Yaz Kostümü 4 Renk Mevcuttur İyi Kullanımlar.
Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Yoruma Linkini Atarsanız Konumu Kapatırım.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Yoruma Linkini Atarsanız Konumu Kapatırım.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yaz Kostümü ~ ( 4 Renk Mevcut ) ~ İyi Kullanımlar...
Metin2 Lobby olarak sunmaya devam ettiğimiz özel kostüm koleksiyonundan biri olan Yaz Kostümü, oyuncuların karakterlerine yaz havasında bir stil kazandırmak için tasarlandı. Bu kostüm, Metin2 dünyasında hem estetik hem de işlevsel bir alternatif sunuyor. Özellikle Metin2 3D modelleme konusunda deneyimli tasarımcılarımız, bu kostümün her detayına özenle yaklaştı ve dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcılara daha fazla özelleştirme imkanı sundu.
Yaz Kostümü Özellikleri:
• 4 farklı renk seçeneği mevcuttur.
• Metin2 karakter model uyumlu yapıya sahiptir.
• Yüksek kaliteli UV mapping ve doku detayları içerir.
• GR2 formatında optimize edilmiştir.
• Blender ve 3ds Max uyumlu yapıdadır.
Renk Seçenekleri:
1. Mavi - Yazın serinliğini yansıtan deniz mavisi tonlar.
2. Turuncu - Enerjik ve sıcak yaz günlerinde ideal.
3. Beyaz - Temiz ve zarif bir görünüme sahip.
4. Siyah - Gece partileri ve misterik atmosferler için birebir.
Not: Bu kostüm Metin2 model edit sürecini kolaylaştıracak şekilde optimize edildi. Texture dosyaları yüksek çözünürlükte verilmiş olup, Metin2 texture sistemine uyumludur. Ayrıca Metin2 skin değişiklikleri için de uygundur.
Nasıl Yüklenir?
1. Model dosyasını indirin.
2. Gr2 import işlemini gerçekleştirin.
3. Gerekli texture ve mesh ayarlarını yapın.
4. Oyun içi görünümü test edin.
Metin2 Lobby olarak, Metin2 character model ve Metin2 item model konularında sürekli yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Bu kostüm gibi diğer modellerimize göz atmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Metin2 Lobby
İyi Oyunlar Dileriz!
Summer Costume ~ ( 4 Colors Available ) ~ Enjoy Your Usage...
Metin2 Lobby presents the special costume collection, the Summer Costume, designed to give players a stylish summer vibe for their characters. This costume offers both aesthetic and functional value in the world of Metin2. Especially our experienced designers in Metin2 3D modeling have paid attention to every detail of this costume and provided more customization options with four different color choices.
Summer Costume Features:
• Available in 4 different color options.
• Compatible with Metin2 character models.
• Contains high-quality UV mapping and texture details.
• Optimized for GR2 format.
• Compatible with Blender and 3ds Max.
Color Options:
1. Blue - Sea blue tones reflecting the coolness of summer.
2. Orange - Ideal for energetic and warm summer days.
3. White - Clean and elegant look.
4. Black - Perfect for night parties and mysterious atmospheres.
Note: This costume has been optimized to ease the Metin2 model editing process. The texture files are provided in high resolution and compatible with the Metin2 texture system. It is also suitable for Metin2 skin changes.
How to Install:
1. Download the model file.
2. Perform Gr2 import operation.
3. Adjust necessary texture and mesh settings.
4. Test the in-game appearance.
Metin2 Lobby continues to bring innovations in Metin2 character model and Metin2 item model topics. You can visit our website to check out other models like this costume. Metin2 Lobby
Have Fun Gaming!