Yin-Yang Phantom Kostüm Seti (Kostüm+Saç+Silah+Kanat) Tüm Karakterlere Uyumlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 56

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
272534_59fa15ca179c07293696af28e830f181.png

272538_d30d9f5e28007281c6be0c5fbbcf5309.png

272540_a23f53f7bfd99ab1f9eaa4a472995651.png

Yin-Yang Phantom Kostüm Seti (Kostüm+Saç+Silah+Kanat) Tüm Karakterlere Uyumlu

Metin2 Lobby olarak sunmaya devam ettiğimiz özel 3D model koleksiyonlarımızdan biri olan Yin-Yang Phantom Kostüm Seti, oyuncuların karakterlerine benzersiz bir estetik ve güçlü bir görsel kimlik kazandırıyor. Bu set; kostüm, saç, silah ve kanat bileşenlerinden oluşan eksiksiz bir paket sunarak, Metin2 oyununda karakterlerinize farklı bir boyut katmanızı sağlar. Metin2 3D modelleme konusunda uzmanlaşmış ekip arkadaşlarımız tarafından titizlikle tasarlanan bu set, tüm karakter sınıflarına tam uyumlu olarak geliştirilmiştir.

Tasarım Kalitesi ve Estetik
Yin-Yang Phantom Kostüm Seti, hem dengeli hem de gizemli bir atmosfer yaratmayı hedefleyerek tasarlanmıştır. Yin-Yang sembolü, karşıt güçlerin dengesi olarak bilinir ve bu kostüm setinde bu felsefi derinlik görsel olarak yansıtılmıştır. Siyah ve beyaz tonlar arasında akan bu set, hem savaş anında hem de günlük gezintilerde dikkat çekici bir hava sağlar. Metin2 character model geliştirmelerinde bu kadar dikkat edilen estetik detaylar, oyuncuların karakterlerini özelleştirme deneyimini köklü şekilde artırır.

Tüm Karakterlere Uyumlu Yapı
Bu kostüm seti, Warrior, Ninja, Sura ve Shaman gibi tüm ana karakter sınıflarına sorunsuz şekilde entegre edilebilir. Metin2 model replace işlemleri sırasında yaşanan uyumsuzlukları ortadan kaldırmak için özel olarak optimize edilmiştir. Her karakter sınıfına göre test edilerek, kostümün fiziksel hareketlerde bozulmadığı, siluetin doğal kaldığı doğrulanmıştır.

Bileşen Detayları
Kostüm: Gövdeyi kaplayan zarif ama güçlü görünümlü kıyafet, karakterin fiziksel yapısına uyum sağlayacak şekilde UV mapping ile optimize edilmiştir. Metin2 texture kalitesi yüksek olup, gölgelendirme ve ışık yansımaları dikkate alınarak hazırlanmıştır.
Saç: Kostümün atmosferine uygun olarak tasarlanmış saç modeli, karakterin yüz hatlarını öne çıkarırken görsel bütünlüğü korur. Metin2 3D model olarak hazırlanırken, animasyonlarla uyumu göz önünde bulundurulmuştur.
Silah: Yin-Yang temalı silah modeli, karakterin elinde güçlü bir simge gibi durur. Metin2 item model olarak geliştirilmiş bu silah, hem savaş sahnelerinde hem de gösteriş amaçlı kullanımda etkileyici bir izlenim bırakır.
Kanat: Hafif ve zarif görünen ancak görsel olarak etkileyici olan kanat bileşeni, karakterin arkasında dengeli bir yapı oluşturur. Metin2 effect model olarak tasarlanan bu kanatlar, hareketlerde doğal bir akış sağlar.

Kurulum ve Entegrasyon
Set, .gr2 ve .granny formatlarında sunulmuştur. Gr2 export/import işlemleri için uyumlu olup, 3DS Max ya da Blender üzerinden düzenlenebilir. Metin2 model import ve export süreçleri kolayca yönetilebilir. Metin2 eter sistemleriyle uyumlu çalışması sayesinde, sunuculara entegrasyon süreci hızlı ve güvenlidir.

Sonuç
Yin-Yang Phantom Kostüm Seti, sadece bir kostüm değil aynı zamanda Metin2 oyununda karakterinizi özelleştirmek isteyen herkes için görsel bir sanat eseridir. Metin2 visual mod arayan oyunculara, profesyonel düzeyde detay ve kalite sunar. Metin2 Lobby'de bulunan bu set, custom model ve visual enhancement arayışındaki oyuncular için ideal bir çözümdür.

Yin-Yang Phantom Costume Set (Costume+Hair+Weapon+Wings) Compatible with All Characters

As part of our exclusive 3D model collection at Metin2 Lobby, the Yin-Yang Phantom Costume Set provides players with a unique aesthetic and a powerful visual identity for their characters. This set offers a complete package including costume, hair, weapon, and wings components, allowing you to add a different dimension to your characters in Metin2. Carefully designed by our team specialized in Metin2 3D modeling, this set has been developed to be fully compatible with all character classes.

Design Quality and Aesthetics
The Yin-Yang Phantom Costume Set is designed to create a balanced yet mysterious atmosphere. The Yin-Yang symbol, known as the balance of opposing forces, is visually reflected in this costume set. Flowing between black and white tones, this set provides an eye-catching look both during combat and casual gameplay. The aesthetic details, such as those seen in Metin2 character models, significantly enhance the player's customization experience.

Full Compatibility with All Characters
This costume set seamlessly integrates with all main character classes such as Warrior, Ninja, Sura, and Shaman. It has been specially optimized to eliminate compatibility issues that may occur during Metin2 model replace processes. Tested across each class, the costume ensures no deformation during physical movements and maintains natural silhouette.

Component Details
Costume: The elegant yet powerful-looking outfit covering the body is optimized through UV mapping to fit the character's physique. The Metin2 texture quality is high, with shading and light reflections carefully considered.
Hair: Designed to match the costume's theme, the hair model highlights facial features while maintaining visual coherence. When created as a Metin2 3D model, animations were taken into account to ensure smooth interaction.
Weapon: The Yin-Yang themed weapon appears as a strong symbol in the character's hand. Developed as a Metin2 item model, this weapon leaves an impressive visual impact during battle scenes and for display purposes.
Wings: Seemingly light and delicate but visually impactful, the wing component creates a balanced structure behind the character. Designed as a Metin2 effect model, these wings provide a natural flow during movement.

Installation and Integration
The set is provided in .gr2 and .granny formats. It is compatible with Gr2 export/import operations and can be edited via 3DS Max or Blender. The Metin2 model import and export processes are easily manageable. Its compatibility with Metin2 eter systems ensures a fast and secure integration process into servers.

Conclusion
The Yin-Yang Phantom Costume Set is not just a costume—it’s an artwork for those who want to customize their characters in Metin2. Offering professional-level detail and quality for Metin2 visual mod enthusiasts, this set found on Metin2 Lobby is an ideal solution for players searching for custom models and visual enhancements.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)