Varsa Rep.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Vanilla COSTUM REGAL Nedir?
Metin2 dünyasında özelleştirme, özellikle 3D modelleme ve görsel efektler açısından büyük bir önem taşır. Bu bağlamda Vanilla COSTUM REGAL, oyuncuların karakterlerine özel kostümler kazandırmalarını sağlayan özel bir model setidir. Bu kostüm paketi, Vanilla (orijinal) Metin2 yapısına sadık kalınarak geliştirilmiş, ancak görsel açıdan yeniliklerle zenginleştirilmiştir.
Vanilla COSTUM REGAL, özellikle Metin2 3D modelleme konusunda uzmanlaşmış geliştiriciler tarafından tasarlanmıştır. Bu paket, hem estetik hem de teknik olarak dikkat çeker. Kullanılan GR2 formatı sayesinde model uyumu ve performans dengesi ideal seviyededir.
Vanilla COSTUM REGAL Özellikleri:
Bu kostüm seti, oyuncuların karakterlerini özelleştirmelerine olanak tanırken, aynı zamanda sunucu sahipleri için de yeni içerik üretmeyi kolaylaştırır. Paket içinde bulunan modeller, 3DS Max ya da Blender gibi yazılımlarla düzenlenebilir. UV mapping ve texture işlemleri, görsel kaliteyi maksimum seviyeye çıkarır.
UYARI: Bu tür kostüm paketlerinin doğru şekilde entegre edilmesi için, Metin2 model import ve export süreçleri hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Aksi takdirde model çakışmaları veya hatalar oluşabilir.
Kullanımı ve Entegrasyon
Vanilla COSTUM REGAL paketi, doğrudan sunucu dosyalarına entegre edilebilir. Gerekli model replace işlemleri yapıldığında, oyuncular paketteki kostümleri karakterlerine giydirebilir. Paket, NPC veya monster modelleriyle de uyumlu çalışabilir.
Paket, eterpack formatında da kullanılabilir. Bu sayede daha fazla görsel içerik bir araya getirilebilir. Martysama veya diğer Metin2 development araçlarıyla birlikte kullanıldığında, kullanıcılar daha gelişmiş özelleştirme imkanlarından yararlanabilir.
Neden Vanilla COSTUM REGAL?
Orijinal Metin2 havasını koruyan ama görsel açıdan yenilikçi bir yaklaşım isteyen oyuncular için Vanilla COSTUM REGAL, harika bir tercihtir. Hem teknik hem de estetik olarak dengeli bir yapı sunar. Ayrıca, Metin2 character model ve item model tasarımlarında ilham kaynağı olabilir.
Sonuç
Vanilla COSTUM REGAL, Metin2 oyun deneyimini zenginleştirmek isteyenler için önemli bir araçtır. Görsel kalitesi, kolay entegrasyonu ve özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeker. Metin2 sunucularında farklılık yaratmak isteyen geliştiriciler için bu paket, değerli bir kaynaktır.
What is Vanilla COSTUM REGAL?
In the world of Metin2, customization holds great importance especially in terms of 3D modeling and visual effects. In this context, Vanilla COSTUM REGAL is a special model set that allows players to add unique costumes to their characters. This costume package has been developed while staying faithful to the original Metin2 structure, but enriched with visual innovations.
Vanilla COSTUM REGAL is designed by developers specialized in Metin2 3D modeling. The package stands out both aesthetically and technically. Thanks to the GR2 format used, model compatibility and performance balance are at an ideal level.
Features of Vanilla COSTUM REGAL:
This costume set allows players to customize their characters while also facilitating content creation for server owners. The models included in the package can be edited using software such as 3DS Max or Blender. UV mapping and texture processes maximize visual quality.
WARNING: Proper integration of such costume packages requires knowledge about Metin2 model import and export processes. Otherwise, model conflicts or errors may occur.
Usage and Integration
The Vanilla COSTUM REGAL package can be directly integrated into server files. After necessary model replace operations are completed, players can equip the costumes within the package to their characters. The package can also work compatibly with NPC or monster models.
The package can also be used in eterpack format, allowing more visual content to be combined. When used together with tools like Martysama or other Metin2 development tools, users can benefit from more advanced customization options.
Why Vanilla COSTUM REGAL?
Vanilla COSTUM REGAL is an excellent choice for players who want to preserve the original Metin2 atmosphere but desire a visually innovative approach. It offers a balanced structure both technically and aesthetically. Additionally, it can serve as inspiration in Metin2 character model and item model designs.
Conclusion
Vanilla COSTUM REGAL is an important tool for those looking to enhance the Metin2 gaming experience. With its visual quality, easy integration, and customizable nature, it draws attention. For developers wanting to create uniqueness on Metin2 servers, this package is a valuable resource.