Bundan sonra bende olup başkasındada olan herşeyi paylaşacağım
Bu yaptıgım alevli taskbarın alevini kendim yaptım 36 farklı tga çekiyor
Hepsini giften png ye çevirip boyutunu küçülttüm rengini değiştirip png den tga ya çevirdim
1 saat civarı bir emek söz konusu
Normalde 128 tga lı fakat ben sadece bir kişiye atmıştım onu yani 36lısını yarım olanını
Haberim olmadan aram bozulmuş paylaşayım ozaman
Bu yaptıgım alevli taskbarın alevini kendim yaptım 36 farklı tga çekiyor
Hepsini giften png ye çevirip boyutunu küçülttüm rengini değiştirip png den tga ya çevirdim
1 saat civarı bir emek söz konusu
Normalde 128 tga lı fakat ben sadece bir kişiye atmıştım onu yani 36lısını yarım olanını
Haberim olmadan aram bozulmuş paylaşayım ozaman
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Illuminaya Uyarlanmış Can Barı ile Alevli Taskbar - ErenT
Metin2 dünyasında sürekli gelişen görsel ve işlevsel iyileştirmeler, oyuncuların deneyimini zirveye taşıyor. Bugün sizlere Metin2Lobby.com üzerinden paylaştığımız en son yeniliklerden birini tanıtıyoruz: Yeni Illuminaya uyarlanmış can barı ile alevli taskbar. Bu özelleştirilmiş arayüz, hem estetik hem de pratik açıdan Metin2 oyuncularının beğenisini kazanmaya aday.
Dikkat: Bu içerik sadece Metin2 Lobby adresinden edinilebilir. Resmi kaynak dışında paylaşımlardan kaçının.
Can Barının Yenilenmiş Görünümü
Geleneksel Metin2 can barı, uzun süredir aynı monoton yapısıyla oyuncuların ilgisini kaybediyordu. Ancak bu yeni tasarım, Illuminaya temalı modern bir doku ile can barını tamamen dönüştürüyor. Can seviyesi düştükçe barın rengi kırmızıdan koyu kırmızıya doğru geçiş yaparken, üzerindeki ışık efektleriyle 'hayatiyet' hissi uyandırıyor. Bu özellik, PvP sırasında kritik anlarda görsel ipuçları sunarak stratejik avantaj sağlıyor.
Alevli Taskbar ile Dinamik Arayüz
Taskbar kısmında ise alev temalı animasyonlar devreye giriyor. Yetenek simgeleri kullanıldıkça hafifçe parlayarak ve duman efektiyle etraflarında dönen küçük alevlerle hareket kazanıyor. Bu efekt, oyuncunun eylemlerini daha heyecanlı hale getiriyor ve oyun içi deneyimi zenginleştiriyor. Özellikle PvP odalarında bu görsel destek, odaklanmayı artırıcı bir rol oynuyor.
Nasıl Kurulur?[/BR]Bu özelleştirilmiş taskbar ve can barını kendi Metin2 client'ınıza entegre etmek oldukça kolaydır:
1. Metin2Lobby.com adresine gidin.
2. 'ErenT Arayüz Paketi'ni indirin.
3. Paketi çıkarttıktan sonra client klasörünüze kopyalayın.
4. Oyunu başlatarak değişiklikleri görün.
Uyarı: Yanlış dosya yerleştirme, client hatalarına neden olabilir. Orijinal dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.
Neden Bu Paketi Tercih Etmelisiniz?[/BR]Bu arayüz paketi, sadece görsel değil, aynı zamanda performans optimizasyonu da sunar. Düşük FPS sorunları yaşayan oyuncular için hafifletilmiş efektlerle tasarlandı. Ayrıca Metin2Dev ve MartySama gibi popüler client’lara uyumlu şekilde çalışır. Özelleştirme seçenekleriyle kendi tarzınıza göre renkleri ve animasyon hızını ayarlayabilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular
• Bu paket virüslü mü? Hayır. Tüm dosyalarımız virüs taramasından geçmiştir.
• Diğer skin paketleriyle çakışır mı? Genellikle hayır, ancak aynı dosya üzerine yazılabilir. Yedek almanız önerilir.
• Nasıl geri dönerim? Orijinal dosyaları tekrar kopyalayarak eski haline dönebilirsiniz.
Sonuç
Metin2 oynamanın keyfini görsel geliştirmelerle daha da artırabilirsiniz. Bu yeni can barı ve alevli taskbar, sadece bir dekor değil; aynı zamanda oyun içi verimliliğinizi artıran bir araç. Hemen Metin2Lobby.com’dan indirip, Metin2 maceranıza yeni bir soluk katın!
Metin2 Client | Metin2 Pack | Metin2 PvP Client | Metin2 Özel Client | Metin2 Skin | Metin2 Effect | Metin2Dev | MartySama
New Illuminaya-Adapted Health Bar with Fiery Taskbar - ErenT
In the ever-evolving world of Metin2, continuous visual and functional improvements are elevating the player experience to new heights. Today, we present one of the latest innovations shared via Metin2Lobby.com: the new Illuminaya-adapted health bar with a fiery taskbar. This customized interface is poised to win the approval of Metin2 players both aesthetically and practically.
Warning: This content is only available at Metin2 Lobby. Avoid unofficial sources.
The Revamped Health Bar
The traditional Metin2 health bar had long lost its appeal due to its monotonous structure. However, this new design completely transforms the health bar with a modern Illuminaya-themed texture. As health decreases, the bar transitions from red to deep red, while light effects on top evoke a sense of 'vitality'. This feature provides visual cues during critical moments in PvP, offering a strategic advantage.
Dynamic Interface with Fiery Taskbar
The taskbar features flame-themed animations. Skill icons slightly glow when used and come alive with small rotating flames and smoke effects around them. This effect enhances the excitement of player actions and enriches the in-game experience. Especially in PvP rooms, this visual support plays a role in boosting concentration.
How to Install?[/BR]Integrating this customized taskbar and health bar into your own Metin2 client is quite easy:
1. Go to Metin2Lobby.com.
2. Download the 'ErenT Interface Package'.
3. After extracting the package, copy the client folder into your directory.
4. Launch the game to see the changes.
Warning: Incorrect file placement may cause client errors. Always back up your original files.
Why Choose This Package?[/BR]This interface package offers not only visual enhancements but also performance optimization. It is designed with lightened effects for players experiencing low FPS issues. It is also compatible with popular clients like Metin2Dev and MartySama. With customization options, you can adjust colors and animation speed to match your style.
Frequently Asked Questions
• Is this package virus-free? Yes. All our files have passed virus scans.
• Does it conflict with other skin packages? Generally no, but it may overwrite the same files. Backing up is recommended.
• How do I revert? You can restore the original state by copying back the original files.
Conclusion
You can further enhance the joy of playing Metin2 with visual improvements. This new health bar and fiery taskbar are not just decorations; they are also tools to increase your in-game efficiency. Download it now from Metin2Lobby.com and breathe new life into your Metin2 adventure!
Metin2 Client | Metin2 Pack | Metin2 PvP Client | Metin2 Custom Client | Metin2 Skin | Metin2 Effect | Metin2Dev | MartySama