XxZeMaHSeRxX - Plechito Infernal coven costumes Full Set

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 66

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Şuan hiçbi yerde yoktur bu en sondan 1 önceki kostüm seti herşeyi ile icon kostüm efekt kanat full sizlerle.
İyi kullanımlar. :)
costume_5.jpg

İNDİR:
VT:

For
XxZeMaHSeRxX - Plechito Infernal Coven Costumes Full Set

Metin2 Lobby olarak, Metin2 oyunu için geliştirilen yüksek kaliteli 3D model içeriklerine odaklanıyoruz. Bu bağlamda, XxZeMaHSeRxX tarafından tasarlanan Plechito Infernal Coven Costumes Full Set, oyun içinde karakterinize görsel olarak harika bir farklılık katıyor. Bu kostüm seti, Metin2 sunucularında hem dikkat çekici hem de estetik açıdan etkileyici bir tercih olabilir.

Plechito Infernal Coven Kostüm Setinin Özellikleri:
Bu kostüm seti, Metin2 karakterleriniz için özel olarak hazırlanmış, full body bir görünüme sahip. Hem erkek hem de kadın karakterler için uyumlu olacak şekilde tasarlanmış. Metin2 3D modelleme tekniklerine uygun olarak geliştirilmiş ve oyun içi performansı optimize edilmiştir. Kostümün her parçası ayrı ayrı model edilerek detaylı bir şekilde işlenmiş. UV mapping, texture ve mesh süreçleri titizlikle uygulanmıştır.

Model Formatı ve Uyumlu Araçlar:
Bu kostüm seti, GR2 formatında gelmekte olup, Metin2 GR2 dosyalarıyla uyumlu çalışmaktadır. Aynı zamanda Granny3D formatında da dönüştürülmeye uygundur. Blender veya 3DS Max gibi popüler modelleme programlarıyla kolayca düzenlenebilir. Metin2 model edit işlemleri için idealdir. Import ve export işlemleri sırasında herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Kullanım Kolaylığı ve Kurulum:
Kostüm seti, Metin2 custom model sistemine entegre edilebilir şekilde paketlenmiştir. Eterpack veya model pack olarak sunucuya entegre edilebilir. Paket içeriği, Metin2 model replace işlemlerinde kolaylık sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır. Kurulum sırasında Metin2 development model süreçleri takip edilmiştir. Martysama model tarzında detaylı kontrol ve testler yapılmıştır.

Görsel Etki ve Oyun Deneyimi:
Plechito Infernal Coven kostümü, oyun içinde karakterinize mistik ve karanlık bir hava katar. Karanlık temalı efektler, karakterinizi diğer oyunculardan ayıran güçlü bir görsel kimlik kazandırır. Metin2 visual mod kategorisinde değerlendirilebilecek bu kostüm, hem PvP hem de PvE ortamlarında karakterinizi öne çıkarır. Texture kalitesi ve mesh detayları sayesinde oyun içi renderlama oldukça net ve akıcıdır.

Neden XxZeMaHSeRxX?
XxZeMaHSeRxX, Metin2 3D model alanında uzmanlaşmış bir tasarımcıdır. Metin2 monster model, character model, NPC model gibi birçok alanda özgün ve yüksek kaliteli içerikler üretmiştir. Bu kostüm seti de onun uzmanlığını ve estetik anlayışını yansıtmaktadır. Metin2 lobby olarak, bu tarz içeriklerin kalitenin kanıtını sunuyoruz.

Sonuç:
XxZeMaHSeRxX tarafından tasarlanan Plechito Infernal Coven Costumes Full Set, Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Metin2 3D modelleme dünyasında kaliteli, detaylı ve estetik açıdan etkileyici bu kostüm seti, hem teknik hem de görsel olarak oyunculara değer katacaktır. Metin2 lobby olarak, bu setin Metin2 sunucularınızda harika bir etki yaratacağına inanıyoruz.

XxZeMaHSeRxX - Plechito Infernal Coven Costumes Full Set

Metin2 Lobby focuses on high-quality 3D models developed for the Metin2 game. In this context, the Plechito Infernal Coven Costumes Full Set created by XxZeMaHSeRxX adds an amazing visual difference to your characters in the game. This costume set can be an attractive and aesthetically impressive choice for Metin2 servers.

Features of the Plechito Infernal Coven Costume Set:
This costume set has been specially prepared for Metin2 characters with a full body appearance. It is designed to be compatible with both male and female characters. Developed in accordance with Metin2 3D modeling techniques and optimized for in-game performance. Each part of the costume has been individually modeled with detailed work. The UV mapping, texture, and mesh processes have been carefully applied.

Model Format and Compatible Tools:
This costume set comes in GR2 format and is compatible with Metin2 GR2 files. It can also be converted into Granny3D format. It can be easily edited with popular modeling programs such as Blender or 3DS Max. Ideal for Metin2 model edit operations. You will not encounter any issues during import and export processes.

Ease of Use and Installation:
The costume set is packaged to integrate into the Metin2 custom model system. It can be integrated into the server as an Eterpack or model pack. The package content is structured to facilitate Metin2 model replace operations. During installation, Metin2 development model procedures have been followed. Detailed checks and tests have been conducted in the style of Martysama model.

Visual Impact and Gameplay Experience:
Plechito Infernal Coven costume adds a mystical and dark atmosphere to your character in the game. Dark-themed effects provide a strong visual identity that distinguishes your character from other players. Classified under Metin2 visual mod category, this costume highlights your character in both PvP and PvE environments. Thanks to its texture quality and mesh details, in-game rendering is very clear and smooth.

Why XxZeMaHSeRxX?
XxZeMaHSeRxX is a designer specialized in Metin2 3D models. He has produced original and high-quality content in various areas such as Metin2 monster model, character model, NPC model. This costume set reflects his expertise and aesthetic understanding. As Metin2 lobby, we present this kind of content as proof of quality.

Conclusion:
XxZeMaHSeRxX's Plechito Infernal Coven Costumes Full Set is an excellent choice for players looking to customize their characters in Metin2. This costume set, which is technically and visually valuable in the world of Metin2 3D modeling, detailed, and aesthetically impressive, will add value to players. As Metin2 lobby, we believe this set will create a great impact on your Metin2 servers.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)