Merhaba Arkadaşlar Bildiğiniz üzere Metin2 TR 'ye yeni zırhlar geldi bende sizlere paylaşmak istedim Zırhları
Binekte sorun çıktığı için şuanlık paylaşmıyorum ama en kısa sürede paylaşıcam
Şimdiden Herkeze Hayırlı olsun
Bol eğlenceler...
Destekleri İçin
:ka19:Destekleri İçin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
'a Teşekkürler Not 1 :Arkadalar Konunun packlarını Alman Formundan Aldım. Geriye Kalan Kısım
(item_list - itemdesc - item_proto kodları ve quest )
kendin hazrladım.
Orjinal Konu :
Bakam31 Paylaşmış konuyu Fakat Kodlar Almanca Ve quest Yok. Eksik Vermiş Konuyu o nedenle konu mevcut gibisinden saçma yorumlar atmayınız...
Not 2 : Bu Zırhları ekleyebilmeniz için Serverinizde Kostum sistemi olması lazım. Eğer Yok ise Forumda Konu mevcut ekleyebilirsiniz.
Kostüm Sistemi Konusu :
Eğer Zırh Eklemeyi Bilmiyor iseniz Zırh eklemek için Gerekli Konu :
Eğer Zırh kodları Başka Zırhlarınız ile çakışıyorsa Gerekli Konu :
Evet Yapacağım Acıklama Bu kadar Şimdi Konumuza Başlıyalım
Öncelikle Gerekli Olan Program Ve Dosyalar
Pack Açmak için Gerekli Dosya :
Locale_tr > itemlist - İtem_proto Editlemek için :
SON OLARAK GEREKLİ DOSYLAR
ROOT >
YENİYIL PACK >
YENİYIL PACK >
Ve şimdi ResimLer
Giriş yap veya üye ol.
Bakam31 Paylaşmış konuyu Fakat Kodlar Almanca Ve quest Yok. Eksik Vermiş Konuyu o nedenle konu mevcut gibisinden saçma yorumlar atmayınız...
Not 2 : Bu Zırhları ekleyebilmeniz için Serverinizde Kostum sistemi olması lazım. Eğer Yok ise Forumda Konu mevcut ekleyebilirsiniz.
Kostüm Sistemi Konusu :
Giriş yap veya üye ol.
Eğer Zırh Eklemeyi Bilmiyor iseniz Zırh eklemek için Gerekli Konu :
Giriş yap veya üye ol.
Eğer Zırh kodları Başka Zırhlarınız ile çakışıyorsa Gerekli Konu :
Giriş yap veya üye ol.
Evet Yapacağım Acıklama Bu kadar Şimdi Konumuza Başlıyalım
Öncelikle Gerekli Olan Program Ve Dosyalar
Pack Açmak için Gerekli Dosya :
Giriş yap veya üye ol.
Locale_tr > itemlist - İtem_proto Editlemek için :
Giriş yap veya üye ol.
SON OLARAK GEREKLİ DOSYLAR
ROOT >
Giriş yap veya üye ol.
YENİYIL PACK >
Giriş yap veya üye ol.
YENİYIL PACK >
Giriş yap veya üye ol.
Ve şimdi ResimLer
Tüm Zırhların İconları Sorunsuzdur 
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yeni Yıl Kostümleri + Saçları Sorunsuz Ekleyin – Metin2 Client Güncelleme Rehberi
Metin2 oyuncuları için her yıl dönen en heyecan verici geleneklerden biri, Yeni Yıl etkinlikleridir. Bu özel günlerde sunuculara eklenen tematik kostümler ve saçlar, oyuncuların karakterlerini daha şık ve eğlenceli hâle getirmelerini sağlar. Ancak birçok kullanıcı, bu içerikleri client’a eklerken karşılaştığı hatalar nedeniyle keyfini kaçırmaktadır. Bu makalede, Metin2 client’a Yeni Yıl kostümleri ve saçlarını sorunsuzca nasıl ekleyeceğinizi adım adım anlatacağız.
Gerekli Dosyalar ve Hazırlık Aşaması
İlk olarak, Metin2 Lobby adresinden güncel Metin2 client paketini indirin. Bu paket genellikle metin2 pvp client veya metin2 özel client kategorilerinde yer alır. İndirdiğiniz pakette yer alan ‘effect’, ‘texture’ ve ‘player’ klasörleri, Yeni Yıl içeriklerinin doğru şekilde entegre edilmesi için kritik öneme sahiptir.
UYARI: Dosyaları rastgele kopyalamak yerine, orijinal client yapınızı bozmamak için her zaman yedek alma işlemini yapın. Özellikle ‘chr_motion’ ve ‘item’ klasörlerinde yapılan değişiklikler, oyunun çökmesine neden olabilir.
Kostüm ve Saç Entegrasyonu Adımları
1. İndirdiğiniz Yeni Yıl paketindeki ‘item_proto’ dosyasını, client’ınızın aynı isimli dosyasıyla dikkatlice birleştirin. Burada eksik veya hatalı item ID’leri, karakterinizde görünmez kostüm veya saç sorunlarına yol açar.
2. ‘player’ klasörü altında yer alan karakter animasyonlarını kontrol edin. Yeni saçlar genellikle ‘hair’ alt klasörüne, kostümler ise ‘shape’ veya ‘costume’ klasörlerine eklenir.
3. ‘effect’ klasörüne eklenen ışık, partikel veya ışık efektleri varsa, bunların ‘effect’ script dosyalarıyla uyumlu olduğundan emin olun. Aksi takdirde oyun içinde görsel bozukluklar yaşanabilir.
Sık Karşılaşılan Hatalar ve Çözümleri
– ‘Texture not found’ hatası alıyorsanız, ‘texture’ klasöründe eksik dosyalar olabilir. Bu durumda metin2 pack indir bölümünden tam paketi yeniden kontrol edin.
– Karakterinizde kostüm görünmüyorsa, ‘item’ klasöründeki mesh dosyalarının doğru adlandırıldığından emin olun. Büyük-küçük harf duyarlılığı Metin2’de çok önemlidir.
– Saç rengi siyah veya bozuk görünüyorsa, ‘hair’ klasöründeki DDS dosyalarının DXTC5 formatında olduğunu kontrol edin.
Nasıl Test Edilir?
Değişiklikleri yaptıktan sonra client’ı başlatın ve karakterinizi oluşturun. Yeni Yıl kostümü ve saçlarını deneyerek görsel ve fonksiyonel sorunları tespit edin. Eğer her şey sorunsuz çalışıyorsa, artık festivite hazırsınız demektir!
Mutlu ve Eğlenceli Yeni Yıl Dileriz!
Add New Year Costumes + Hairstyles Without Issues – Metin2 Client Update Guide
One of the most exciting annual traditions for Metin2 players is the New Year event. During these special days, thematic costumes and hairstyles added to servers allow players to make their characters look more stylish and fun. However, many users miss out on the fun due to errors encountered when adding this content to their client. In this article, we will explain step-by-step how to seamlessly integrate New Year costumes and hairstyles into your Metin2 client.
Required Files and Preparation Phase
First, download the latest Metin2 client package from Metin2 Lobby. This package is usually found under categories like metin2 pvp client or metin2 custom client. The ‘effect’, ‘texture’, and ‘player’ folders included in the downloaded package are critical for correctly integrating New Year content.
WARNING: Always create a backup before copying files randomly, to avoid damaging your original client structure. Modifications in the ‘chr_motion’ and ‘item’ folders, in particular, may cause the game to crash.
Steps to Integrate Costumes and Hairstyles
1. Carefully merge the ‘item_proto’ file from your downloaded New Year package with the identically named file in your client. Missing or incorrect item IDs here can result in invisible costumes or hairstyles on your character.
2. Check character animations located under the ‘player’ folder. New hairstyles are typically added to the ‘hair’ subfolder, while costumes go into ‘shape’ or ‘costume’ folders.
3. If light, particle, or glow effects are included in the ‘effect’ folder, ensure they are compatible with the ‘effect’ script files. Otherwise, visual glitches may occur in-game.
Common Errors and Solutions
– If you receive a ‘Texture not found’ error, some files might be missing in the ‘texture’ folder. In this case, recheck the complete package from the metin2 pack download section.
– If your costume doesn’t appear on your character, verify that mesh files in the ‘item’ folder are correctly named. Case sensitivity is crucial in Metin2.
– If hair appears black or distorted, confirm that DDS files in the ‘hair’ folder are in DXTC5 format.
How to Test?
After applying changes, launch your client and create a character. Test the New Year costume and hairstyles to detect any visual or functional issues. If everything works smoothly, you’re ready to celebrate the festival!
Wishing You a Happy and Fun New Year!