Zevkine göre serverine özel etc tasarımını yap - 2012 - xrhonin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 30

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Forumda özel ve tek bir paylaşım yapıyorum.. Bunu yapabilmek için 5 saattir çalıştım lütfen emeğe saygı gösterin..

İndiriceğiniz dosyanın içinde birsürü;

- enveter tasarımı
- fare tasarımı
- guild
- karakter özellikleri kutusu tasarımı
- klavye skinleri
- kutu çerçeveleri
- loading tasarımları
- login kutusu
- minimap tasarımları
- puplicler
- skill resmi tasarımları
- taskbar tasarımları

daha var arkadaşlar herneyse ben sadece aklıma gelenleri yazdım..
Kurulumları ve resimleri içine attım çok kolay kurulumları sadece pack i açıp içine atıyosunuz sonra kapatıyosunuz bukadar..

5 SAAT EMEĞİN KARŞILIĞIDIR..
BİR TEŞEKKÜR MESAJI YAZARAK BENİ MUTLU EDEBİLİRSİN !
ALINTI YAPIPTA BEN YAPTIM DİYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM;

"büyüyünce yine beklerim"

Resimleri içine attım ama size teşvik edici birkaç resim atayım;

BİRKAÇ TANE MİNİMAP;

thumb-309167.jpg
<a href=" " target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/proxy.php?link=http%3A%2F%2Fhizliresimyukle.com%2Fshowpic-309168%2F2.png&amp;hash=a3d72903ed65540abc7568d518f1fb89" rel="nofollow ugc noopener">
thumb-309168.jpg
thumb-309169.jpg
</a>

LOGİN KUTULARI:

KLAVYE SKİNLERİ:

LOADİNG EKRANLARI:

DAHA ÇOK VAR MERAKINIZI GİDERMEK İÇİN BİRKAÇ TANE RESİM KOYDUM.

Emeğime saygı gösterin ve işinize yaradıysa veya indirdiyseniz teşekkürler yazın kaçta başlayıp kaçta bitirdiğimi yazdım kendinize yakışanı yapın :)

İyi forumlar
Zevkine Göre Serverine Özel Etc Tasarımını Yap - 2012 - Xrhonin

Metin2 Lobby olarak sunucu sahipleri ve oyuncular için en kaliteli Metin2 içeriklerini derliyoruz. Bu yazıda, Xrhonin tarafından geliştirilen 2012 yılına ait özel Etc tasarımı üzerine detaylı bilgiler vereceğiz. Bu tasarım, Metin2 sunucularında özel efektler, görsel yenilikler ve grafiksel gelişmeler sunarak kullanıcı deneyimini ciddi anlamda artırıyor.

Etc Nedir?
Metin2 oyununda Etc klasörü, oyunun görsel efektlerini, bazı arayüz detaylarını ve sistem ayarlarını barındıran önemli bir bölümdür. Bu klasörde yapılan değişiklikler, oyunun görünümünü ve kullanıcı etkileşimini doğrudan etkiler. Özellikle özel sunucularda client edit çalışmaları yapılırken Etc klasörünün özelleştirilmesi büyük önem taşır.

Xrhonin 2012 Etc Paketi Özellikleri
Xrhonin tarafından hazırlanan bu paket, Metin2 oyununda bulunan özel efektleri, yeni ikonları, görsel efekt düzenlemelerini ve arayüz temalarını barındırır. Bu paket sayesinde sunucularınızda daha modern ve özgün bir görünüm elde edebilirsiniz. Paketin içeriğinde;
- Yeni efekt dosyaları
- Görsel ikon güncellemeleri
- Arka plan ve buton tasarımları
- Sistem mesajlarında kullanılacak özel stiller yer alır.

Nasıl Kurulur?
Paketi doğru şekilde kurabilmek için öncelikle Metin2 client dosyaları üzerinde çalışmanız gerekir. Paketin içeriğini Metin2 client dosyalarınızın Etc klasörüne aktarmanız yeterlidir. Ancak bu işlem sırasında mevcut dosyaların yedeklenmesi önemlidir. Bu sayede oluşabilecek client hata durumlarında kolayca eski haline dönebilirsiniz.

Client Edit ve Pack Açma İşlemleri
Xrhonin 2012 Etc paketini kullanabilmek için pack aç işlemleri yaparak mevcut client üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Metin2 pack extract işlemlerini destekleyen araçlar yardımıyla paketin içeriğine erişebilir ve özelleştirebilirsiniz. Bu tür client edit işlemleri, sunucularınızın diğerlerinden ayrılmasını sağlar.

Sunucu Sahipleri İçin Tavsiyeler[/BR]
Özel Etc tasarımı, oyuncularınızın dikkatini çekecek ve Metin2 oyun deneyimini zenginleştirecek etkileyici bir özelliktir. Sunucunuzda özel client veya pvp client kullanıyorsanız, Xrhonin 2012 Etc paketiyle beraber sunucunuzu daha da özelleştirebilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler, Metin2 client paylaşım sitelerinde büyük ilgi görür ve sunucu popülerliğinizi artırabilir.

Metin2 Lobby olarak bizler, Metin2 client indir, pack indir, client edit gibi konularda sizlere kaliteli içerikler sunmaya devam ediyoruz. Xrhonin 2012 Etc tasarımı gibi özgün içerikleri sitemizden kolayca edinebilirsiniz.

Customize Your Server with Personalized Etc Design Based on Your Taste - 2012 - Xrhonin

Metin2 Lobby brings you the highest quality Metin2 contents for server owners and players alike. In this article, we will provide detailed information about the special Etc design from 2012 developed by Xrhonin. This design significantly enhances user experience by offering custom effects, visual innovations, and graphical improvements in Metin2 servers.

What is Etc?
In Metin2, the Etc folder contains visual effects, certain interface details, and system settings of the game. Modifications made within this folder directly affect the game's appearance and user interaction. Especially in private servers, customizing the Etc folder is crucial during client edit processes.

Features of Xrhonin 2012 Etc Package
This package prepared by Xrhonin includes special effects, new icons, visual effect modifications, and interface themes found in Metin2. With this package, you can achieve a more modern and unique look for your servers. The package includes:
- New effect files
- Visual icon updates
- Background and button designs
- Special styles used in system messages

How to Install?[/BR]
To install the package correctly, you need to work on Metin2 client files. Simply transfer the content of the package into the Etc folder of your Metin2 client files. However, backing up existing files beforehand is important. This allows you to easily revert to the original state in case of client errors.

Client Editing and Pack Extraction Processes
You can perform pack extraction operations to access and customize the content of the Xrhonin 2012 Etc package. Tools that support Metin2 pack extraction allow you to access and modify the package content. Such client edit processes help distinguish your server from others.

Recommendations for Server Owners
A custom Etc design is an impressive feature that captures the attention of your players and enriches the Metin2 gaming experience. If you are using a custom client or PvP client on your server, you can further customize your server with the Xrhonin 2012 Etc package. Additionally, such content attracts significant interest on Metin2 client sharing websites and can boost your server's popularity.

Metin2 Lobby continues to provide high-quality content for topics like Metin2 client download, pack download, and client editing. You can easily obtain unique content like the Xrhonin 2012 Etc design from our site.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt