< ==== Systems ==== >
1. Button system im Inventar(ENvanter tek düğme sistemi yazıyor, ne anlama geliyor bilmiyorum)
2. Teleport ring button(Işınlanma yüzüğü hızlı menüde)
3. Erfahrungsblocker (Erfahrungs engelleyiciymiş)
4. Boni-Page(bonus sayfası)
5. Mount Kostüm System(Dağ Kostüm sistemi)
6. Sash System (mit Scale)(Kuşak sistemi)
7. Offline Shop System (ohne Yang Limit)(çevrimdışı pazar sistemi yang limiti yok)
8. Waffen kostüm system (Silah kostümü sistemi)
9. Kostüm system(Kostüm sistemi)
10. Pet System(Pet sistemi)
11. Pet system (Official)(buda beslenebilir pet olan)
13. Sofort Beenden Button(Anında durdurma düğmesi)
14. Channel wechsler (OTO CH SİSTEMİ)
15. Inventarer weiterung (like Official)(envanter genişletme offical)
16. Okey-Karten System(Okey Kartı Sistemi)
17. Seelenbindungs system(Ruha Bağlama sistemi)
18. Target Information System(Slot boss-oyuncu sağ tık yapınca üstte ne düşeceği leveli veya canı gözüküyor)
19. Bonis auf Kostüme(Kostüüm bonusları aktif)
20. Bonitransfer auf Kostüme(Kostüm satılabilir)
21. Farbige Rollen (Renkli görev yazıları . Not: videoda gösteriyor.
22. Spieler und Monsterinfo in den Spieloptionen ein- /ausschaltbar (Oyun seçeneklerinde oyuncular ve canavarlar bilgileri , açııp kapatılabiliyor)
< ==== New items/ mobs ==== >(Kısacası yeni itemler ve yaratıklar var aşşağıdakiler isimleri)
1. Neue Sashs (Jubiläumssash like official)
2. Neue Rüstungen
3. Nemere und Razador Run ohne Bugs
< ==== Protections ==== >
1. MarcossCC's name change hack geht nicht
2. Kick Hack geht nicht. Wenn jemand versucht dich zu kicken, wird er gekickt bis er den Hack beendet
3. Exploit im Login beseitigt, auch die in der player table + viele weitere Bugfixxes.
Game V3: Yarın ekleyeceğim
Launcher(Mysql) V3:
Esto va en el Root:
Archivos del Cliente V3 (Sourceler):
locale V3 del Cliente Traducido un 90% (Clientmiş): Yarın ekleyeceğim
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
" loading="eager"></iframe>
Arkadaşlar çevirebilecek birisi varsa azmedip güzel server
deneyin derim!!
Kullanıcı Adları:
Mysql:
Utilizator: root
Parolă: 12345
< ==== Deneme hesapları ==== >
Utilizator: twixwork
Utilizator: admin
Utilizator: admin2
Utilizator: admin3
(Boş Yorum Atmayınız
)
Metin2 özel sunucu geliştiricileri arasında en çok tartışılan konulardan biri, güvenilir ve kararlı bir Server Files kaynağı bulmaktır. Özellikle yabancı kaynaklı olan bu dosyalar, genellikle İngilizce forumlarda veya Rusya, Romanya gibi ülkelerin geliştirici topluluklarında paylaşılır. Son dönemde dikkat çeken '40K' olarak adlandırılan yabancı server files, birçok kullanıcı tarafından 'sorunsuz' olarak tanımlanıyor.
Bu dosya seti genellikle 2008-2010 yılları arasında geliştirilen orijinal Metin2 kaynak kodlarına dayanır ve bazı geliştiriciler tarafından optimize edilerek tekrar paylaşılmıştır. 40K ifadesi, genellikle dosyanın yaklaşık 40.000 satır kod içermesinden veya o dönemin yapılandırma standartlarından gelmektedir. Dosya içerisinde genellikle temel NPC’ler, quest sistemleri, item proto, mob proto ve bazı özelleştirilmiş skriptler bulunur.
Dikkat: Bu tür yabancı kaynaklı server fileslar genellikle virüs, backdoor veya gizli erişim noktaları içerebilir. Bu nedenle her zaman önce sanal ortamda test edilmeli ve kodları incelenmelidir. Ayrıca, bazı dosyalar lisanssız MySQL sürümleriyle uyumsuz olabilir veya eksik kütüphaneler barındırabilir.
40K server files’ın en büyük avantajı, hafif olması ve düşük sistem kaynaklarıyla bile çalışabilmesidir. Bu da özellikle yeni başlayan geliştiriciler için ideal bir başlangıç noktası sunar. Ancak unutulmamalıdır ki, bu dosyalar genellikle Türkçe dil desteği içermez ve manuel çeviri yapılması gerekir.
Metin2Lobby.com olarak, bu tür dosyaları test etmiş deneyimli üyelerimizin yorumlarını ve analizlerini forumumuzda paylaşmalarını teşvik ediyoruz. Eğer 40K files ile ilgili tecrübeniz varsa, lütfen forumumuza gelip bilgi birikiminizi toplulukla paylaşın.
Sonuç olarak: 40K yabancı server files gerçekten temiz ve optimize edilmişse, başlangıç seviyesindeki geliştiriciler için iyi bir tercih olabilir. Ancak her zaman güvenlik ve stabilite öncelikli tutulmalıdır.
