Yepyeni Silahçı Demirci//ToNiq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Uzun süredir canımı sıkıyordu,ninja market varda neden bir silahçısı veya demircisi olmasın :D

Öncelikle RESİMLER[/RIGHT]

Şimdi bazıların inanmıyorum forumda tek olduğuna bende arama motoruna bir sorayım dedim ;).Sonuçlar burda işte.Eğer ayrı ayrı verilmişi varsa veya alakasız bir konu başlığıyla verilmişi varsa onu bilemem bu ondan farklıdır.

aramaz.png

SİLAHCI
silahcb.png

DEMİRCİ
demirci.png

ANLATIM
Adım 1;
-Öncelikle NPC Packını açın.
-Size verdiğim dosyaları
Kod:
Source\ymir work\npc
konumuna atın ve diğerlerinin üzerine yazın.

Adım 2;
-Ardından packı kapatın ve oyuna girip deneyin.

DOWNLOAD​

Rar Pass:TurkMMO.com

Not:Linkler bozulursa diye 6-7 tane siteye uploadladım,eğer kırık link olursa ö.m bildirin hemen düzeltirim :)

Not 2:NPCLer vps serverler için yapılmıştır ilk başta eklediğim bütün ToNiq vb. reklamları sildim tamamen reklamsız npclerdir.

Not 3:Eğer isterseniz serveriniz için editleyebilirsiniz çaldı vb. diye düşünmem ;) sadece herhangibir forumda paylaşıcaksanız adımı verin yeter.
Alıntıdır Teşekkürler ToNiq
Yepyeni Silahçı Demirci ToNiq ile Metin2'de Oyun Deneyiminizi Zirveye Taşıyın

Metin2Lobby, Metin2 oyun deneyimini geliştirmek isteyen oyuncular için en kaliteli ve özgün içerikleri sunmaya devam ediyor. Bu yazıda, Metin2 dünyasında dikkat çeken en yeni ve yenilikçi projelerden biri olan Silahçı Demirci ToNiq adlı özelleştirilmiş client paketinden bahsedeceğiz. Bu paket, özellikle silahçı ve demirci sınıflarında yüksek performans sunan, grafiksel olarak da göz alıcı bir yapıya sahip. Geliştiricisi tarafından özenle tasarlanan bu client sayesinde Metin2 maceranız daha keyifli ve rekabetçi hale gelecek.

ToNiq Nedir?

ToNiq, Metin2 oyununda silahçı ve demirci sınıflarına özel geliştirilmiş bir client pakettir. Bu paket, oyun içi görevlerin daha kolay ve hızlı tamamlanmasını sağlarken, aynı zamanda kullanıcı dostu arayüzüyle de dikkat çekiyor. Paketin en büyük avantajlarından biri, silah ve zırh üretim sistemlerinin optimize edilmiş olmasıdır. Böylece hem üretici hem de savaşçı karakterler için ideal bir ortam sağlanıyor.

Silahçı ve Demirci İçin Mükemmel Uyum

ToNiq, özellikle silahçı karakterlerin saldırı gücünü artırmak ve demirci karakterlerin üretim süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmıştır. Paket içeriğinde bulunan özel efektler, karakterlerin yeteneklerini daha belirgin hale getiriyor. Ayrıca, bu sistemlerin optimize edilmesi sayesinde üretim süreleri kısalıyor ve malzeme tasarrufu sağlanıyor.

Özel Efekt ve Tasarımlar

ToNiq, görsel açıdan da oldukça dikkat çekici bir yapıya sahiptir. Oyun içindeki efektler, silah ve zırh tasarımları gibi görsel öğelerin yenilenmiş olması, kullanıcıların oyun içi deneyimini ciddi anlamda artırıyor. Paketle birlikte gelen özel silah ve zırh stilleri, karakterlerinize farklı bir hava katarak rakiplerinize karşı dikkat çekeceksiniz.

Metin2Lobby ile ToNiq Kullanımı

Metin2Lobby üzerinden sunulan ToNiq client paketi, kolay kurulum süreci sayesinde tüm oyuncular tarafından kolayca kullanılabilir. Paket, güvenilir kaynaklardan alınarak düzenlenmiştir ve doğrudan oyun sunucularıyla uyumlu çalışmaktadır. Paketi indirip kurduktan sonra, silahçı ve demirci karakterlerinizle daha verimli ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamaya hazırsınız.

Neden ToNiq Kullanmalısınız?

Silah ve zırh üretimini kolaylaştırır
Geliştirilmiş grafiksel efektler sunar
Silahçı sınıfı için yüksek攻击力
Demirci karakterler için üretimi hızlandırır
Kullanımı kolay ve güvenli

Sonuç

Metin2Lobby olarak, oyuncuların her zaman en iyi deneyimi yaşamasını sağlamak için çalışıyoruz. Yepyeni Silahçı Demirci ToNiq paketiyle birlikte, Metin2 oyunundaki rekabet gücünüzü artırabilir ve karakterlerinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz. Paketi hemen indirin, kurun ve oyunun yeni dönemine siz başlayın!

Enhance Your Metin2 Experience with the Brand-New Weapon Blacksmith ToNiq

Metin2Lobby continues to provide the highest quality and original content for players looking to enhance their Metin2 gaming experience. In this article, we will talk about one of the most recent and innovative projects in the Metin2 world, the custom client package named Weapon Blacksmith ToNiq. This package features a visually impressive structure that provides high performance especially for the weapon master and blacksmith classes. Thanks to this client, which has been carefully designed by its developer, your Metin2 adventure will become more enjoyable and competitive.

What is ToNiq?

ToNiq is a custom client package developed specifically for weapon masters and blacksmiths in the Metin2 game. This package allows in-game tasks to be completed more easily and quickly, while also standing out due to its user-friendly interface. One of the biggest advantages of the package is the optimized weapon and armor crafting systems. Thus, it creates an ideal environment for both crafting and warrior characters.

Perfect Compatibility for Weapon Masters and Blacksmiths

ToNiq is designed specifically to enhance the attack power of weapon master characters and simplify the crafting processes of blacksmith characters. The special effects included in the package make character abilities more prominent. Moreover, thanks to the optimization of these systems, production times are shortened and material savings are achieved.

Special Effects and Designs

ToNiq features a visually striking design. The renewed visual elements such as in-game effects and weapon and armor designs significantly enhance users’ in-game experience. With the special weapon and armor styles included in the package, your characters will gain a unique look that stands out against your rivals.

Using ToNiq via Metin2Lobby

The ToNiq client package provided through Metin2Lobby can be easily used by all players thanks to its easy installation process. The package is edited from reliable sources and is compatible with game servers. After downloading and installing the package, you're ready to enjoy a more efficient and fun gameplay experience with your weapon master and blacksmith characters.

Why Should You Use ToNiq?

Simplifies weapon and armor crafting
Provides enhanced graphical effects
High attack power for weapon masters
Accelerates crafting for blacksmith characters
Easy to use and secure

Conclusion

As Metin2Lobby, we always work to ensure players have the best experience possible. With the brand-new Weapon Blacksmith ToNiq package, you can increase your competitive strength in Metin2 and make your characters stronger. Download, install the package now and start the new era of the game!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt