4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 49

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
45112_5c0943b68f9805a1e1db79ecf4a8418d.png
45113_90f23d5906f4212a2233688d74a45b36.png

4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti: Metin2 3D Modelleme ve Görsel Geliştirmeler İçin Özgün Bir Etki

Metin2 Lobby olarak sunmuş olduğumuz bu özel kostüm seti, oyuncuların karakterlerini görsel açıdan yeniden şekillendirmek ve Meta Evren'de daha etkileyici bir imza atmak isteyen 3D modelciler için büyük bir fırsat sunuyor. Bu 4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti, hem erkek hem de kadın karakterler için uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu set sayesinde Metin2 dünyasında efsanevi bir ejderha teması ile dolaşabilir, karakterinize benzersiz bir hava kata bilirsiniz.

Dragon Kostüm Setinin Özellikleri

Bu kostüm seti, Metin2 karakter model düzenlemeleriyle uyumlu çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Her bir kostüm, yüksek çözünürlüklü dokularla (texture) donatılmıştır ve karakterlerin gövdesine sorunsuzca entegre edilebilir. Sette yer alan modeller; Metin2 3D modelleme sürecine özel olarak hazırlanmış, UV haritalama, doku paketleme ve iskelet sistemi (bone/rigging) gibi teknik detaylar dikkate alınarak yapılmıştır.

Eşyaların İçeriği:
- Ejderha Temalı Gövde Zırhı
- Ejderha Kanat Efektleri
- Özel Ejderha Başlıkları
- Eşleştirilmiş Ayak Giyecekleri

Bu set, Metin2 custom model projelerinde kullanılmak üzere özel olarak geliştirildi. Ayrıca gr2 ve granny3d formatlarında da desteklenmektedir. Böylece 3ds Max veya Blender üzerinden yapılan modelleme işlemleriyle kolayca entegre edilebilir.

Neden 4 Karakter?

Setin isminde geçen '4 Karakter' ifadesi, bu kostümün 4 farklı Metin2 sınıfına özel olarak uyarlandığını belirtir. Bu sınıflar şunlardır:

1. Süvari (Warrior)
2. Ninja (Ninja)
3. Shaman (Shaman)
4. Lycan (Lycan)

Her bir sınıf için ayrı ayrı optimize edilmiş kostümler sayesinde karakterinize özgü bir stil kazandırabilir, görsel farklılıklar yaratabilirsiniz. Özellikle Metin2 model edit çalışmaları yapan geliştiriciler için bu set büyük bir kolaylık sağlar.

Dragon Kostümünün Teknik Detayları

Bu kostüm seti, Metin2 texture[/COLOR] ve Metin2 skin uyumu için özel olarak tasarlandı. Modeller, Metin2 uv map sistemine uygun şekilde oluşturuldu. Ayrıca Metin2 rigging işlemleri sırasında oluşabilecek deformasyonlara karşı test edildi ve bu doğrultuda iyileştirildi. Bu sayede animasyonlar esnasında modelde herhangi bir bozulma yaşanmaz.

Ayrıca, Metin2 model import ve export süreçlerinde de kolaylık sağlayacak şekilde yapılandırıldı. Gr2 export ve gr2 import süreçleri için gerekli olan teknik standartlara tam uygunluk sağlanmıştır. UYARI: Modellerin doğru şekilde çalışması için Metin2 eter veya eterpack yapılandırmasının doğru yapılması gerekir.

Nasıl Kurulur?

Kurulum oldukça basittir. Paketi indirdikten sonra, Metin2 model replace işlemi gerçekleştirmek için Martysama model veya Metin2Dev model araçları kullanılabilir. Bu sayede karakterinizin görünümünü anlık değiştirebilirsiniz. Metin2 visual mod olarak da tanımlanabilecek bu kostüm seti, oyun içi grafik deneyimini ciddi anlamda artırır.

Sonuç

4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti, Metin2 dünyasında karakterlerinize efsanevi bir hava katmak isteyen oyuncular ve geliştiriciler için birebir hazırlanmış bir çözümdür. Metin2 Lobby olarak sunduğumuz bu set, hem estetik hem de teknik olarak yüksek kalite sunmaktadır. 3D modelleme, efekt modelleme, NPC modelleme gibi konularda da ilham verebilecek düzeyde detay barındırmaktadır. Hemen indirip denemeye başlayın!

4 Character Gender-Balanced Dragon Costume Set: An Original Visual Enhancement for Metin2 3D Modeling

Metin2 Lobby presents this unique costume set, designed for players who wish to visually enhance their characters and for 3D artists aiming to make a distinctive mark within the Metin2 universe. This 4 Character Gender-Balanced Dragon Costume Set has been crafted to be compatible with both male and female characters. With this set, you can roam the world of Metin2 with a legendary dragon theme and add a unique flair to your character.

Features of the Dragon Costume Set

This costume set is optimized to work seamlessly with Metin2 character models. Each costume includes high-resolution textures and integrates smoothly with character bodies. The models included in the set have been specifically prepared for Metin2 3D modeling, incorporating technical aspects such as UV mapping, texture packaging, and skeletal structure (bones/rigging).

Contents of the Items:
- Dragon-Themed Body Armor
- Dragon Wing Effects
- Special Dragon Helmets
- Matching Footwear

This set has been specially developed for Metin2 custom model projects. It also supports gr2 and granny3d formats, allowing easy integration through modeling operations performed in 3ds Max or Blender.

Why 4 Characters?

The term '4 Character' refers to the fact that this costume is tailored for 4 different Metin2 classes. These are:

1. Warrior
2. Ninja
3. Shaman
4. Lycan

Thanks to costumes individually optimized for each class, you can give your character a unique style and create visual distinctions. This set especially provides great convenience for developers working on Metin2 model edits.

Technical Details of the Dragon Costume

This costume set was designed with compatibility in mind for Metin2 textures and Metin2 skins. Models were created following the Metin2 uv map system. Additionally, they were tested and improved to prevent deformations during Metin2 rigging processes, ensuring no distortions occur during animations.

Furthermore, the set is configured to facilitate Metin2 model import and export processes. Full compliance with technical standards required for gr2 export and gr2 import processes has been ensured. WARNING: Correct configuration of Metin2 eter or eterpack is essential for the models to function properly.

How to Install?

Installation is quite simple. After downloading the package, tools like Martysama model or Metin2Dev model can be used to perform Metin2 model replace operations. This way, you can instantly change your character's appearance. This costume set, which can also be defined as a Metin2 visual mod, significantly enhances the in-game graphics experience.

Conclusion

The 4 Character Gender-Balanced Dragon Costume Set is a solution tailored for players and developers looking to add a legendary touch to their Metin2 characters. Presented by Metin2 Lobby, this set offers high quality both aesthetically and technically. It contains detailed content that can serve as inspiration in areas such as 3D modeling, effect modeling, and NPC modeling. Download and start trying it out today!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)