Merhaba arkadaşlar;
Bu Konuyu Açmamın sebebi Site Marketinden Alınan Kostüm İtem Shopa Gidiyor.Ve item shopu açtığımda kostümün üzerine maous imlecini getirdiğim zaman kostüm kayboluyor.Sıkıntı Bu Bende Bu Yüzden Böle Bi sistem Yaptım Umarım Beğenirsiniz.!
Kodlama : zerginmt2.org
Bu Konuyu Açmamın sebebi Site Marketinden Alınan Kostüm İtem Shopa Gidiyor.Ve item shopu açtığımda kostümün üzerine maous imlecini getirdiğim zaman kostüm kayboluyor.Sıkıntı Bu Bende Bu Yüzden Böle Bi sistem Yaptım Umarım Beğenirsiniz.!
Kodlama : zerginmt2.org
KURULUM ;
1)İlk olarak size verdiğim kodları yeni bir metin belgesinin içine kopyalıyorsunuz daha sonra o dosyayı kostum_yuzuk.quest olarak kaydediyorsunuz
2)Kaydettikten hemen sonra filezillaya giriş yapıyoruz ve şu adrese giriyoruz : /usr/game/share/locale/turkey/quest bu bölüme yaptığımız metni atıyoruz.
3)Puttye giriş yapıyoruz. ve şu komutları yazıyoru cd /usr/game/share/locale/turkey/quest yazdıktan hemen sonra
./qc kostum_yuzuk.quest
Kod:
quest kostum_yuzuk begin state start begin when 40002.use begin say("Yuzugu Bikere Kullanma Hakkina Sahipsin !") say("") say("Kostum Suresi 1 Gundur") say("Sadece ZerginMt2'ye Aittir !") say("") local panpa = select("Col Kostumu (Bayan)","Col Kostumu(Erkek)","Olimpik Eskrim Giysi (Bayan)","Olimpik Eskrim Giysi (Erkek)","iptal") if panpa == 1 then pc.give_item2("41004",1) pc.remove_item("40002",1) elseif panpa == 2 then pc.give_item2("41003",1) pc.remove_item("40002",1) elseif panpa == 3 then pc.give_item2("41006",1) pc.remove_item("40002",1) elseif panpa == 4 then pc.give_item2("41007",1) pc.remove_item("40002",1) elseif panpa == 5 then end if w==3 then end end end end [SIZE=3][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/SIZE]
Yepyeni Kostüm Yüzüğü ! Buyrun ! 40002
Metin2Lobby olarak sunucularımıza özel yepyeni bir kostüm yüzüğü daha ekledik. Bu özel etkinlikle birlikte oyuncularımıza sunulan 40002 numaralı kostüm yüzüğü, Metin2 oyun deneyimini zenginleştirmeyi amaçlıyor. Oyuncularımız artık bu eşsiz tasarımı sahiplenerek karakterlerini özelleştirebilir ve sahnede farklı bir hava yaratabilirler.
Yüzük Numarası: 40002
Bu kostüm yüzüğü, sadece özel etkinlikler kapsamında sunulmuştur. Numaralandırmasıyla dikkat çeken 40002, koleksiyoncu ruhlu oyuncuların da ilgisini çekecek niteliktedir. Kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde bu yüzüğü hızlıca envanterinize ekleyebilirsiniz.
Özellikleri
Kostüm Yüzükle birlikte karakterin görünümü değişmekte, estetik açıdan büyük bir fark yaratılmaktadır. Yüzük sadece görsel olarak değil, aynı zamanda quest sistemine entegre olarak da çalışmaktadır. Quest tamamlamalarında belirli ödüllerle bu kostüm yüzüğüne erişim hakkı kazanabilirsiniz.
Metin2 Quest Sistemiyle Entegrasyon
Yeni kostüm yüzüğü, Metin2 quest sistemimize özel olarak tasarlanmıştır. Belirli questlerde ödüller arasında yer alarak oyuncuların ilgisini çekecek niteliktedir. Quest scriptleri üzerinden tetiklenen bu ödül mekanizması, Lua tabanlı sistemlerle uyumlu çalışmaktadır.