1. Button system im Inventar(ENvanter tek düğme sistemi yazıyor, ne anlama geliyor bilmiyorum)
2. Teleport ring button(Işınlanma yüzüğü hızlı menüde)
3. Erfahrungsblocker (Erfahrungs engelleyiciymiş)
4. Boni-Page(bonus sayfası)
5. Mount Kostüm System(Dağ Kostüm sistemi)
6. Sash System (mit Scale)(Kuşak sistemi)
7. Offline Shop System (ohne Yang Limit)(çevrimdışı pazar sistemi yang limiti yok)
8. Waffen kostüm system (Silah kostümü sistemi)
9. Kostüm system(Kostüm sistemi)
10. Pet System(Pet sistemi)
11. Pet system (Official)(buda beslenebilir pet olan)
13. Sofort Beenden Button(Anında durdurma düğmesi)
14. Channel wechsler (OTO CH SİSTEMİ)
15. Inventarer weiterung (like Official)(envanter genişletme offical)
16. Okey-Karten System(Okey Kartı Sistemi)
17. Seelenbindungs system(Ruha Bağlama sistemi)
18. Target Information System(Slot boss-oyuncu sağ tık yapınca üstte ne düşeceği leveli veya canı gözüküyor)
19. Bonis auf Kostüme(Kostüüm bonusları aktif)
20. Bonitransfer auf Kostüme(Kostüm satılabilir)
21. Farbige Rollen (Renkli görev yazıları . Not: videoda gösteriyor.
22. Spieler und Monsterinfo in den Spieloptionen ein- /ausschaltbar (Oyun seçeneklerinde oyuncular ve canavarlar bilgileri , açııp kapatılabiliyor)
< ==== New items/ mobs ==== >(Kısacası yeni itemler ve yaratıklar var aşşağıdakiler isimleri)
1. Neue Sashs (Jubiläumssash like official)
2. Neue Rüstungen
3. Nemere und Razador Run ohne Bugs
< ==== Protections ==== >
1. MarcossCC's name change hack geht nicht
2. Kick Hack geht nicht. Wenn jemand versucht dich zu kicken, wird er gekickt bis er den Hack beendet
3. Exploit im Login beseitigt, auch die in der player table + viele weitere Bugfixxes.
Game V3: Yarın ekleyeceğim
Launcher(Mysql) V3:
Esto va en el Root:
Archivos del Cliente V3 (Sourceler):
locale V3 del Cliente Traducido un 90% (Clientmiş): Yarın ekleyeceğim
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
) 50% 50% / cover" src="Arkadaşlar çevirebilecek birisi varsa azmedip güzel server
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Kullanıcı Adları:
Mysql:
Utilizator: root
< ==== Deneme hesapları ==== >
Utilizator: twixwork
Utilizator: admin
Utilizator: admin2
Utilizator: admin3
(Boş Yorum Atmayınız
Yabancı Server Files 40K (Sorunsuz Diyorlar)
Metin2 özel sunucu geliştiricileri arasında en çok tartışılan konulardan biri, güvenilir ve kararlı bir Server Files kaynağı bulmaktır. Özellikle yabancı kaynaklı olan bu dosyalar, genellikle İngilizce forumlarda veya Rusya, Romanya gibi ülkelerin geliştirici topluluklarında paylaşılır. Son dönemde dikkat çeken '40K' olarak adlandırılan yabancı server files, birçok kullanıcı tarafından 'sorunsuz' olarak tanımlanıyor.
Bu dosya seti genellikle 2008-2010 yılları arasında geliştirilen orijinal Metin2 kaynak kodlarına dayanır ve bazı geliştiriciler tarafından optimize edilerek tekrar paylaşılmıştır. 40K ifadesi, genellikle dosyanın yaklaşık 40.000 satır kod içermesinden veya o dönemin yapılandırma standartlarından gelmektedir. Dosya içerisinde genellikle temel NPC’ler, quest sistemleri, item proto, mob proto ve bazı özelleştirilmiş skriptler bulunur.
Dikkat: Bu tür yabancı kaynaklı server fileslar genellikle virüs, backdoor veya gizli erişim noktaları içerebilir. Bu nedenle her zaman önce sanal ortamda test edilmeli ve kodları incelenmelidir. Ayrıca, bazı dosyalar lisanssız MySQL sürümleriyle uyumsuz olabilir veya eksik kütüphaneler barındırabilir.
40K server files’ın en büyük avantajı, hafif olması ve düşük sistem kaynaklarıyla bile çalışabilmesidir. Bu da özellikle yeni başlayan geliştiriciler için ideal bir başlangıç noktası sunar. Ancak unutulmamalıdır ki, bu dosyalar genellikle Türkçe dil desteği içermez ve manuel çeviri yapılması gerekir.
Metin2Lobby.com olarak, bu tür dosyaları test etmiş deneyimli üyelerimizin yorumlarını ve analizlerini forumumuzda paylaşmalarını teşvik ediyoruz. Eğer 40K files ile ilgili tecrübeniz varsa, lütfen forumumuza gelip bilgi birikiminizi toplulukla paylaşın.
Sonuç olarak: 40K yabancı server files gerçekten temiz ve optimize edilmişse, başlangıç seviyesindeki geliştiriciler için iyi bir tercih olabilir. Ancak her zaman güvenlik ve stabilite öncelikli tutulmalıdır.