xCugo Server Files Hırsızlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 32

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Oncelikle Sayın Turkmmo Ekipi Ve Yonetilieri Sozume Girmeden Önce Herkese Saygılarımı Sunarım:rolleyes:

Oncelikle Başımdan Geçen Konuyu Anlatıcam Yazın Bir Pvp Server Açtım Neon Filesini Muhamet Öz Yani Turkmmo Adı İle Dersek
Adı İle Geçiyor Actıgım Serverin Filesini Arkadaşımız Neon Mt2 Filesini Kulandım Ve +50 Online Gordüm Fakat +20 Acık Vardı Tiçraet Bugu Olsun vb Neyse Biz Serveri Bakıma Aldık ve Düzelten İsim Aradık Sonunda Bulduk Turkmmo Adı İle Gerçek Adı Yusuf Eroğlu Arkaadasımıza Bankadan 100TL Bir Miktar Attık Arkadaşımız Kesinti Oldu dedi ve 87 atılı Zaten Arkadasa 75 Atcaktık Fakat Bozduradımım Parayı 100 Yolladım ilk Olarak Soyleyin Sayın Yonetıcıler 12TL Hangi Banka Keser Ve İstediği Bankaya Attım Başka Bir Atm den Değil Ve Anlaşyık Oynu Bugsuz Ve Walpaper Hile Koruması atuoc pack Vb Şeyler Yapıp Vercekti Evet Arkadaş Verdi Buraya Kadar Bunada Eyw SONRA Sv Saldırı Oldu Bende Bundan Dolayı Kapatım ve Bana Sv Yedekleri+Filesi Verdi Fakat Bugün Filesi Kuruyorum Sv nin Yukarısında Yani Kapatma X olduğu Köşenin Sonunda Muhammed Öz
Neon Desing Yazıyor Ve Oyunda Baştan HP Sorunu var filesde düzelt dedik fakat sv filesinde Bu Düzeltilmedi :confused: Ayrıca Tiçaret Temasında Türkmmodan Adını Vermek İstemediğimiz Bir Arkadaşın Adı Yazılıyor Sizce Bu Server Düzeltilmiş mi ? :confused: Ve Tiçaret Sisteminde Acık Var Kısaca Konumuza Gelelim Sayın Türkmmo EKİPİ Ve Saygın Yonetiçiler Arkadaşımız Filesini Devir Etmemiştir Ve Attığı Filesi Tek Ben Değil Türkmmoda Kimse Kuramamaıştır Sonuçuna Gelirsek Sayın Türkmmo Arkadaşımız Sanal Sitede Filesini Düzgünce Kur İşimize Bakalım Dedimde Sovuyor Rica Ve Arz Ederim Turkmmo Ekibi Bu Arkadaşın Neyine TM Üyelik Verilmiştir? Lütfen Gerekeni Yapın

Not: Serveri Kurup Bitirdiği Zaman Hp Sorunu Tiçaret Sorunu ve Bir Kaç Sorun Vardı ama Serverim Açılıyordu Ve Yalansız +150 Gördüm Fakat Bu Filesin Packleri Ve Yedekleri Şuanda Kurulmuyor Yani Türkmmoda Hiç Bir TM Üyeliği Olan Arkadaşımız Kuramaştır Konuyu Yanlış Yere Açtıysan Ozur Dilerim Ve Konuyu Lütfen Kapatmayın gerken Yere Taşıyın Şimdiden Teşekkür Ederim...
xCugo Server Files Hırsızlığı: Metin2 Geliştirici Topluluğunda Güvenlik Uyarısı

Metin2 özel sunucu sahipleri ve geliştiricileri arasında son dönemde sıkça gündeme gelen bir konu, xCugo adlı geliştiriciye ait sunucu dosyalarının (Server Files) çalınması olayıdır. Bu durum sadece bireysel bir hırsızlık vakası değil, aynı zamanda tüm topluluğun yazılım güvenliği ve etik kullanım anlayışı açısından ciddi bir uyarı niteliğindedir.
xCugo Server Files, uzun süredir Metin2 özel sunucu geliştirme ekosisteminde dikkat çeken, optimize edilmiş yapılar ve özgün içerikler barındıran bir sistemdir. Geliştiricisi tarafından yıllarca süren emek ve bilgi birikimiyle şekillendirilen bu dosyalar, açık kaynak değildir ve ticari amaçla paylaşılması yasaktır. Ancak bazı kötü niyetli kişiler, bu dosyaları izinsiz şekilde kopyalayıp kendi sunucularında kullanmakta hatta satmaya bile çalışmaktadır.
Bu tür eylemler hem yasal hem de etik açıdan kabul edilemezdir. xCugo'nun yaptığı açıklamalara göre, çalıntı dosyalar genellikle güvenlik açıkları içerir ve orijinal sürümden farklı olarak zararlı kodlar barındırabilir. Bu da sunucu sahiplerinin oyuncularını riske atmasına neden olur.
Metin2Lobby.com olarak, topluluğa sunduğumuz her içeriğin etik ve yasal çerçevede olmasını önemsiyoruz. Bu nedenle, izinsiz olarak dağıtılan xCugo Server Files’ı kullanan veya paylaşan sunucular hakkında bilgi sahibiyseniz, lütfen ilgili platformlarda raporlama yapınız. Aynı zamanda, sunucu dosyası seçimi yaparken mutlaka orijinalliğini ve lisans durumunu araştırınız.
Geliştiricilere saygı göstermek, Metin2 özel sunucu ekosisteminin sağlıklı kalmasının temelidir. Emek hırsızlığına karşı hep birlikte durmalıyız. Unutmayın: Kaliteli bir sunucu sadece güzel görünüşle değil, sağlam temellerle de inşa edilir.
— Metin2Lobby.com Ekibi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt