Yeni Login görünümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 22

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

indir9.png

Selamunaleyküm arkadaşlar. Bu dosyalar alıntıdır epey hatası vardı onları düzelttim sizinle paylaşıyorum. Yani konu alıntıdır. Ama düzenlemem 2-3 saatimi aldı yani emeğim var :D .Şimdi ekranımız nasıl görünüyor onun resmine bakalım.

logxv.png

Evet resmimize baktık. Coğu arkadaş ordaki anasayfa facebook falan çalışmaz diyor gibime geliyo :D düzenledim sorunu falan yok çalışıyor . Şimdi sizin yapmanız gerekenleri anlatıyım.

Adım 1 : Kendi oyunumuzun root packını açıyoruz verdiğim dosyadaki intrologin dosyasını roota atıyoruz . İntrologinde düzenleyeceğiniz şeylerde var intologini acıp ctrl+f yapıyoruz Metin2 diye arattırıyoruz orda ıp adresleri yazıyor oralara kendi swnizin ıp adresini yazınız.Daha sonra introloginin en sonuna geliyoruz. Resimde gördüğünüz anasayfa forum facebook vs.. tıklayınca hangi siteye gitmesini ayarlıyoruz.Rootta işimiz bitti tekrar paketliyoruz.

Adım 2 : Kendi oyunumuzun localesini acıyoruz verdiğin dosyadaki localenin icinde bulunan dosyaları localeye atıyoruz. paketle localeyi açıyoruz altta yazılanları yazıyoruz. Tekrar paketliyoruz . Bu kadar basit :D

Kod:
<File archivedPath="locale/tr/ui/login/connect.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\tr\ui\login\connect.dds]]></File> <File archivedPath="locale/tr/ui/login/connectwindow.sub" type="0"><![CDATA[Source\locale\tr\ui\login\connectwindow.sub]]></File> <File archivedPath="locale/tr/ui/login/info.dds" type="1"><![CDATA[Source\locale\tr\ui\login\info.dds]]></File> <File archivedPath="locale/tr/ui/login/infowindow.sub" type="0"><![CDATA[Source\locale\tr\ui\login\infowindow.sub]]></File>

Sıra geldi dosyalarımıza

Konuyu dikkatli okuyun... Ordan burdan alıntı diycekler ben farklı bişey demedim yani laf kalabalığı yapmayın.Ben sorunlarını düzelttim paylaştım..

12pa.gif
29zu.gif
32ow.gif
46qo.gif

Yeni Login Görünümü: Metin2 Lobby ile Oyun Deneyiminizi Yükseltin

Metin2 severler için en önemli konulardan biri, oyunun ilk temas noktasıdır: login ekranı. Metin2Lobby, Metin2 client, Metin2 pack, Metin2 PvP client gibi birçok farklı konseptte kullanıcı dostu çözümler sunarken, artık login ekranında da yenilikler geliyor. Bu yazıda yeni login görünümü hakkında detaylı bilgiler vereceğiz ve bu değişikliğin Metin2 deneyimine nasıl katkı sunduğunu açıklayacağız.

Neden Yeni Bir Login Görünümü?

Geleneksel Metin2 login sistemleri yıllar boyunca aynı yapıda kaldı. Ancak zamanla kullanıcı beklentileri arttı, grafik kalitesi yükseldi ve daha modern arayüzler tercih edilmeye başladı. Bu doğrultuda geliştirilen yeni login görünümü, hem estetik hem de işlevsel olarak kullanıcıya daha fazla kolaylık sunuyor. Özellikle Metin2 client ve Metin2 pack kullanıcıları için, login ekranı artık sadece giriş değil, aynı zamanda oyun atmosferinin başlangıcı haline geliyor.

Modern Tasarım ve Kullanıcı Dostu Arayüz

Yeni login görünümü, daha şık ve akıcı bir arayüze sahip. Renk paleti, fontlar ve animasyonlar dikkatle seçilmiş. Bu sayede kullanıcılar, oyun içi atmosfere girişten itibaren hazırlanıyor. Ayrıca, Metin2 client indir veya Metin2 pack indir gibi işlemler için yönlendirme butonları da entegre edildi. Böylece kullanıcılar, login sırasında doğrudan istedikleri kaynağa erişebiliyor.

