Xtrackers ile kendi Packinizi Kendiniz yapn!! Videolu Anlatm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 24

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar Amacım Emek Hırsızlığı Yapmak Değil ! Bu Konuyu Daha Önce Görmüştüm Ama İyi Anlatılmadığını Gördüm Ve Bende Videolu Bir Anlatım Yaptım Umarım İşinize Yarar..

İlk Önce Programdan Biraz Bahsedeyim.

• <li data-xf-list-type="ul">Xtrackers Programı (eix - epk) - (item_proto) dosyalarını açmaktadır.

2lthny10.gif

Anlatım :

1. İlk önce dosyamızı rardan çıkartalım. (Klasöre Çıkartın)
2. Düzenleyeceginiz pack dosyasını EIX - EPK formatında olması lazımdır
yoksa açılmaz !
3. Mesela Ben "locale_tr" adlı dosyayı editlicem onun için iki dosyayıda
kopyalıyoruz ve extractor programının yanına atıyoruz.
4. Sonra Extractor programını açıyoruz ve epk \ eıx yazan bölüme tıklıyoruz
5. Archive bölümüne dosyanın adını yazıyoruz ben "locale_tr" yi açıcam ondan
locale_tr yazıcam.
6. Yazdıktan sonra Extract! butonuna tıklıyoruz ve bekliyoruz.
7. Sonra " Erfolgreich Entpackt! / Successfully extracted! " yazıcak tamama
basıyoruz.
8. Extractor klasörünün içinde "Source" adlı bir klasör oluşacaktır bu klasöre
giriyoruz
9. Evet Ben locale_tr dosyasını açtım ve içinde bunlar varmış :)
10. locale_tr packinde gm logosunu , oyunun giriş resimlerini , oyun içindeki
bazı yazıları, kelimeleri sansürleme ( yani küfür yazdıgında ****** Bu şekilde
gözükmesi)bazı itemlerin isimlerini ve bir kaç özellik daha var.
11. Ben oyuna giriş resimlerini değiştiricem.
12. ui klasörüne giriyoruz burda 3 resim var bunları değiştiriyoruz. Resimlerin
adları "login" , "serverlist" , "select"

Login : Oyuna girişteki resim.
select : karakter seçerken arkaplan resmi.
serverlist : server seçerken arkaplan ama genelde gözükmüyor.
Ben Düzenlemiştim siz resminizi atarken adını login yapın ve atın !!
13. Düzenledikten Sonra geri geliyoruz tekrar programa tıklıyoruz dosyanın
adını yazıyoruz ve bu sefer alttaki "Pack!" butonuna tıklıyoruz ve bekliyoruz
14. Sonra Bilgisayarım &gt; C ye giriyoruz orda extract adlı bir dosya vardır
hazırladığınız pack o klasörün içine gelmiştir :)

2lthny10.gif

Videolu Anlatım
[GAMESELF]ada47213d06bbd67c2c[/GAMESELF]

2lthny10.gif

Resimli Anlatım

9748.jpg

9787.jpg

2lthny10.gif

17435026.png

Direkt İndir :
Dosyayı İndir :
Alternatif Link :
Alternatif Link 2 :
Alternatif Link 3 :
Alternatif Link 4 :

Linkler Sürekli Güncelleniyor..

Bir Teşekkür Etmek Yeterlidir..

İyi Forumlar..
Xtrackers ile Metin2 Client Pack'inizi Kendi Başınıza Oluşturun!

Metin2 oyun dünyasında özelleştirilmiş client'lar ve pack'ler, oyuncuların daha keyifli ve farklı bir deneyim yaşamasını sağlar. Özellikle PvP sunucularında aktif olan oyuncular için kendi client'larını oluşturmaları, hem görsel hem de fonksiyonel olarak avantaj sağlayabilir. Bu yazıda, Xtrackers adlı güçlü aracı kullanarak kendi Metin2 client pack'lerinizi nasıl oluşturacağınızı adım adım anlatacağız. Bu rehber sayesinde hem paketinizi özelleştirebilir hem de video destekli anlatımla süreci kolayca takip edebilirsiniz.

Xtrackers Nedir?
Xtrackers, Metin2 client'ları düzenlemek ve özelleştirmek için geliştirilmiş güçlü bir araçtır. Bu aracın yardımıyla mevcut client dosyalarını açabilir, değiştirebilir, efekt, arka plan, ses, UI ve diğer bileşenleri özelleştirebilirsiniz. Xtrackers, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar tarafından kolayca kullanılabilir.

Neden Kendi Pack'ınızı Oluşturmalısınız?
Özel bir Metin2 client pack oluşturmak birçok avantaj sağlar:

- Oyunda daha iyi performans.
- Daha estetik ve modern arayüz.
- Göz yoran efektlerden uzak, sade tasarımlar.
- PvP savaşlarında avantaj sağlayabilecek UI değişiklikleri.
- Sunucuya özel eklentiler ve modlar entegrasyonu.

Video Anlatım ile Uygulamalı Eğitim
Bu makalemizde Xtrackers kullanarak pack oluşturma işlemini videolu olarak anlatacağız. Böylece görsel destekle süreci daha net takip edebilirsiniz. Videoda şu konulara yer verilecektir:

- Xtrackers programının indirilmesi ve kurulması.
- Mevcut bir client dosyasının açılması.
- Arka plan, ses ve efekt dosyalarının değiştirilmesi.
- UI dosyaları üzerinde değişiklikler yapma.
- Yeni texture ve skin dosyalarının eklenmesi.
- Pack dosyasının dışa aktarılması ve test edilmesi.

