Selam Beyler.
Umarım Beğenirsiniz
NOT : SADECE GR2 DOSYALARI HAZIR GERİSİNİDE SİZ HALLEDİN
Umarım Beğenirsiniz
NOT : SADECE GR2 DOSYALARI HAZIR GERİSİNİDE SİZ HALLEDİN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Öğrenci Kostüm - Azra Polat: Metin2 İçin Özel 3D Model ve Tasarım
Metin2 Lobby olarak, Metin2 oyunu için özel 3D model ve kostüm tasarımlarında öncü isimlerden biri olan Azra Polat'ın Yeni Öğrenci Kostüm tasarımı ile ilgili detayları bu yazıda sizlerle paylaşacağız. Bu özel kostüm modeli, Metin2 dünyasında farklı bir stil ve yenilik arayan oyuncular için harika bir alternatif sunuyor.
Azra Polat, Metin2 3D karakter modellemesi konusunda uzmanlaşmış yetenekli bir sanatçıdır. Özellikle Blender ve 3DS Max gibi yazılımlarla yapılan Metin2 model edit işlemleri konusunda önemli projeler geliştirmiştir. Bu yeni öğrenci kostüm modeli, hem görsel açıdan etkileyici hem de teknik olarak kaliteli bir yapıya sahiptir.
Özellikle Metin2 karakterlerine özgün kostüm ve model ekleme işlemlerinde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır:
- UV Mapping işlemi doğru yapılmalıdır.
- Texture ve skin uyumuna dikkat edilmelidir.
- Rigging ve animation uyumu sağlanmalıdır.
- GR2 formatına uygun dışa aktarma (export) yapılmalıdır.
Yeni Öğrenci Kostüm tasarımı, bu kurallara tam olarak uyan nadir modellerden biridir. Azra Polat'ın bu çalışması, Metin2 sunucularında kullanılmak üzere optimize edilmiş ve Metin2 karakter sistemine entegre edilebilir bir yapıdadır.
Model Formatı ve Teknik Detaylar
Bu kostüm modeli GR2 formatında gelmekte olup, Metin2 oyun motoruna kolayca entegre edilebilir. Aynı zamanda Granny3D formatı ile de uyumlu çalışmaktadır. Modelin mesh yapısı optimize edildiği için performans kaybı yaşanmaz. Bone yapısı da karakter animasyonlarına uygun şekilde ayarlanmıştır.
Metin2 geliştiricileri için özel olarak hazırlanan bu model, model replace işlemleri için de idealdir. Custom model olarak da tanımlanabilecek bu kostüm, hem görsellik hem de teknik uyumluluk açısından yüksek standartlara sahiptir.
Dikkat: Modelin doğru çalışması için gerekli texture ve skin dosyalarının eksiksiz bir şekilde kurulması gerekir.
Metin2 karakterlerine modern ve öğrenci temalı bir kostüm arayan oyuncular için Azra Polat'ın bu çalışması harika bir tercih olacaktır. Metin2 Lobby olarak, Metin2 3D modelleme konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Siz de benzer özel modelleri keşfetmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Bu tür özel modellerin, Metin2 deneyimini daha eğlenceli ve özgün hale getirdiğini unutmamalıyız.
New Student Costume - Azra Polat: Custom 3D Model for Metin2
Metin2 Lobby team shares the details about the New Student Costume design by talented artist Azra Polat. This special costume model offers a great alternative for players looking for a unique style and innovation within the Metin2 universe.
Azra Polat is a skilled artist specialized in Metin2 3D character modeling. She has developed significant projects focusing on Metin2 model editing processes with software like Blender and 3DS Max. This new student costume model features both visually impressive and technically high-quality structure.
There are some important points to consider when adding custom costumes and models to Metin2 characters:
- Proper UV Mapping must be done.
- Attention should be paid to texture and skin compatibility.
- Rigging and animation compatibility must be ensured.
- Export process must be compatible with GR2 format.
The New Student Costume design is one of the rare models that fully complies with these rules. Azra Polat's work is optimized for Metin2 servers and structured to be integrated into the Metin2 character system.
Model Format and Technical Details
This costume model comes in GR2 format and can easily be integrated into the Metin2 game engine. It also works compatibly with Granny3D format. The mesh structure of the model is optimized so no performance loss occurs. Its bone structure is adjusted to match character animations.
Designed specifically for Metin2 developers, this model is ideal for model replace operations. This costume, which can also be defined as a custom model, holds high standards in both visual appeal and technical compatibility.
Attention: Complete installation of required texture and skin files is necessary for the model to function properly.
For players seeking a modern, student-themed costume for their Metin2 characters, Azra Polat's work is an excellent choice. As Metin2 Lobby, we are here to meet all your needs regarding Metin2 3D modeling. You can visit our site to discover similar custom models.
We should remember that such custom models make the Metin2 experience more fun and unique.