[VİDEOLU]Otomatik Pack[Auto Patcher] - Yeni Tasarım & Yeni Anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 45

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Selamun Aleykum Arkadaşlar.

Otomatik Pack[Auto Patcher]'ın Ne Olduğunu Biliyorsunuz.
Önceki Konumda Yapan Arkadaşlarda Oldu Yapamayan Arkadaşlarda Oldu.
Tasarımı Beğenenlerde Oldu Beğenmeyenlerde Oldu.
Şimdi Yeni Tasarım ve Yeni Anlatımımla Çok Daha Şık Bir Otomatik Pack[Auto Patcher] Sergilicem.
Umarım Sizde Beğenirsiniz.

Özellikler;
Ftp Yoluyla Pack Güncelleştirme(Auto Patcher Her Açıldığında Günceller)
Ftp Yoluyla Auto Patcher Tasarımı Değiştirme, Arka Plan, Butonlar, Yazılar vs.
Auto Patcher Haberlerinde Kayıt Ol , Facebook ve Oyuna Uygun Yazı Eklendi.

Dosya Linkleri ve Anlatım;
Yazılı Anlatım Dosyanın İçerisinde Mevcut.
Toplam 4 Klasör , 2'sinde Anlatım Vardır.

İlk Olarak Virüs Tarama Sonuçlarını Göstereyim
Kendi PC'mde Taradım

////

Video'yu
Youtube'den İzlemek İçin
[ RESME TIKLAYIN ]

Dosyayı
Dosya.TC'den İndirmek İçin
[ RESME TIKLAYIN ]

Dosyayı
Hotfile'den İndirmek İçin
[ RESME TIKLAYIN ]

Auto Patcher'den Bi Görüntü;

9nfln.png

Dosya İçindeki Yazılı Anlatımlara ve Videolu Anlatıma Rağmen
Yapamıyorsanız Şu Adresten Bana Ulaşabilirsiniz;

Msn'de Sorun Yaşıyorum Giremiyorum.
O yüzden Facebook'tan Ekleyebilirsiniz
veya Özelden mesaj atabilirsiniz

SADECE BİR YORUM ' BİR TEŞEKKÜR YETERLİDİR...
EMEĞE SAYGINIZ OLSUN...

[VİDEOLU]Otomatik Pack[Auto Patcher] - Yeni Tasarım & Yeni Anlatım
Metin2Lobby olarak kullanıcılarımızın daha kolay ve hızlı bir şekilde Metin2 client ve pack sistemlerini yönetebilmesi için geliştirdiğimiz Otomatik Pack sistemi artık tamamen yenilenmiş durumda. Bu sistem sayesinde Metin2 client yama, paket güncelleme ve yeni pack indirme süreçleri çok daha basitleştirildi.
Eski sistemde kullanıcılar genellikle manuel yamalarla uğraşırken, bu yeni sistem sayesinde tüm süreçler otomatikleştirildi. Artık client dosyaları eksikse veya eskiyse, otomatik olarak en güncel versiyon karşıdan indirilip entegre ediliyor. Bu sayede kullanıcılar teknik zorluklarla uğraşmadan doğrudan oyuna giriş yapabiliyor.
Yeni tasarım ile birlikte kullanıcı arayüzü de büyük ölçüde geliştirildi. Artık daha sade ve anlaşılır bir arayüz sayesinde Metin2 client yama işlemleri daha kolay hale getirildi. Kullanıcılar, hangi sürümde olduklarını ve ne kadarının yüklendiğini takip edebiliyor. Ayrıca sistem, client dosyalarında meydana gelen küçük değişiklikleri de otomatik olarak fark edip yamalıyor.
Bu sistem özellikle PvP serverları için oldukça faydalı. Oyuncular, her gün değişen efektler, skinler ve sistemler nedeniyle client'ı sık sık değiştirmek zorunda kalabiliyor. Otomatik yama sistemi sayesinde bu süreç çok daha hızlı ve sorunsuz hale geldi.
Yeni anlatımla birlikte kullanıcılar, nasıl kurulacağını ve nasıl çalıştığını daha net şekilde anlayabiliyor. Video anlatım sayesinde adımlar takip edilebilir ve herkes kolayca kurulum yapabilir. Metin2 pack dosyalarının açılması ve düzenlenmesi konusunda da bilgi veriliyor. Bu sayede kullanıcılar kendi client'larını kişiselleştirebilir.
Otomatik pack sistemi aynı zamanda Metin2Dev ve MartySama gibi gelişmiş client sistemleriyle de uyumlu çalışmaktadır. Bu sayede hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar sistemi rahatça kullanabiliyor. Client hatalarını giderme konusunda da destek sağlıyor.
Eğer siz de Metin2 client sistemleriyle ilgili sorun yaşıyorsanız, Metin2Lobby tarafından sunulan otomatik yama sistemi ile bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Sistem güvenli, hızlı ve sürekli güncellenmektedir. Paket açma, client yama ve diğer işlemler için Metin2Lobby sitesini ziyaret edebilirsiniz.

[VIDEO TUTORIAL]Automatic Pack[Auto Patcher] - New Design & New Explanation
At Metin2Lobby, we have completely renewed our Automatic Pack system to allow users to manage their Metin2 clients and packs more easily and quickly. Thanks to this system, processes like Metin2 client patching, package updates, and downloading new packs have been significantly simplified.
While users previously had to deal with manual patches, all these processes are now automated. If client files are missing or outdated, the latest version is automatically downloaded and integrated from the server. This allows users to enter the game directly without dealing with technical difficulties.
Together with the new design, the user interface has also been greatly improved. With a simpler and clearer interface, Metin2 client patching processes have become easier. Users can track which version they are on and how much has been loaded. Additionally, the system automatically detects and patches minor changes in client files.
This system is especially useful for PvP servers. Players often need to frequently change their client due to daily updates like effects, skins, and systems. With the automatic patching system, this process has become much faster and smoother.
With the new tutorial, users can better understand how to install and operate the system. The video tutorial allows users to follow steps easily and everyone can perform the installation effortlessly. Information about how to open and edit Metin2 pack files is also provided, allowing users to customize their own clients.
The automatic pack system also works seamlessly with advanced client systems such as Metin2Dev and MartySama. This allows both beginners and experienced users to use the system easily. It also provides support for fixing client errors.
If you're experiencing issues with Metin2 client systems, you can resolve them using the automatic patching system offered by Metin2Lobby. The system is secure, fast, and continuously updated. Visit Metin2Lobby for unpacking, client patching, and other operations.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt