www.Adoxmetin2.com Editsiz WS Lik Serverimiz Açılmıştır.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
silindi​

Editsiz WS Lik Serverimiz Açılmıştır!

Sevgili Metin2 oyuncuları, heyecan verici bir duyurumuz var! adresinden hizmet vermeye başlayan yeni serverımız tamamen editsiz ve WS lik yapıyla oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu sunucu; orijinal Metin2 deneyimini arayan, klasik oyun mekaniklerine bağlı kalmak isteyen ve rekabetçi PvP ortamında yeteneklerini sınayacak oyuncular için özel olarak tasarlandı.

Editsiz ne demek? Editsiz sunucu, oyun dosyalarında herhangi bir değişiklik yapılmadığı anlamına gelir. Yani neither client-side modifikasyon ne de sunucu tarafında dengesiz güçlendirmeler bulunmaz. Tüm karakter sınıfları, beceriler ve eşyalar orijinal Metin2 mantığıyla çalışır. Bu da oyunun adil ve stratejik yönünü ön plana çıkarır.

WS Lik nedir? WS (Warrior Skill) lik sistem, oyuncuların Warrior sınıfının becerilerini diğer sınıflara da aktarabildiği bir yapıdır. Ancak AdoxMetin2’de bu sistem dengeli şekilde uygulanmış olup, oyun içi denge bozulmamıştır. Bu sayede oyuncular hem çeşitlilik sağlar hem de kendi oynama tarzlarını özgürce geliştirirler.

Neden AdoxMetin2? Sunucumuzda günlük bakım, haftalık etkinlikler ve aktif bir yönetim ekibiyle oyunculara kesintisiz hizmet sunulmaktadır. Ayrıca anti-hile sistemiyle adil bir PvP ortamı sağlanmakta, drop oranları dengeli ve oyuncu dostu seviyededir.

Tanıtımınızı Buradan Yapabilirsiniz! Server tanıtımınızı geniş bir kitleye ulaştırmak istiyorsanız, Metin2Lobby.com üzerinden ücretsiz olarak tanıtım konusu oluşturabilirsiniz. Forumumuz, Türkiye’nin en aktif Metin2 tanıtım platformudur ve yüzlerce oyuncu tarafından her gün ziyaret edilmektedir.

Hemen katılın, unutulmaz bir Metin2 deneyimi yaşayın!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt