GİRİŞ;
MAPLER;
Ve Diğer MAP'ler...
Sorunsuz Kostüm Ve PET!
OSMANLI SAÇLARI ve Diğer Karakterlerin;
Enerji SİSTEMİ EKLİ;
REN GEYİKLERİ;
Yeni Azrail vb. Moblar
Paskalya Metinleri!
Zırh Efektleri ve Zırhlar
Ve Daha Fazlasıı!
#######################################################################
* İlk Olarak Pack'deki root.epk Açıyoruz
* İçerisindeki serverinfo.py Editliyorsunuz Serverinize Göre (Bilmiyorsanız Googleye Serverinfo.py Oluşturucu Yazın,Oluşturun)
* Yukarıdaki Metin2DC Yazsını Editlemek İçin, locale.py Açın [TİTLE] Yazacaktır Yanındada Metin2DC Ordan Düzeltebilirsiniz (root.epk içindedir)
* ve Kapatıyoruz kaydediyoruz tamamdır
#######################################################################
Pack Editlemeyi Bilmeyenler Sabitde Bulunmakda;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
LİNKLER
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
0 / 30
223.9MB
Alternatifde Ekleyeceğim.
Bir Yorum Atarak Teşekkür edebilirsiniz.
Bir Sorun veya Sorununuz Oldumu, Konu Altından Bildiriniz
Yeni Reklamsız Zahmetsiz FullPack # TR Görünümlü Sade # (Kostüm, Catacomb, Binek, Petvb)
Metin2 oyuncuları için özel olarak hazırlanan bu yeni reklamsız ve zahmetsiz FullPack, sade görünümüyle dikkat çekiyor. Oyun içi deneyimi artırmak amacıyla tasarlanmış bu paket, hem yeni başlayanlar hem de uzun süredir oyunda olan oyuncular için ideal bir çözüm sunuyor. Metin2Lobby olarak, kullanıcılarımızın daha keyifli ve sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamasını hedefliyoruz.
Paketin Özellikleri
Bu FullPack, özellikle Türkiye sunucularında oynayan oyunculara hitap edecek şekilde optimize edilmiş durumda. Paket içerisinde;
- Kostüm efektleri
- Catacomb sistemleri
- Yeni binek tasarımları
- Canlı pet animasyonları
- Görsel efektler
- Hızlı kurulum dosyaları
bulunmaktadır. Tüm bu özellikler, oyuncuların oyun içi performansını artırmak için dikkatle seçilmiş ve test edilmiştir.
Neden Bu FullPack?
Reklam içeriklerinden arındırılmış bu paket, kullanıcı dostu bir yapıya sahip. Kurulumu oldukça kolaydır ve herhangi bir teknik bilgi gerektirmez. Sade ve şık bir arayüz sayesinde oyuna farklı bir bakış açısı kazandırır. Oyun içindeki görsellik artışı, kullanıcıların odaklanmasını kolaylaştırır ve daha keyifli saatler geçirmelerini sağlar.
Kurulum Talimatları[/BR]
1. Paketi güvenli bir bağlantı üzerinden indirin.
2. Zip dosyasını çıkartın.
3. Metin2 klasörünü açın.
4. Gerekli dosyaları yerleştirin.
5. Client'i başlatın ve oynamaya başlayın.
Not: Oyun dosyalarında değişiklik yapmadan önce mutlaka yedek alın.
Güncellemeler ve Desteği
Paket, zamanla yeni özelliklerle güncellenmeye devam edilecektir. Destek almak veya sorularınızı iletmek isterseniz, Metin2Lobby üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Topluluğumuzun aktif üyeleriyle birlikte sorunlarınızı çözebilir, yeni fikirler üretebilirsiniz.
Sonuç
Reklamsız, zahmetsiz ve sade görünümlü bu FullPack, Metin2 oyun deneyiminizi kökten değiştirecek niteliktedir. Hem estetik hem de fonksiyonel yönleriyle öne çıkan bu paket, her oyuncuya uygun bir yapıya sahiptir. Hemen indirin, kurun ve Metin2 dünyasında fark yaratın!
New Ad-Free Effortless FullPack # TR Styled Simple # (Costume, Catacomb, Mount, Pet etc.)
This newly designed ad-free and effortless FullPack for Metin2 players stands out with its clean and simple look. Designed to enhance the in-game experience, this pack is an ideal solution for both newcomers and long-time players. At Metin2Lobby, we aim for our users to enjoy a more pleasurable and trouble-free gaming experience.
Features of the Pack
This FullPack has been optimized specifically for players on Turkish servers. The package includes:
- Costume effects
- Catacomb systems
- New mount designs
- Animated pets
- Visual effects
- Easy installation files
All these features have been carefully selected and tested to improve player performance in the game.
Why This FullPack?
This pack, free from advertising content, comes with a user-friendly structure. Its installation is very easy and does not require any technical knowledge. With its sleek and elegant interface, it offers a fresh perspective to the game. The improved visuals within the game help players stay focused and enjoy longer play sessions.
Installation Instructions
1. Download the package via a secure connection.
2. Extract the zip file.
3. Open your Metin2 folder.
4. Place the necessary files accordingly.
5. Launch the client and start playing.
Note: Always make a backup before modifying any game files.
Updates and Support
The package will continue to be updated with new features over time. If you need support or wish to submit questions, you can contact us through Metin2Lobby. Together with active members of our community, you can solve problems and generate new ideas.
Conclusion
This ad-free, effortless, and simple-looking FullPack is capable of fundamentally changing your Metin2 gaming experience. With its aesthetic and functional features, this pack suits every player. Download now, install, and make a difference in the world of Metin2!