Lua Script ve Quest Geliştirme
Eğer sizler gibi quest geliştiriciler için de bu yüzüğü özelleştirme imkanı sunuyoruz. Metin2 quest lua dosyalarında gerekli düzenlemeleri yaparak, bu yüzüğün questlerde nasıl kullanılacağını, hangi koşullarda verileceğini ayarlayabilirsiniz. Quest reward olarak tanımlanabilen bu eşya, timer, flag, state gibi diğer sistemlerle de entegre çalışabilmektedir.
Nasıl Elde Edilir?
Bu özel kostüm yüzüğü, şu an için sadece etkinlik ödülleri kapsamında dağıtılmaktadır. Ancak geliştiriciler için quest edit dosyalarında bu ögeyi manuel olarak eklemek de mümkündür. Metin2dev quest sistemleriyle uyumlu olması sayesinde, sunucularınızda sorunsuz bir şekilde aktif hale getirebilirsiniz.
Yaratıcı Kullanım Önerileri
Oyuncular veya geliştiriciler, bu yüzüğü daily quest ödülleri olarak tanımlayabilir, özel NPC’lerle tetiklenecek görevlerde kullanabilir veya belirli mob veya item toplama temelli görevlerin ödülleri arasında yer verebilirler. Böylece hem oyun içi motivasyon artırılır hem de kullanıcılar için koleksiyon değeri yüksek bir ögeye ulaşma fırsatı sunulur.
Sonuç
Metin2Lobby olarak oyuncularımıza sunduğumuz her yeni içerikte olduğu gibi, Yepyeni Kostüm Yüzüğü ! Buyrun ! 40002 ile de deneyimi daha keyifli hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu özel öge, hem estetik hem de sistemsel açıdan Metin2 dünyasına değer katmaktadır..quest sistemine entegre edilmesi sayesinde geliştiriciler için de genişletilebilir bir yapı sunmaktadır.
Brand New Costume Ring! Here You Go! 40002
Metin2Lobby has added another exclusive costume ring to our servers. With this special event, the newly introduced costume ring numbered 40002 aims to enhance the overall gaming experience in Metin2. Players can now equip this unique design to customize their characters and create a distinct visual flair on the battlefield.
Ring Number: 40002
This costume ring was exclusively released during special events. Its numbering, 40002, draws attention and is expected to appeal to collectors. Thanks to our user-friendly interface, you can quickly add this ring to your inventory.
Features
With the costume ring, the character's appearance changes significantly, creating a major aesthetic impact. The ring not only serves as a visual enhancement but also integrates with the quest system. Players may gain access to this ring as a reward upon completing certain quests.
Integration with Metin2 Quest System
The new costume ring has been specially designed for our Metin2 quest system. It appears as a reward in specific quests, attracting player interest. Triggered through quest scripts, the reward mechanism works seamlessly with Lua-based systems.
Lua Script and Quest Development
For developers like yourselves, we offer customization options for this ring. Within Metin2 quest lua files, you can adjust how the ring is used in quests, under what conditions it should be awarded. As a quest reward, it can integrate with other systems such as timer, flag, and state.
How to Obtain
Currently, this special costume ring is distributed only as part of event rewards. However, developers can manually add this item into their quest edit files. Due to its compatibility with Metin2dev quest systems, it can be easily implemented on your servers without issues.
Creative Usage Suggestions
Players or developers may define this ring as a reward in daily quests, use it within missions triggered by special NPCs, or assign it as a reward for collecting specific items or defeating certain mobs. This approach not only increases in-game motivation but also provides users with a collectible item of high value.
Conclusion
Metin2Lobby aims to make the game more enjoyable with every new content release, just like with the Brand New Costume Ring! Here You Go! 40002. This special item adds value to the Metin2 world both aesthetically and system-wise. Its integration into the quest system also provides developers with an expandable structure.