Metin2 Client Dosyaları Nasıl Açılır ve Düzenlenir?
Metin2 client dosyaları genellikle .gr2, .msc, .mct gibi özel formatlarda gelir. Xtrackers bu dosyaları açarak düzenlemenize izin verir. Örneğin, bir UI dosyasını açıp buton konumlarını veya renk paletini değiştirebilirsiniz. Aynı şekilde texture dosyalarını değiştirerek karakter görünümünü özelleştirebilirsiniz.

Xtrackers ile Pack Oluşturma Adımları

1. Xtrackers Programını İndirin: Güvenilir kaynaklardan Xtrackers aracını indirin ve bilgisayarınıza kurun.

2. Client Dosyasını Açın: Xtrackers üzerinden mevcut bir client dosyasını (.eix, .epk gibi) açın.

3. Dosya Değişiklikleri Yapın: Gerekli dosyaları seçerek içeriğini düzenleyin veya yeni dosyalar ekleyin.

4. Değişiklikleri Kaydedin: Tüm değişiklikleri yaptıktan sonra projeyi kaydedin.

5. Pack Dosyası Oluşturun: Projenizi dışa aktararak kendi özgün client pack’inizi oluşturun.

6. Test Edin: Oluşturduğunuz pack’i Metin2 oyununda test ederek hataları kontrol edin.

Xtrackers ile Metin2 Client Pack Paylaşımı
Oluşturduğunuz client pack'i forumlar veya paylaşımcı siteler üzerinden toplulukla paylaşabilirsiniz. Özellikle Metin2Lobby gibi platformlar, bu tür içeriklerin paylaşımı için idealdir. Paylaştığınız pack’lerle topluluğa katkı sağlarken, kendi markanızı da oluşturabilirsiniz.

Yardımcı Olabilecek Tavsiyeler
- Xtrackers kullanımında ilk başta zorlanabilirsiniz. Ancak bolca pratik yaparak kolayca alışabilirsiniz.
- Mevcut client pack'ler üzerinden örnek çalışarak öğrenmenizi hızlandırabilirsiniz.
- Hata ayıklama ve güncelleme süreçlerini ihmal etmeyin.

Sonuç
Xtrackers ile kendi Metin2 client pack’inizi oluşturmak artık çok daha kolay. Hem teknik becerilerinizi geliştirmenizi hem de oyun deneyiminizi kişiselleştirmenizi sağlar. Video destekli anlatımlarla süreci daha verimli hale getirebilirsiniz. Metin2Lobby gibi platformlar aracılığıyla bu içerikleri paylaşarak topluluğa katkıda bulunabilirsiniz.

Create Your Own Metin2 Client Pack with Xtrackers!

In the world of Metin2, customized clients and packs provide players with a more enjoyable and unique gaming experience. Especially for active PvP server players, creating their own client can offer both visual and functional advantages. In this article, we will guide you step-by-step on how to create your own Metin2 client pack using the powerful tool called Xtrackers. With this tutorial, you can customize your pack and follow the process easily through video-supported explanations.

What is Xtrackers?
Xtrackers is a powerful tool developed to edit and customize Metin2 clients. With its help, you can open existing client files, make changes, and customize effects, backgrounds, sounds, UI, and other components. Thanks to its user-friendly interface, Xtrackers can be used easily by both beginners and experienced users.

Why Should You Create Your Own Pack?
Creating a custom Metin2 client pack offers several benefits:

- Better performance in-game.
- More aesthetic and modern interfaces.
- Clean designs without eye-straining effects.
- UI modifications that may give an advantage in PvP battles.
- Integration of server-specific additions and mods.

Practical Training with Video Tutorial
In this article, we will explain how to create a pack using Xtrackers through a video tutorial. This way, you can follow the process more clearly with visual support. The video will cover the following topics:

- Downloading and installing the Xtrackers application.
- Opening an existing client file.
- Replacing background, sound, and effect files.
- Making changes to UI files.
- Adding new texture and skin files.
- Exporting the pack file and testing it.

How to Open and Edit Metin2 Client Files?
Metin2 client files usually come in special formats like .gr2, .msc, .mct. Xtrackers allows you to open and edit these files. For instance, you can open a UI file and adjust button positions or color palettes. Similarly, you can change character appearances by replacing texture files.

Steps to Create a Pack with Xtrackers

1. Download Xtrackers Application: Download Xtrackers from reliable sources and install it on your computer.

2. Open a Client File: Open an existing client file (.eix, .epk, etc.) via Xtrackers.

3. Make File Modifications: Select necessary files and edit their content or add new files.

4. Save Changes: Save the project after completing all modifications.

5. Generate Pack File: Export your project to create your original client pack.

6. Test It: Test your created pack in the Metin2 game to check for errors.

Sharing Your Metin2 Client Pack with Xtrackers
You can share your created client pack with the community via forums or sharing sites. Platforms like Metin2Lobby are ideal for sharing such content. By sharing your packs, you contribute to the community while building your own brand.

Helpful Tips
- You might find Xtrackers challenging at first, but with practice, you'll quickly get the hang of it.
- Learning by working on existing client packs can accelerate your progress.
- Don't neglect debugging and updating processes.

Conclusion
Creating your own Metin2 client pack with Xtrackers is now easier than ever. It helps improve your technical skills while personalizing your gaming experience. You can enhance the process with video tutorials. Sharing this content via platforms like Metin2Lobby allows you to contribute to the community.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)