Otomatik Güncelleme ve Yama Sistemi

Yeni sistemle birlikte, Metin2 client yama ve Metin2 client patch süreçleri de daha akıllı hale getirildi. Login sırasında sistem, otomatik olarak mevcut sürümün güncel olup olmadığını kontrol ediyor. Gerekirse kullanıcıya kolay bir güncelleme seçeneği sunuluyor. Bu, Metin2 client update işlemlerini çok daha sorunsuz hale getiriyor.

Login Hataları ve Çözümler

Yeni görünüme geçişle birlikte bazı kullanıcılar, eski Metin2 client veya Metin2 pack sürümleriyle uyum sorunları yaşayabilir. Bu durumlarda Metin2 client fix işlemleri gerekebilir. Metin2Lobby, bu tür durumlar için eksiksiz destek sunmaktadır. Uyumsuzluklar için Metin2 client hata çözümüne yönelik rehberler de paylaşılmaktadır.

PvP Client ve Özel Pack Kullanımı

Oyuncuların favori tercihlerinden olan Metin2 PvP client ve Metin2 özel client kullanıcıları için de yeni login görünümü büyük avantajlar sağlıyor. Login ekranında farklı sunuculara özel ayarlamalar yapılabiliyor. Ayrıca, Metin2 custom client kullanan oyuncular için özelleştirilmiş temalar ve efektler de entegre edildi. Bu da her kullanıcıya kendi oyun deneyimini kişiselleştirme imkanı tanıyor.

Özetle, yeni login görünümü ile Metin2 Lobby, kullanıcı deneyimini daha da üst seviyeye taşıyor. Modern tasarım, akıllı güncelleme sistemleri, güçlü hata çözme altyapısı ve özelleştirilebilir özelliklerle birleşen bu yapı, Metin2 client ve Metin2 pack severler için yeni bir dönem başlatıyor.

New Login View: Enhance Your Metin2 Experience with Metin2 Lobby

One of the most important aspects for Metin2 enthusiasts is the first point of contact with the game: the login screen. Metin2Lobby, which provides user-friendly solutions in various concepts such as Metin2 client, Metin2 pack, and Metin2 PvP client, now brings innovations to the login screen as well. In this article, we will provide detailed information about the new login view and explain how this change enhances the Metin2 experience.

Why a New Login View?

Traditional Metin2 login systems have remained the same structure over the years. However, as time passed, user expectations increased, graphic quality improved, and more modern interfaces became preferred. In response, the newly developed login view offers both aesthetic and functional improvements for users. Especially for those using Metin2 client and Metin2 pack, the login screen is no longer just an entry point, but also the beginning of the game atmosphere.

Modern Design and User-Friendly Interface

The new login view features a sleeker and smoother interface. The color palette, fonts, and animations have been carefully selected. As a result, users are prepared for the in-game atmosphere from the moment they enter the game. Additionally, buttons for actions like Metin2 client download or Metin2 pack download have been integrated, allowing users to access their desired resources directly during login.

Automatic Update and Patch System

With the new system, Metin2 client patch and Metin2 client yama processes have become smarter. During login, the system automatically checks whether the current version is up-to-date and offers an easy update option if needed. This makes Metin2 client update operations much smoother.

Login Errors and Solutions

With the transition to the new view, some users may experience compatibility issues with older Metin2 client or Metin2 pack versions. In such cases, Metin2 client fix procedures might be necessary. Metin2Lobby provides comprehensive support for these issues. Guides for resolving Metin2 client error situations are also shared.

PvP Client and Custom Pack Usage

The new login view offers significant advantages for fans of popular choices like Metin2 PvP client and Metin2 custom client. Different server-specific settings can be applied on the login screen. Moreover, custom themes and effects have been integrated for players using Metin2 custom client, offering everyone the ability to personalize their gaming experience.

In summary, the new login view elevates the user experience to a higher level with Metin2 Lobby. Combined with modern design, smart update systems, robust error resolution infrastructure, and customizable features, this structure ushers in a new era for Metin2 client and Metin2 pack enthusiasts.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)