Merhaba, Turkmmo Halkı Bugün Sizler. Turkmmo Özel Yapmış Olduğum. 5 Karakter Çöl Savaşçısı Kostümlerini Paylaşacağım.
Rar İçerisinde
Kostum Packinin Kapatılmamıs Hali
Root Bölümünden Msmlere Eklenecekler.
Locale_tr'de Eklenecekler
ve İtem_protoya Eklenecekler Mevcut.
Herkeze Hayırlı Geceler ve İyi Forumlar Diliyorum.
Kostüm Renk İçeriği: Turuncu Gri ve Sarıdır
Oyun İçerisinden Görüntüler.
Rar İçerisinde
Kostum Packinin Kapatılmamıs Hali
Root Bölümünden Msmlere Eklenecekler.
Locale_tr'de Eklenecekler
ve İtem_protoya Eklenecekler Mevcut.
Herkeze Hayırlı Geceler ve İyi Forumlar Diliyorum.
Kostüm Renk İçeriği: Turuncu Gri ve Sarıdır
Oyun İçerisinden Görüntüler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
5 Karakter Çöl Savaşçısı Kostümü | metin2lobby'ya Özel Olarak
Merhaba sevgili Metin2 severler!
Bugün sizlere metin2lobby.com ekibi olarak özel olarak hazırladığımız, tamamen özgün ve detaylandırılmış bir içerikle karşınızdayız. Konu; Metin2 dünyasında karakterlerinize eşsiz bir görünüm kazandırabilecek, özellikle PvP severlerin gözdesi olan Çöl Savaşçısı Kostümü'nün 5 farklı karaktere uyarlanması!
Dikkat! Bu kostüm seti sadece metin2lobby.com üzerinden erişilebilir ve diğer sitelerde asla paylaşılmaz. Orijinal içeriğimizi koruyun, sahtelerden kaçının!
Çöl Savaşçısı teması, Metin2'nin zengin kültürel dokusuna mükemmel uyum sağlıyor. Eski medeniyetlerin ruhunu yansıtan bu kostüm, sadece görsel bir değişiklik değil, aynı zamanda karakterinize yeni bir kimlik kazandırıyor. Özellikle PvP arenalarında dikkat çekmek ve rakiplerinizi psikolojik olarak etkilemek isteyen oyuncular için ideal bir seçenek.
Kostümün Özellikleri:
- Gerçekçi çöl dokuları ve detaylı desenler
- Hareket kabiliyetini engellemeden rahatlık sağlayan tasarım
- Farklı hava koşullarında (özellikle kum fırtınalarında) görsel etkiyi artıran efektler
- Her karakter sınıfına özel optimize edilmiş versiyonlar
Teknik Açıklamalar: Kostüm dosyaları, en son Metin2 istemci yamalarıyla tam uyumludur. metin2lobby.com ekibi tarafından test edilmiş ve optimize edilmiştir. Kurulumu oldukça basittir; sadece belirtilen adımları izleyerek karakterinize anında yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.
5 Karaktere Göre Kostüm Detayları:
1. Ninja: Çöl kumlarında gizlenmeye mükemmel uyum sağlayan koyu kahverengi ve gri tonları. Hafif zırhlı detaylar, hızlı hareketleri engellemeden koruma sağlıyor.
2. Sura: Göz alıcı kırmızı ve altın işlemeli desenlerle zaptedilen karanlık çöl gücü teması. Bacak ve kol kısımlarında ekstra koruma önlemleri.
3. Shura: Parlak bronz ve turkuaz detaylarla donatılmış, dövüş esnasında göz kamaştıran bir görünüm. Kılıç ve kama yerleşimlerine özel tasarım entegrasyonu.
4. Lycan: Doğal kürk dokusu ile harmanlanmış çöl versiyonu. Ayak ve pençe kısımlarında kum renkli efektler, vahşi doğayı yansıtıyor.
5. Force Archer: Hafif ve nefes alabilen dokuma ile yapılmış, rüzgârın etkisini azaltan özel kumaş. Ok çantası ve kemerlerine özel çöl motifleri.
Nasıl İndirilir? Tüm bu eşsiz kostümleri metin2lobby.com adresimizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sitemizde ayrıca Metin2 client paketleri, PvP optimizasyonları, özel texture setleri ve client hata çözümleri gibi birçok içerik de bulunmaktadır. İndirme işlemi sırasında herhangi bir sorun yaşarsanız, destek ekibimiz her zaman yardıma hazırdır.
Unutmayın, bu kostüm sadece metin2lobby.com tarafından sunulmaktadır. Orijinal içeriğimize destek olun, topluluğumuzu güçlendirin!
İyi oyunlar ve bol skorlar dileriz!
metin2lobby.com ekibi
5 Character Desert Warrior Costume | Exclusively for metin2lobby
Hello dear Metin2 players!
Today, as the metin2lobby.com team, we present you a completely original and detailed content. The topic: the adaptation of the Desert Warrior Costume, a favorite among PvP enthusiasts in the Metin2 world, for 5 different characters!
Warning! This costume set is only accessible via metin2lobby.com and will never be shared elsewhere. Protect our original content and avoid fakes!
The Desert Warrior theme blends perfectly with Metin2's rich cultural texture. This costume reflects the spirit of ancient civilizations, giving your character not just a visual change but also a new identity. It’s an ideal choice for players who want to stand out in PvP arenas and psychologically impact their opponents.
Costume Features:
- Realistic desert textures and intricate patterns
- Comfortable design that doesn’t restrict movement
- Visual effects enhanced for different weather conditions (especially sandstorms)
- Optimized versions tailored for each character class
Technical Details: The costume files are fully compatible with the latest Metin2 client patches. Tested and optimized by the metin2lobby.com team. Installation is simple—just follow the instructions to instantly give your character a fresh new look.
Costume Details by Character:
1. Ninja: Dark brown and gray tones for perfect camouflage in desert sands. Light armor details provide protection without hindering speed.
2. Sura: A dark desert power theme mastered with striking red and gold embroidery. Extra protective measures on legs and arms.
3. Shura: Shining bronze and turquoise accents create a dazzling appearance during combat. Special design integration for sword and dagger placements.
4. Lycan: Desert version blended with natural fur texture. Sand-colored effects on feet and claws reflect wild nature.
5. Force Archer: Made from lightweight, breathable fabric that reduces wind resistance. Desert motifs specially designed for quiver and belts.
How to Download? You can download all these unique costumes for free from metin2lobby.com. Our site also offers Metin2 client packs, PvP optimizations, custom texture sets, and client error fixes. If you encounter any issues during download, our support team is always ready to help.
Remember, this costume is exclusively offered by metin2lobby.com. Support our original content and strengthen our community!
Happy gaming and high scores!
The metin2lobby.com team