olarak tasarlanmıştır ve her biri ayrı bir ikon (icon) ile desteklenmiştir. Bu sayede hem karakterlerin görünümüne hem de kullanıcı arayüzüne önemli katkılar sağlamaktadır.

Kostüm Setinin Özellikleri

Yeni kostüm seti, Metin2 3D modelleme teknolojisiyle optimize edilerek geliştirilmiştir. Bu sayede hem yüksek detay seviyesi hem de performans dostu bir yapı sunulmuştur. Her bir kostüm, karakterlerin hareketlerine uyumlu olacak şekilde özel olarak rigging ve animation süreçlerinden geçirilmiştir. Ayrıca kostümün dokusu (texture), UV mapping sayesinde daha net ve net bir şekilde aktarılmıştır.

5 Karakter İçin Özelleştirilmiş Tasarım

Bu kostüm seti, Metin2’de yer alan 5 farklı karakter sınıfı için özelleştirilmiştir. Her karakter sınıfı için ayrı ayrı düşünülmüş olan kostümler, hem oyun içi kimliği güçlendiriyor hem de karaktere özel bir hava katarak deneyimi artırıyor. Bu karakterler şunlardır:

- Süvari
- Ninja
- Şaman
- Lycan
- Skorpion

Icon Desteği ve Arayüz Entegrasyonu

Her kostüm seti için özel olarak tasarlanmış icon dosyaları, kullanıcı arayüzünü daha estetik hale getirmektedir. Bu ikonlar, karakter seçimi ekranında veya oyun içi menülerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Metin2 texture ve skin sistemleriyle tam uyumlu olan bu ikonlar, kolayca entegre edilebilir ve oyun deneyimini zenginleştirir.

Model Edit ve Kurulum Kolaylığı

Kostüm seti, GR2[/COORD] ve Granny3D formatlarında gelmektedir. Bu sayede hem 3ds Max hem de Blender ortamında kolayca düzenlenebilir. Aynı zamanda import ve export işlemleri de sorunsuz şekilde yapılabilmektedir. Metin2 model replace işlemleri için de ideal bir yapı sunmaktadır. Metin2Lobby üzerinden bu kostüm setlerine ulaşabilir ve kendi sunucunuza özel olarak entegre edebilirsiniz.

Özel Efekt ve Görsel Geliştirmeler

Yeni kostüm seti, sadece dış görünüm değil aynı zamanda effect model entegrasyonuyla da desteklenmektedir. Bu sayede karakterinizi özel efektlerle daha da özelleştirebilirsiniz. Ayrıca görsel mod paketleriyle birlikte kullanıldığında, Metin2 visual mod[/COORD] deneyimi daha da zenginleşmektedir. Bu tür modlamalar, oyunun atmosferini değiştirecek kadar güçlüdür.

Sonuç

TR'ye yeni gelen bu kostüm seti, Metin2 oyununda hem estetik hem de teknik olarak önemli bir adım atmaktadır. 5 karaktere özel olarak tasarlanan kostümler ve bunlara eşlik eden ikonlar, hem oyun içi hem de arayüz deneyimini ciddi anlamda artırmaktadır. Metin2 model edit konusunda uzmanlaşmış kullanıcılar için ise bu set, yeni projeler geliştirmek için harika bir başlangıç noktası olabilir.

New Costume Set Released in TR (5 Characters) + Icon

In the world of Metin2, graphical updates and customization options have always drawn attention from players. Especially costume sets are important both aesthetically and as a status symbol within the game. For this reason, the new costume set released in TR will attract interest from both existing characters and newcomers. This costume set has been specially designed for 5 different characters and each comes with its own icon. This provides significant contributions to both the appearance of the characters and the user interface.

Features of the Costume Set

The new costume set has been developed using Metin2 3D modeling technology, providing both high detail levels and performance-friendly structure. Each costume has been specially rigged and animated to match character movements. Furthermore, the texture of the costume has been transferred clearly thanks to UV mapping.

Custom Design for 5 Characters

This costume set is customized for 5 different character classes in Metin2. The costumes designed specifically for each character class strengthen the in-game identity while adding a unique feel to the character, enhancing the overall experience. These characters are:

- Cavalry
- Ninja
- Shaman
- Lycan
- Scorpion

Icon Support and Interface Integration

Each costume set comes with specially designed icon files, making the user interface more aesthetic. These icons are designed for use on the character selection screen or within in-game menus. Compatible with Metin2 texture and skin systems, these icons can be easily integrated and enrich the gaming experience.

Model Edit and Easy Installation

The costume set comes in GR2 and Granny3D formats. This allows easy editing in both 3ds Max and Blender. Additionally, import and export processes can be performed seamlessly. It also offers an ideal structure for Metin2 model replace operations. You can access these costume sets via Metin2Lobby and integrate them into your own server.

Special Effects and Visual Enhancements

The new costume set is not only about external appearance but also supports effect model integration. This allows you to further customize your character with special effects. When used together with visual mod packs, the Metin2 visual mod experience becomes even richer. Such modifications are powerful enough to change the atmosphere of the game.

Conclusion

This new costume set released in TR takes a significant step both aesthetically and technically in the Metin2 game. The costumes designed specifically for 5 characters, along with their accompanying icons, significantly enhance both in-game and interface experiences. For users specialized in Metin2 model edit, this set can serve as a great starting point for developing new projects.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt