4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 46

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
45112_5c0943b68f9805a1e1db79ecf4a8418d.png
45113_90f23d5906f4212a2233688d74a45b36.png

4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti

Metin2 Lobby olarak sunuyoruz! Bu özel kostüm seti, Metin2 oyununda benzersiz bir deneyim arayan oyuncular için tasarlanmıştır. 4 karaktere uyumlu ve hem erkek hem de kadın karakterler için uygun olan bu kostüm seti, oyuncuların oyun içi görünümlerini tamamen dönüştürmeyi amaçlar. Dragon temalı tasarımlarla donatılmış bu set, Metin2’in görsel zenginliğini daha da artırıyor.

Özellikler:
- 4 farklı karakter modeli destekler
- Erkek ve kadın karakterler için uyumludur
- Tamamen 3D model tabanlıdır
- UV mapping ile optimize edilmiştir
- Metin2 formatında (.gr2, .granny) paketlenmiştir
- Kolayca import ve export yapılabilir
- Görsel efektlerle desteklenmiştir

Neden Bu Kostüm Setini Tercih Etmelisiniz?
Metin2 dünyasında özelleştirme imkanları her geçen gün artıyor. Ancak Dragon temalı kostümler, oyuncular arasında öne çıkmanın ve dikkat çekmenin en iyi yollarından biridir. Bu set sayesinde hem karakterinizin görünümü değişir hem de oyun içi atmosferinize farklı bir hava katabilirsiniz. 3D modelleme uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmış olan bu kostüm seti, hem estetik hem de teknik açıdan yüksek kaliteye sahiptir.

Kurulum ve Kullanım
Kostüm setini Metin2 oyununa entegre etmek oldukça kolaydır. Paket dosyası içerisinde gerekli tüm model ve texture dosyaları yer almaktadır. Import işlemi sonrasında karakterinizi seçip kostümü doğrudan giydirebilirsiniz. Gr2 formatında olduğundan dolayı, uyumluluk sorunu yaşamazsınız. Ayrıca, texture ve skin dosyaları da optimize edildiği için performans kaybı yaşanmaz.

Metin2 3D Modelleme Uzmanlığı
Metin2 Lobby, uzun yıllardır Metin2 3D model üretiminde öncü firmalardan biridir. Blender ve 3DS Max gibi platformlarda çalışan ekiplerimiz, hem character model, hem de monster model üretiminde uzmanlaşmıştır. Bu kostüm seti de bu uzmanlığın bir ürünüdür. NPC model, map model ve diğer modeller konusunda da hizmet veriyoruz.

Sonuç
Oyun içinde dikkat çekici ve benzersiz bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, 4 Karakter Çift Cinsiyet Dragon Kostüm Seti tam size göre. Hem teknik hem de estetik açıdan en üst düzeyde hazırlanmış bu kostüm seti, Metin2’deki maceranıza farklı bir boyut katacaktır. Metin2 Lobby olarak, her zaman oyuncuların beklentilerinin ötesine geçmeyi hedefliyoruz.

4 Character Unisex Dragon Costume Set

Metin2 Lobby presents! This special costume set is designed for players seeking a unique experience in the game Metin2. Compatible with 4 different characters and suitable for both male and female avatars, this costume transforms your in-game appearance completely. With Dragon-themed designs, this set enhances the visual richness of Metin2 even further.

Features:
- Supports 4 different character models
- Unisex compatibility for male and female characters
- Fully 3D model-based design
- Optimized with UV mapping
- Packaged in Metin2 formats (.gr2, .granny)
- Easy to import and export
- Supported by visual effects

Why Choose This Costume Set?
Customization opportunities in the world of Metin2 are growing every day. However, Dragon-themed costumes are among the best ways to stand out and catch attention among players. With this set, you can not only change your character's look but also add a unique atmosphere to the in-game environment. Prepared meticulously by our 3D modeling experts, this costume set features high quality both aesthetically and technically.

Installation and Usage
Integrating the costume set into Metin2 is quite straightforward. The package includes all necessary model and texture files. After importing, you can simply select your character and equip the costume. Since it's in Gr2 format, there are no compatibility issues. Additionally, optimized texture and skin files ensure no performance loss.

Metin2 3D Modeling Expertise
Metin2 Lobby has been one of the leading companies in Metin2 3D model production for many years. Our teams working on platforms like Blender and 3DS Max have expertise in both character model and monster model creation. This costume set is a product of that expertise. We also provide services related to NPC models, map models, and other types of models.

Conclusion
If you want a striking and unique appearance in the game, the 4 Character Unisex Dragon Costume Set is perfect for you. Prepared at the highest level both technically and visually, this costume set will add a new dimension to your adventure in Metin2. At Metin2 Lobby, we always aim to exceed player expectations.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)