Yakup - Yeni Korsan Kostümleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 35

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
[/URL]

Yakup - Yeni Korsan Kostümleri

Metin2 dünyasında karakterinize özgü bir hava katmak istiyorsanız, Yakup - Yeni Korsan Kostümleri tam size göre! Bu kostüm seti, oyuncuların dikkatini çekecek ve karakterinizi diğerlerinden ayıracak özel bir 3D modelleme örneğidir. Metin2Lobby olarak bizler, bu tür özgün içerikleri siz oyuncularımıza sunmaya devam ediyoruz.

Metin2 3D Modelleme ve Kostüm Tasarımı

Bu kostüm, Metin2 3D modelleme uzmanlarımız tarafından özenle hazırlanmıştır. Korsan temalı kostüm, detaylı tekstürler, doğru UV mapping ve uyumlu bone yapısı sayesinde oyun içi animasyonlarda kusursuz çalışır. Metin2 model replace işlemleri için ideal olan bu kostüm, hem görsel hem de teknik açıdan kalitelidir.

Özellikler

- Gerçekçi korsan temalı tasarım
- Yüksek çözünürlüklü doku (texture) desteği
- Blender ve 3ds Max uyumlu GR2 formatında
- Kolay entegrasyon için uygun bone yapısı
- Metin2 karakter model uyumu

Neden Yakup Korsan Kostümü?

Oyun içinde farklı bir hava yaratmak isteyen oyuncular için tasarlanan bu kostüm, Metin2 visual mod kategorisinde öne çıkar. Hem savaş hem de sosyal alanlarda dikkat çeken bir görünüm elde etmek için idealdir. Ayrıca Metin2 custom model kütüphanemizde önemli bir yere sahiptir.

Kurulum Talimatları

Kostümün doğru şekilde entegre edilmesi için aşağıdaki adımları takip etmeniz önerilir:

1. GR2 import işlemini uygun 3D programı üzerinden gerçekleştirin.
2. Gerekli texture[/BR] dosyalarını karakter modeliyle eşleştirin.
3. Animasyon testlerini yaparak sorunsuz çalıştığını kontrol edin.

Sonuç

Yakup - Yeni Korsan Kostümleri, Metin2 oyun deneyiminizi zenginleştirecek özgün bir içeriktir. Metin2Lobby olarak, 3D modelleme, Metin2 animation, Metin2 model edit gibi konularda sürekli yeniliklerle karşınızdayız.

Yakup - New Pirate Costumes

If you want to give your character a unique look in the world of Metin2, Yakup - New Pirate Costumes are perfect for you! This costume set is an original 3D modeling example designed to catch players' attention and set your character apart from others. At Metin2Lobby, we continue to deliver such original content to our players.

Metin2 3D Modeling and Costume Design

This costume has been carefully prepared by our Metin2 3D modeling experts. With detailed textures, proper UV mapping, and compatible bone structure, this pirate-themed costume works seamlessly with in-game animations. Suitable for Metin2 model replace operations, this costume is both visually and technically high quality.

Features

- Realistic pirate-themed design
- High-resolution texture support
- Available in GR2 format compatible with Blender and 3ds Max
- Bone structure optimized for easy integration
- Compatible with Metin2 character models

Why Choose Yakup Pirate Costume?

Designed for players who want to create a distinct atmosphere in-game, this costume stands out in the Metin2 visual mod category. It's ideal for both battle and social areas, providing an eye-catching appearance. Additionally, it holds an important place in our Metin2 custom model library.

Installation Instructions

To ensure correct integration of the costume, follow these steps:

1. Perform GR2 import using compatible 3D software.
2. Match required texture files with the character model.
3. Test animations to confirm smooth performance.

Conclusion

Yakup - New Pirate Costumes is an original content that enriches your Metin2 gameplay experience. At Metin2Lobby, we continuously bring innovations in areas like 3D modeling, Metin2 animation, Metin2 model edit, and more.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)